pasat v protismeru

Tlachání o všem - bez zaměření!
honzism@n
Manager Týmu

pasat v protismeru

Příspěvek od honzism@n »

videli jste todle?? je to hned první zprava http://archiv.nova.cz/multimedia/televi ... 0.html?s=0
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Tak to je neuveritelne, co ho viedlo k tomu, aby pokracoval dalej v jazde v protismere a este k tomu 150km/h :shock:
Toyota Auris TS Hybrid 2016
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

prej to přežil tak se to možna dozvime
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Bohužel nepřežil http://archiv.nova.cz/multimedia/televi ... 0.html?s=0 , měl snad hypoglykemický šok a upadl do bezvědomí.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Byl to diabetik a při nedostatku inzulinu se tento člověk chová jako silně opilý člověk...takže tak... :(
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

ještě nikdy jsem nic podobnýho neviděl - je to smutný
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Tonda píše:ještě nikdy jsem nic podobnýho neviděl - je to smutný
Hrozný...jak prostě zajel pod ten kamion... :?
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Je to nemoc, ten člověk za to nemohl...alespon ne uplně, mame kvuli tomu zakazat lidem co maji cukrovku a epilepsie řidit? Nebo sprisnit proceduru dostani ridičaku (i když myslim že i tak to maji prisnějši)?
Ale ti ostani možna šok za volantem nikdy nedostanou, a pro spoustu z nich auto, jako i pro nas, znamena mnohem vic než prostě kus plechu

Je to věčne dilema, zakazat něco jedincum, ktere i tak maji velky problem, se zdravim, ve prospěch většiny, nebo prostě brat to jako ojedinělou věc a tragedie.
7g, ZZ231
černa
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Zase to ale berte tak, že to mohlo sejmout auto s rodinou, což by byla ještě větší katastrofa :roll:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Vím o lidech, kteří byli mladí a potkal je za volantem ať už třeba infarkt, nebo mozková příhoda. Nejednou to dopadlo fatálně. Ale stává se to, může se to stát komukoliv....

Shit happens.

Co vím, třeba tento řidič...
Holomek!
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

se divim ze dokazal ujet takovou dalku ,

jinak sam sem epileptik a tak hranice pro poskytnuti povoleni pro ridicak je tak akorat , 2 roky bez zachavatu a vysazene prasky , aspon u me , v jinych zemich je to min. a jeste rozlisuji druhy ep. a podle toho maj ty limity coz je mene prisnejsi

jinak u diabetiku je to samozrejme trochu odlisne
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

cera píše:Je to nemoc, ten člověk za to nemohl...alespon ne uplně, mame kvuli tomu zakazat lidem co maji cukrovku a epilepsie řidit? Nebo sprisnit proceduru dostani ridičaku (i když myslim že i tak to maji prisnějši)?
Ale ti ostani možna šok za volantem nikdy nedostanou, a pro spoustu z nich auto, jako i pro nas, znamena mnohem vic než prostě kus plechu

Je to věčne dilema, zakazat něco jedincum, ktere i tak maji velky problem, se zdravim, ve prospěch většiny, nebo prostě brat to jako ojedinělou věc a tragedie.
Nevím jak to vyznělo,nevím jakej názor na to maj tady ostatní,ale můj názor je ten,že za to nemůže a prostě je mi ho líto...nezapomeňte,že se může kdykoliv.cokoliv a komukoliv :!: :!: :!: Každopádně ostatní museli mít šok...si vem,že si v klidu jedeš těch dejme tomu 130 a najednou proti tobě auto 150 :shock: :shock:
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

To meryz, Promin, vubec jsem tim nemyslel to co jsi napsal, prostě mně se zdalo že v tich mediich ta otazka (jako vždycky u medij bejva) visi ve vzduchu tak nějak, mezi řadky...jestli to se nebude opakovat.
Moje osobni skušennost:na to všechno už jsou leky, bracha manželky ma epilepsii a jeji teta cukrovku, musi hlidat jidelniček, včas brat leky a inzulin, je to moc odpovjedna osoba (pracovala v ČNB, už šla do penze) a určitě ti lidi jsou mnohem zodpovjednějši než ti, co naloži po cestě s hospody do "vypujčene" stodvadcitky plne auto ožral a napali to s nima do stromu...

P.S.Každopadně rodinu toho člověka lituju, smiřit se s předčastnym odchodem ze života, pro ti co nechal po sobě, je vždycky hrozně težke
7g, ZZ231
černa
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

cera píše:To meryz, Promin, vubec jsem tim nemyslel to co jsi napsal, prostě mně se zdalo že v tich mediich ta otazka (jako vždycky u medij bejva) visi ve vzduchu tak nějak, mezi řadky...jestli to se nebude opakovat.
Moje osobni skušennost:na to všechno už jsou leky, bracha manželky ma epilepsii a jeji teta cukrovku, musi hlidat jidelniček, včas brat leky a inzulin, je to moc odpovjedna osoba (pracovala v ČNB, už šla do penze) a určitě ti lidi jsou mnohem zodpovjednějši než ti, co naloži po cestě s hospody do "vypujčene" stodvadcitky plne auto ožral a napali to s nima do stromu...

P.S.Každopadně rodinu toho člověka lituju, smiřit se s předčastnym odchodem ze života, pro ti co nechal po sobě, je vždycky hrozně težke
Pohoda,jen sem nechtěl,aby to blbě vyznělo :wink: jinak s tebou souhlasím!!!
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

cera> Tak spíš mi příjde, že opět, ty naše nezávislý média (já vím, bacha na spiknutí, že?), potřebují dalšího piráta, figurku, která u těch jednoduších občanů vyvolá pocit nebezpečí na silnicích a potřebu větší represe... kór teď před volbama. Viz. konec dnešních střepin...
Holomek!
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“