tak pridam svoji trosku do mlyna ohledne IPOD konektoru do T25 prefacelift na zaklade svych (smutnych) zkusenosti.
Takze v CR jsou k dispozici dva typy. Prvnim typem je CONNECTS2, ktery podporuje vsechny (respektive obe) konfigurace audia v T25, tj. jak normalni audio, tak audio + navi. Osobne jsem ho ale nedokazal rozbehat, protoze si proste nerozumel s mym zcela normalnim a standardnim Ipodem 5G. Pri pripojeni pouze nabijel, ale zvuk se zaseknul asi po vterine a neslo ho nijak primet k funkci. Neslo o kusovou zavadu, zkouseli jsme dva kousky a oba se chovaly zcela stejne.
Problemem je rovnez podpora vyrobce, ktera je vicemene nulova, coz ukazal fakt, ze na jeho webovem foru byl uvedeny problem popsan v 18 mesicu nezodpovezenem dotazu.

Druhym typem je AUTOLINK OEM Ipod konektor momentalne dodavany Stualarmem (evidentne kupovany rovnou z Ciny, protoze je i v krabicce stualarmu, zadna znacka, nic), viz:
http://www.stualarm.cz/produkt/56xcty00 ... -toyota66/
U tohoto adapteru mohu potvrdit jeho funkcnost jak se starsim Ipodem 5G, tak i Iphonem. Funguje vsechno vcetne prepinani skladeb na volantu, akorat nezobrazuje nazvy, protoze to Toyota radio nepodporuje.
Problem ovsem je, ze tento adapter podporuje pouze radia bez vestavene navigace! Coz ovsem na strankach stualarm.cz neni uvedeno a to z toho duvodu, ze to sami nevi. Zadrhel je totiz v tom, ze Toyota ma vestavenou navigaci pribastlenou na vstup CD changeru do radia, ktery je vzdy pouzivan pro pripojeni IPOD, USB ci AUX konektoru. Neni mi uplne jasne k cemu navigace CD changer vstup pouziva (moje domnenka je k predavani hlasovych povelu), ale v kazdym pripade jde o signalovy vstup, ktery nelze jednoduse zbastlit dohromady (coz by slo pokud by se jednalo ciste o napajeni). Adapter AUTOLINK OEM bohuzel nema jako CONNECTS2 rozdvojku pro CD changer zasuvku, takze majitele navigaci maji s timto adapterem smulu.
Pro ostatni ovsem muzu doporucit, funguje dobre a kvalita zvuku je na ocekavane kvalite. Pro mne smula a tezko resitelny problem, ktery ovsem muj autoelektrikar navrhl vyresit jednoduse: "kup si nejake normalni auto".