Bluetooth mp3 prehravac

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
atilius
Člen Týmu

Bluetooth mp3 prehravac

Příspěvek od atilius »

Ahoj, mate nekdo nejake zkusenosti s mp3 prehravacem podporujicim Bluetooth a jeho pripojenim pre Bluet do vozu? Jde mi o to, jestli lze pomoci takoveho prhravace a Bluet prehravat mp3 v aute.

Diky,

Martin
Corolla Verso 2.2D-4D 100kW
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

No...jestli jsem to dobře pochopil, tvoje auto má BT konektivitu a ty bys rád nějak přehrával MP3. Tak s tím zkušenosti nemám :lol:
Ale osobně bych volil variantu, že BT co umí auto bych nechal na spojení s telefonem kvůli hendsfrí (pokud to to BT v autě podporuje) a na přehrání MP3 bych objednal něco odtud
http://www.xcarlink.cz/?p=p_30&sName=toyota
Na flešku pak nasypeš tolik MP3, až z toho budeš mít guláš...stejně jak já :shock: :P
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Takový autorádio mám, ale flashka je pohodlnější. Ty máš rádio origo nebo nějaký jiný? Ne všechny autoradia to podporují.

Rádio se s mobilem spáruje jako handsfree a navíc jako multimediální zařízení. Pak při přehrávání písničky v telefonu to posílá do autorádia, ale ovládání je tam takový krkolomný - musí se většinou přes telefon, jednoduchý fce jdou aji z rádia, ale není to ono.
Holomek!
atilius
Člen Týmu

Re

Příspěvek od atilius »

Mates: Jestli jsem to dobře pochopil, tak stačí koupit tu "krabičku", přihodit do ní flashku a přes ovládací panel radia (mám tam panel s navigací http://www.radio-express-service.de/bil ... tns600.jpg) to ovládat?

Rampa: právě, že mám originál autoradio a nemá žadný vstup nic a umí jen Audio CD. Ale je to vybavené Bluetooth handsfree. A FM transmitter nechci...
Corolla Verso 2.2D-4D 100kW
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Tak originál to asi podporovat nebude, bohužel.
Holomek!
Odpovědět

Zpět na „Corolla“