ten "cavenko" to kupil ako nove v PPC? D-CATy 130kW sa na Slovensku totiz nepredavali - iba preto sa pytam.viliammmmm píše:
Fáro , som kupil od čavenka z BA, kupovane v PPC-TEAM
Zivotnost elektronov
Re: nesmyslnost
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
-
- Řidič
-
- Řidič
progym píše:Prosím tě a co myslíš, že by těm diskům jako mělo být??? Nebo Ti někdo říkal, že po nějaké době je potřeba disky měnit???viliammmmm píše:aczasa píše:Asi proto, že je to nesmysl od založení tématu?
Aky nezmysel ,,ACZSA"??????????,
Fáro , som kupil od čavenka z BA, kupovane v PPC-TEAM , bolo 3krat v servise posledny servis 9.9.2009, takže chcem vediet či tie elektrony su OK!!!!!!!!! na dané klometre. to je cele.Doteraz som mal 120-
tku.
A prečo si človek kupi Avensis s najsilnejšim motorom? ked najazdi 12000KM,? nekomentujem
DAkujem Albertovi
Ano jedna baba na diskoteke mi to šepkala ,a potom aj na zadnom sedadle.

Do pekla , fakt je priestranny ten Avensis
Avensis 2,2 130KW, D-CAT.4D,Exlusive, 2006/7
Toyota RAV4 2021, 2.5 Hybrid AWD, Executive
Toyota RAV4 2021, 2.5 Hybrid AWD, Executive
Potvrzuji,vzadu je fakt háfo místa na bejkárnyviliammmmm píše: Ano jedna baba na diskoteke mi to šepkala ,a potom aj na zadnom sedadle.![]()
![]()
![]()
Do pekla , fakt je priestranny ten Avensis

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
kola
Viliam..... kurva chlape...
Jestli jsi doposud nepochopil odpovědi, tak to není rozdílem Š120 a Toyota avensis.
U kol (ať již plechových tak i z lehkých slitin) nelze stanovit a ověřit životnost!
Lze pouze změřit vyvážení a házivost, okometricky stanovit stav a míru opotřebení a to je asi vše. 

U kol (ať již plechových tak i z lehkých slitin) nelze stanovit a ověřit životnost!

Back in Czech.