Rada zkušeného

vše ohledně modelové řady Avensis
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Na první pohled je to bouraný.
Na druhý taky.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
redik007
Manager Týmu

Příspěvek od redik007 »

na fabii co som mal predtym tak tiez bol takto sikmo predna kapota - dovod bol snimac otvorenia kapoty pre alarm - bol trochu vyssi, vycnieval a tym padom vysunul kufor smerom hore. Moze to aj to byt ak to nie je dobre spravene... ale tiez by som tipoval ze to niekde lavou stranou oprel...
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
milan3232
Člen Týmu

Příspěvek od milan3232 »

ak nevies co a ako, chod pred kupou s predavajucim do servisu s tym, ze obhliadku zaplatis. Ak to bolo burane, nebude chciet ist... a ty mas jasno. nejedna sa o male peniaze. ja chodim pred kupou vzdy do autorizovaneho servisu.
mam s tym najlepsiu skusenost. Ceknu auto a ja mam iste.
RIDE TO LIVE, LIVE TO RIDE.
"Na počátku bylo slovo Boží a zopár svařených trubek. To ostatní je legrace a pochopí to i ten největší blbec..."

Toyota Avensis 2,2 D-4D Combi 2006.
Honda VFR 800 FI 2005
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Chlapi tohle teoretizování nad fotem je na pikaču,to se musí vidět na vlastní oči co dělá tu mezeru,pokud to jde vzít sebou někoho od fochu nebo jak píše výše aspoň zajet do aut.servisu, přece je to nemalý peníz za káru.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
a1bert
Manager Týmu

Příspěvek od a1bert »

tak tak, a hlavne nezapomen, ty koupit muzes, oni prodat musi ;)
Filif
Navigátor

Poděkování

Příspěvek od Filif »

Chtěl bych všem poděkovat za rady a názory.

Výsledek je takový, že jsem zrovna včera někam musel jet s mým starým Avoušem a tak nějak jsem si říkal, jak to pěkně jede a že vlastně ani nemám důvod kupovat novou verzi. Sice to auto svoje mouchy má, ale to by tohle mohlo mít taky. Takže ještě počkám a uvidím, jak se ceny budou hýbat, i když u Toyot to zrovna moc dolů nejde, navíc jich je v nabídce, v porovnání s jinými, docela málo. A abych si zajel do Německa, tak na to nemám zkušenosti a možná ani žaludek (zatím).

Jen krátký dotaz: nevíte někdo, jak se dá rozdělat zpětné zrcátko? Mám tam uvolněné to zrcátko (když ho třeba sklopím, tak se hýbne a musím ho znovu nastavovat). Asi tam bude něco uvolněnýho nebo vypadlýho, hledal jsem servisní manuál anebo aspoň fotku rozebraného zrcátka, ale nikde nic:-(
bartp
Věčnej rejpal

Re: Poděkování

Příspěvek od bartp »

Filif píše: Jen krátký dotaz: nevíte někdo, jak se dá rozdělat zpětné zrcátko? Mám tam uvolněné to zrcátko (když ho třeba sklopím, tak se hýbne a musím ho znovu nastavovat). Asi tam bude něco uvolněnýho nebo vypadlýho, hledal jsem servisní manuál anebo aspoň fotku rozebraného zrcátka, ale nikde nic:-(
na carine se vytahovalo silou, proste vyloupnout, je tam nacvakly na zobackach a prilepeny takovym tmelem jak zvykacka
mozna je tam neceho malo, tmelu nebo tech zobacku :wink:
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Filif píše:Chtěl bych všem poděkovat za rady a názory.

Výsledek je takový, že jsem zrovna včera někam musel jet s mým starým Avoušem a tak nějak jsem si říkal, jak to pěkně jede a že vlastně ani nemám důvod kupovat novou verzi. Sice to auto svoje mouchy má, ale to by tohle mohlo mít taky.
Hehe,to je jak rozhodování mezi starou manželkou a novou milenkou(budoucí manželkou). Stará má mouchy,ale vím jaké a zvykat si na nové budoucí manželky(lehce jeté) se mi nechce. Stará ještě pěkně jede a jsme sehraní :lol: vím kde potřebuje přitlačit :wink: kde povolit a jenom spokojeně vrní.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

m5t píše:
Filif píše:Chtěl bych všem poděkovat za rady a názory.

Výsledek je takový, že jsem zrovna včera někam musel jet s mým starým Avoušem a tak nějak jsem si říkal, jak to pěkně jede a že vlastně ani nemám důvod kupovat novou verzi. Sice to auto svoje mouchy má, ale to by tohle mohlo mít taky.
Hehe,to je jak rozhodování mezi starou manželkou a novou milenkou(budoucí manželkou). Stará má mouchy,ale vím jaké a zvykat si na nové budoucí manželky(lehce jeté) se mi nechce. Stará ještě pěkně jede a jsme sehraní :lol: vím kde potřebuje přitlačit :wink: kde povolit a jenom spokojeně vrní.
Podla tohto sa treba riadit a este k tomu usetris aj kopu penazi :D
teraz Avensis, r.2016, 1.8 Valvematic, 108 kw, 23000 km
predtým Avensis T25, r. 2004, 2.0 D-4D, 85kw, 330000 km
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Timhle jsem si prosel pred rokem. Zamiloval jsem do Mazdy6 (to te nove) a chtel vymenit, ale nejak se mi to casem rozlezelo a nastavil jine priority. No nicmene dalsi auto bude snad od modrobile vrtule.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Odpovědět

Zpět na „Avensis“