lišta na 5 gen.
lišta na 5 gen.
ahoj toyotaci,neprebyva niekomu predna lista medzi svetlami na 5 gen.?ta moja je na 2 kusy,skusal som ju zlepit ale nic nevydrzalo montaz.navyse imitacia karbonu je v mieste zlomu v haji.
- miguellito
- Navigátor
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
biscuit> pavoB ale ví o čem mluví... tak já ti poradim teda... ze spodu když otevřeš kapotu máš takový gumový/plastový kulatý krytky... ty odloupneš a pod nima je co??? bingo šroubky-matky co držej tu lištu a obdobně je to i na světlech... pozor, někdy to taky nejde povolit... a pak to praskne a máš po prdeli, jako honzismanovi se povedlo dokonce 2 poškodit a to se snažil "jemně".
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Palis
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: lišta na 5 gen.
jano2309 píše:ahoj toyotaci,neprebyva niekomu predna lista medzi svetlami na 5 gen.?ta moja je na 2 kusy,skusal som ju zlepit ale nic nevydrzalo montaz.navyse imitacia karbonu je v mieste zlomu v haji.
Jestli chceš tak mám,ale po polibku se srnkou taky není v top stavu. Trochu jsem ji zalaminoval,ale k dokonalosti ještě moc chybí. Mám sice jen jednu,ale s new nárazníkem ji už nepotřebuju.
2.0 GT 16V r.v. 1990