transport kola

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Desp.
Člen Týmu

transport kola

Příspěvek od Desp. »

Zdravim vsechny jarisaky,

vim, ze se to tu uz trochu resilo v jinem vlakne, ale presto by mne zajimala jedna vec, ktera tam nepadla - mate zkusenosti s transportem kola (cyklistickeho) uvnitr yarise? Vleze se, samozrejme po oddelani predniho kola :-) ?

nechce se mi totiz nic montovat na strechu a pokud to jen trochu pujde, rad bych se tomu vyhnul. Bude to znit hloupe, ale proste tomu neverim. Pokud ale nic jineho nezbyde, tak mate nekdo pozitivni zkusenosti s nejakym nosicem na kola, ktery byste mohli doporucit?

Diky za vsechny postrehy

DeSp.
v. r.
--
Desperado v.r.
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

Ja mám yaris druhej generácie.po sklopení zadných sedadiel som tam ten bicykel napratal.síce len tak-tak,ale vošiel :)
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
rotkaf
Člen Týmu

Příspěvek od rotkaf »

Ahoj, ja chodím skoro každý víkend na MTB preteky. Nieje nič jednoduchšieho ako dať 2-3 bajky do yarisky NG. Musíš dať ale dole obe kolesá, sklopiť väčšiu alebo menšiu časť sedačiek (podla toho či 2 alebo 3), dať ich na stojato a bokom oprieť o druhú sedačku(kolesá dáš kam ti vojdú). Mám strešný nosič na 4 bajky ale keď ideme len 2-3 nikdy som ho nenahodil, lebo je podstatne jednoduchšie dať ich do vnútra. Ver mi, viem o čom hovorím, už tretí rok používam yarisku na prepravu na preteky. :wink:
ps: v sobotu vyrážam, môžem ti poslať foto 8)
rotkaf
Člen Týmu

Příspěvek od rotkaf »

A ešte keby predsa len štyria, tak jedine THULE a všetko.........(dva ešte po bokoch)
Obrázek
robinhonig
Člen Týmu

2 kola

Příspěvek od robinhonig »

Taky se přidám, na dovolenou jsem bral 2 kola a v pohode se vešli i z ostatními zavazadly. Sundával jsem jen přední. Akorát jsem si zašpinil interiér, doporučuju obalit některé části hadrama.
Desp.
Člen Týmu

Příspěvek od Desp. »

Diky chlapi za odpovedi a postrehy. Zitra si jedu pro nove kolo, mam yarise 2002, tak budu pocitat s tim, ze se do nej vicemene poradku vejde:-) ...
Jeste jednou dik
DeSp.
--
Desperado v.r.
jakubbukaj
Navigátor

zmesti sa

Příspěvek od jakubbukaj »

Mam Yaris 2009 a bezny horsky bicykel (1ks) do neho napcham aj s nahodenym prednym kolesom. Akurat musim sklopit vsetky zadne sedadla a spolujazdca trosku dopredu a volant vytocit o 90°
Toyota Yaris 009 1.33 Dual VVT-i, 5dv., biela
Odpovědět

Zpět na „Yaris“