TECE CHLADIC...MUZU TAM NALEJT.....

vše ohledně modelové řady Celica
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

TECE CHLADIC...MUZU TAM NALEJT.....

Příspěvek od ALIEN »

CAUS.Tece mi trochu chladic(chladici kapaliny,ne oleje)Muzu tam nalejt takovej te huus co prodavaj??Neposkodi to nak chladici soustavu?? Neucpe se to tam kde nema??
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Nevim sice jaky to je rok vyroby ale takovoudle zavadu bych nepodcenoval u zadneho auta.Olej v aute je jako krev v tele bez te nemuzes fungovat bylo by lepsi sehnat nekde ne zrovna novy ale jiny chladic použity.Jestly neco prodavaj primo tady na to nevim ale lit neco primo do oleje jedine s doporucenim neakeho mechanika jinak ani zanic.Udelas chybu a muzez motor zahodit je konec šlus. :!:
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Farock píše:Nevim sice jaky to je rok vyroby ale takovoudle zavadu bych nepodcenoval u zadneho auta.Olej v aute je jako krev v tele bez te nemuzes fungovat bylo by lepsi sehnat nekde ne zrovna novy ale jiny chladic použity.Jestly neco prodavaj primo tady na to nevim ale lit neco primo do oleje jedine s doporucenim neakeho mechanika jinak ani zanic.Udelas chybu a muzez motor zahodit je konec šlus. :!:
V té závorce bylo vydy ne oleje. Já bych se toho nebál používá se to často taky jsem to použivál klidně to tam nasyp ono to bud ucpe nebo ne ale určitě to tomu neublíží
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Jo jo sem to spatne precet :oops: tak stim skusenost mam skousel sem to ve fordu pomuze to jestly to neni velaka dira ale jenom na chvily asi po trech mnesicich sem to musel stejne vymnenit.Byla to takova zelena sracka.Protoze to pracuje zahrejva a pak zase schladi tudis se to napina a zase spina no skusto a uvidis tady tim nemuzes nic pokazit maximalne to budes muset koupit.Ale este sem covece vydel ze se to necim lepilo nevim cim ale vim ze se todela.Kdystak se na to muzes taky zeptat :idea:
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
Honza
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza »

mě taky tek chladič u cariny E nalil jsem tam nějekej připravek koupil jsem ho na OMV takova střibra lehvička za 100kč a za 2dny ani kapka uniku a žednej problem s motorem.Nebal bych se toho.
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

bud jako McGyver ne? :o) hod do toho vajicko :o)))
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

jo a nebo to zalepim zvejkackou :) misto vajicka :)
Taxem to tam nalil,meli jste pravdu je to zelena sracka...snad to pomuze....Diky za nazory
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

doporučuji prášek ALUMASEAL-nebo tak nějak- je stříbrný v válečku a stojí kolem 60kč.Dávám to preventivně do každýho auta,když mě u WV začal týct chladič asi 5l/min,tak sem to tam nasypal dolil fridexem a ani kapka/3roky!! :idea:
toyota corolla 4E FE 65kW
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Honza píše:mě taky tek chladič u cariny E nalil jsem tam nějekej připravek koupil jsem ho na OMV takova střibra lehvička za 100kč a za 2dny ani kapka uniku a žednej problem s motorem.Nebal bych se toho.
jj presne stejna zkusenost... od naliti je to uz asi rok, a ani kapka... a chladi to dobre 8-)
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

ako moze nieco co nalejete do motora a upcha va diery neposkodit motor? ja by som to do svojho auta v zivote nedal. bezna chladiaca kapalina ti dokaze slusne ucpat motor nieto este nejake sajrajty. To mozete davat tak do S120. Koly 6tis za chladic riskovat motor..ale sak niekto na to ma..
Celica All-trac
Radik
Člen Týmu

Příspěvek od Radik »

u mě se to objevilo jako jediná závada přes zimu...Začalo to vlsouvou příčnou prasklinkou pod horním víkem chladiče....Sranda je že chladič je plastový, takže firmičku na lepení plastů...poprvé se to nechytlo, podruhé OK ale stále ještě minimální únik par....Přes zimu jsem tam nalil tak 15 litrů nemrznoucí, samozřejmě před opravou.... :shock:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

plastovy chladic??? mas anglicaka? :lol:
Celica2.0GTI
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Celica má vrch a spodek chladiče ne hliníkovej ale ani ne plastovej měl jsem to rozdělaný a je to lamino nebo něco tomu podobnýho takže firmička na lepení plastů se nechytá
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
Radik
Člen Týmu

Příspěvek od Radik »

něčím mi to prostě zalepili a chytlo se to...Sice to není na okrasu, ale drží to...
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Chladič se dá vyměnit za hoďku a z druhovýroby max. za pět klacků. Nevím, za jak dlouho a za kolik se dá vyměnit čerpadlo, termostat, těsnění pod hlavou případně celá hlava..... :wink:
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Celica“