Kombík roleta v kufru
- Derry_CV
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kombík roleta v kufru
mám k vám prosbu, kamarád si koupil Corollu Toyota Corolla Combi 2,0l D-4D SOL 02/2005a nemá tam roletu nad kufrem. mohli by jste někdo uploudnout foto a nebo opsat štítek, který by měl být dole? Dělá to BOS. Díky Derry 

Toyota Avensis Combi T25 2,2 D-CAT 130kW (2AD-FTV) r.v.2005
Re: Kombík roleta v kufru
Tak jsem koukal a fotil, ale foto asi neni k ničemu, na celé roletě nemám jediný nápis mimo nápisu "TOP" na plastových koncích železného fundamentu kam zajíždí roleta, plastové konce s nápisem (cca čtyřhran) se zasazují do vybrání kam se roleta vsazuje.Derry_CV píše:mám k vám prosbu, kamarád si koupil Corollu Toyota Corolla Combi 2,0l D-4D SOL 02/2005a nemá tam roletu nad kufrem. mohli by jste někdo uploudnout foto a nebo opsat štítek, který by měl být dole? Dělá to BOS. Díky Derry
corolla combi E12\05 D4D 2,0\85kW
Mrkni na tento odkaz, snad ti to pomůže.
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2005_T ... _6404.html
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2005_T ... _6404.html
Corolla 1.4 vvti, kombi E12
Dnes jsem byl v TOYOTA RELY Ostrava s čelním sklem a protože mám prasklý ten plastík co zaslepuje kovový profil ze kterého vyjíždí roleta, zeptal jsem se co by ten kousek plastu stál. Technik mi zjistil, že nestojí nic, protože se samostatně neprodává. Dá se koupit jen kompletní roleta za kterou chtějí a ted´POZOR - 10 tisíc kč. A to prosím samozřejmě bez DPH. Kdyby náhodou ty plastíky někdo měl zbytečné, tak je beru oba jinak prasklý mám tan levý.
Corolla 1.4 vvti, kombi E12
No to je tedy "darda" roletka se nezdá....Tak scháním okení roletu ze 70 let a starý pytel páč to je třeba vymysletdr.bike píše:Dnes jsem byl v TOYOTA RELY Ostrava s čelním sklem a protože mám prasklý ten plastík co zaslepuje kovový profil ze kterého vyjíždí roleta, zeptal jsem se co by ten kousek plastu stál. Technik mi zjistil, že nestojí nic, protože se samostatně neprodává. Dá se koupit jen kompletní roleta za kterou chtějí a ted´POZOR - 10 tisíc kč. A to prosím samozřejmě bez DPH. Kdyby náhodou ty plastíky někdo měl zbytečné, tak je beru oba jinak prasklý mám tan levý.

corolla combi E12\05 D4D 2,0\85kW