pasat v protismeru

Tlachání o všem - bez zaměření!
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Rampa89 píše:cera> Tak spíš mi příjde, že opět, ty naše nezávislý média (já vím, bacha na spiknutí, že?), potřebují dalšího piráta, figurku, která u těch jednoduších občanů vyvolá pocit nebezpečí na silnicích a potřebu větší represe... kór teď před volbama. Viz. konec dnešních střepin...
Ti jsem neviděl...nějak v posledni době nic kromě japonskeho anime nesleduju (to je zase moje micronezie) ale doufam že konec koncu to nechaji jako jednu velkou tragedii jedneho konkretniho člověka, trochu jim rozumim, přece jen každy den nikdo Vám ne vyjede v protisměru na dalnici a nebude valit 150...takže ten medialny zajem docela chapu

Co se tyče politiky, tak jsem rad že mam v čechach jenom trvaly pobyt a tak to i zustane, zaprve, Rusko mam rad, jako každy ma rad svoji rodnou zem, a za druhe... když jsem zeptal policajta ktery mně vydaval tu zelenou knižku před x lety čim se ted lišim od občana ČR, tak řekl že v podstatě ničim...jenom nemužu volit...
Takže nemusim mit to dilema... najednou stranu je to občanska povinnost, přece každy hlas je duležity, na druhou...u mně osobne je problem v tom že ja tim jejich řečim vubec nerozumim(asi proto že jsem cizinec), nechapu o čem mluvěji, ti jejich vychodiska s krize, že jedni chtěji ušetřit, druhe chtěji investovat...atd
Je mi 33 pracuji a platim daně, neni mně fuk co bude zitra, chci slyšet: ano, do roku .... snižime počet burokratu, politiku a statnich zaměstnancu na pul, přestaneme privatizovat a rosprodavat statni podniky ktere jsou pro stat vydělečne a omezime vydaje do tak zvanych černych děr(grippeny, jinak armada musi bejt), zjednoduššime a snižime daně, aby firmy neodchazeli do danovych raju, přestat dotovat, rozdavat zadarmo bydleni tim kdo nechtěji pracovat a raději dat ti penize na materskou, doktorum aby neotchazeli do zahraniči a na lepši vzdělani.
Ale je to utopije
Jedna kamoška děla ted vysokou, tak ma ve třidě kluka co šel do jedne s nejvetšich politickych stran jako pomocna sila...samozřejmě začal dokazovat že ta jeho strana je ta spravna, ma nejužasnějši lidi atd, najednou nějak přestal o tom mluvit, každy pomyslel že prostě jeho ti řeči omrzely...Jak se bližilo leto začali dohadovat o tom kak kdo pojede na dovču, ta do Italie ten tam do Norska a.t.d., no a ten kluk najednou řika že jede s holkou na Sejšelly, pri čemž, dostava v ti svoje "prace" nějake drobny a žil take se stipka a co mu rodiče dali...už k tematu dovolene se nevracel, Prostě už je v Matrixu...zasvěceny...pujede se opalit a zařidit pro sviho pana par věci, tak to prostě chodi...

K čemu to řikam: ČR je nadherna země, a lidi tady ve většině fakt makaji, na rozdil od Španělska, Italie, Bulharska, Řecka..tam maji furt siestu, v Čechach nejsou spekulativni penize (ta Pražska burza je smešna)+ k tomu cestovni ruh, takže ta ekonomicka situace tady nikdy nebude tak strašna jako muže nastat tam. Jedině co fakt to muže pokazit, že ji roskradou...
7g, ZZ231
černa
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

cera píše:...u mně osobne je problem v tom že ja tim jejich řečim vubec nerozumim(asi proto že jsem cizinec), nechapu o čem mluvěji, ti jejich vychodiska s krize, že jedni chtěji ušetřit, druhe chtěji investovat...atd
Těm blábolům ostatně ani rozumět nelze, není to o občanství...
cera píše:...Je mi 33 pracuji a platim daně, neni mně fuk co bude zitra, chci slyšet: ano, do roku .... snižime počet burokratu, politiku a statnich zaměstnancu na pul, přestaneme privatizovat a rosprodavat statni podniky ktere jsou pro stat vydělečne a omezime vydaje do tak zvanych černych děr(grippeny, jinak armada musi bejt), zjednoduššime a snižime daně, aby firmy neodchazeli do danovych raju, přestat dotovat, rozdavat zadarmo bydleni tim kdo nechtěji pracovat a raději dat ti penize na materskou, doktorum aby neotchazeli do zahraniči a na lepši vzdělani.
Ale je to utopijeú
Ano, v tomto státě je to bohužel utopie. Doufat lze jen v tu mladší generaci, která jednou nahradí ty páprdy s převlečenou stranickou knížkou. Protože až je nahradí, tak už nebude co rozkrádat a ti mladí budou moci jít za svými ideály a nehonit se za mamonem.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Tequilla píše:Ano, v tomto státě je to bohužel utopie. Doufat lze jen v tu mladší generaci, která jednou nahradí ty páprdy s převlečenou stranickou knížkou. Protože až je nahradí, tak už nebude co rozkrádat a ti mladí budou moci jít za svými ideály a nehonit se za mamonem.
Tomu opravdu věříš :wacko: Vždycky se najde něco co půjde rozkrást. Tak jak se nynější garnitura naučila od komančů v tom chodit a lecos vylepšit, tak se mladší generace s ostrými lokty zařadí do honby za manonem. Tady pomůže jen velký třesk.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

cera: pěkný :D jinak to, že cizinci mají menší práva, to je v týhle zemi jenom proto, že by jaksi už nebylo potřeba úplatky .. jiný význam v tom není!

Co se týká politiky, jsou to všechno řeči. Příroda si poradí. :D

Jediné snad bylo dobré volit do vedení státu nějaké biology a přírodovědce, protože co se týká třeba chování velkých skupin i těch nejmenších organismů a jejich prosperity - má to příroda taky všecko dávno vymyšlený :D a na to ty amatéři s heslama ani zdaleka nestačí.. 8)
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

TY VOLE, to jsem všechno napsal...?, končim s koffeinem a politikou... :oops: a raději začnu běhat...zdravi budu potřebovat jestli budeme muset makat do 75...sakra zase...tak už fakt to tema zaviram, k tomu vidim že kolegině mně nese dalši pullitr kavy... :shock: :shock:
7g, ZZ231
černa
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“