Nejlépe brno a směr na olomouc a bruntál?
Ona to asi fakt nebude prdel....
tak jako sehnat se dá za 600kč, ale půjčení je výhodnější pro mě teď, když se jedná o jedu pružinuJimmi píše:Na to doporučuji dvouvačkový motor jako je 4E-FE, kde jsou vačky spřažené ozubenými koly - a strčit tu ruku meziMates. píše: ...ale dám ruku do rozvodů za to...![]()
Viděl jsem ho prodávat v Teplicích v mototechně asi před dvěma roky. A ta částka byla zaplatitelná. Asi bych si ho radši někde koupil.
Druhou sundávat nemusím, tam vyměnim kus za kusJimmi píše:Jednu pružinu.....? Já myslel, že jsou vzadu dvě![]()
Já bych ho na Tvém místě za ty prachy koupil, budeš mít jistotu. A klidně ho za pětikilo pošleš dál, někdo se najde.
Nene, já mám celej komplet tlumiče s manžetou a pružinou a tenhle kus vyměním za stávající, akorát na druhé straně mám tenhle komplet bez manžety a tam budu potřebovat sundat pružinu a dát prachovku a pak pružinu zpátky a na to potřebuju ten stahovák abych to pak mohl dát dohromady a namontovat na auto.CharlieCh píše:A tu novou stlačíš jak, abys ji nandal na auto?Ing_Mazi píše:Druhou sundávat nemusím, tam vyměnim kus za kus
máš SZIng_Mazi píše:Haló haló, nemáte tu někdo na půjčení stahováky pružin ???
Nejlépe brno a směr na olomouc a bruntál?![]()
Ona to asi fakt nebude prdel....