Kombík roleta v kufru

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Derry_CV
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Kombík roleta v kufru

Příspěvek od Derry_CV »

mám k vám prosbu, kamarád si koupil Corollu Toyota Corolla Combi 2,0l D-4D SOL 02/2005a nemá tam roletu nad kufrem. mohli by jste někdo uploudnout foto a nebo opsat štítek, který by měl být dole? Dělá to BOS. Díky Derry :D
Toyota Avensis Combi T25 2,2 D-CAT 130kW (2AD-FTV) r.v.2005
pett
Člen Týmu

Re: Kombík roleta v kufru

Příspěvek od pett »

Derry_CV píše:mám k vám prosbu, kamarád si koupil Corollu Toyota Corolla Combi 2,0l D-4D SOL 02/2005a nemá tam roletu nad kufrem. mohli by jste někdo uploudnout foto a nebo opsat štítek, který by měl být dole? Dělá to BOS. Díky Derry :D
Tak jsem koukal a fotil, ale foto asi neni k ničemu, na celé roletě nemám jediný nápis mimo nápisu "TOP" na plastových koncích železného fundamentu kam zajíždí roleta, plastové konce s nápisem (cca čtyřhran) se zasazují do vybrání kam se roleta vsazuje.
corolla combi E12\05 D4D 2,0\85kW
Derry_CV
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Derry_CV »

Díky moc, i snaha se cen í.:-) Derry
Toyota Avensis Combi T25 2,2 D-CAT 130kW (2AD-FTV) r.v.2005
dr.bike
Člen Týmu

Příspěvek od dr.bike »

Mrkni na tento odkaz, snad ti to pomůže.
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2005_T ... _6404.html
Corolla 1.4 vvti, kombi E12
dr.bike
Člen Týmu

Příspěvek od dr.bike »

Dnes jsem byl v TOYOTA RELY Ostrava s čelním sklem a protože mám prasklý ten plastík co zaslepuje kovový profil ze kterého vyjíždí roleta, zeptal jsem se co by ten kousek plastu stál. Technik mi zjistil, že nestojí nic, protože se samostatně neprodává. Dá se koupit jen kompletní roleta za kterou chtějí a ted´POZOR - 10 tisíc kč. A to prosím samozřejmě bez DPH. Kdyby náhodou ty plastíky někdo měl zbytečné, tak je beru oba jinak prasklý mám tan levý.
Corolla 1.4 vvti, kombi E12
pett
Člen Týmu

Příspěvek od pett »

dr.bike píše:Dnes jsem byl v TOYOTA RELY Ostrava s čelním sklem a protože mám prasklý ten plastík co zaslepuje kovový profil ze kterého vyjíždí roleta, zeptal jsem se co by ten kousek plastu stál. Technik mi zjistil, že nestojí nic, protože se samostatně neprodává. Dá se koupit jen kompletní roleta za kterou chtějí a ted´POZOR - 10 tisíc kč. A to prosím samozřejmě bez DPH. Kdyby náhodou ty plastíky někdo měl zbytečné, tak je beru oba jinak prasklý mám tan levý.
No to je tedy "darda" roletka se nezdá....Tak scháním okení roletu ze 70 let a starý pytel páč to je třeba vymyslet :D :lol: No ono to předni sklo nebude taky žádná "láce". Já si ho nechal loni zalepit, ale je to v "zorném" tak uvidím co STK.
corolla combi E12\05 D4D 2,0\85kW
Odpovědět

Zpět na „Corolla“