Rád bych si pořídil klasický hydraulický hever, abych mohl zvednou celou nápravu. Nicméně si nejsem jist, za co to zvedat.
Předpokládám, že v předu i vzadu za nápravnice, podložené malým špalíčkem.
Vzadu je dole takový malý výčnělek, tak nevím, jestli za ten. No a vepředu..... trochu problém s výškou. Ta Corolla má pod nápravnicí světlou výšku asi jedenáct centimetrů, což je i minimální výška průměrného heveru.....
Jak heverovat Corollu (E10)?
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já zvedám v zádu za ten výčnělek na nápravnici.
A předek je složitější, hever se me tam vejde .. ale nesmi bejt auto snizeny a ani nesmi mit lizatko (takze nekdy si o prizvednu z boku a nebo najedu na nejakou treba 2cm desku a uz to de
A předek je složitější, hever se me tam vejde .. ale nesmi bejt auto snizeny a ani nesmi mit lizatko (takze nekdy si o prizvednu z boku a nebo najedu na nejakou treba 2cm desku a uz to de

-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Vpředu na tažným oku je podobnej výčnělek, jako vzadu na nápravnici. Přímo na nápravnici (ve předu) totiž není nic, jenom pár prohlubní od šroubů a tak to rádo cestuje, protože to není za co chytnout...
Já přešel z hydrauliky na klasický nůžkový hever, protože ta hydraulika co mám má moc malý lůžko na ty výstupky na autě a když to zvedám za práh, tak mi ho to kur... Ten nůžkovej, co je v autě vlastně, tak ten vystelu třeba linoleem a v klidu na rovině na obě strany a dá se zvednout celá náprava bez problémů....
Já přešel z hydrauliky na klasický nůžkový hever, protože ta hydraulika co mám má moc malý lůžko na ty výstupky na autě a když to zvedám za práh, tak mi ho to kur... Ten nůžkovej, co je v autě vlastně, tak ten vystelu třeba linoleem a v klidu na rovině na obě strany a dá se zvednout celá náprava bez problémů....
Holomek!