Co si o tomhle myslíte?Zaujalo mě hlavně dovírání oken na dálku a otevírání kufru
odkaz zde:
http://www.9000.cz/dalkova-ovladani/
Dálkové ovladače
Z toho obchodu co jsi poslal odkaz jsem koupil alarm s ovladačem co má na sobě displej na kterým se má zobrazovat nějaké informace. Při koupi jsem byl ujištěn že k alarmu dostanu NÁVOD KE KONKRÉTNÍMU VOZIDLU ZDARMA ovšem skutečnost byla taková že jsem se musel spokojit s čínským návodem který je na všechny auta takže celkem sranda. Zapojení jsem dělal sám a jilikož jsem fanda a elektrikář tak jsem si nechal záležet.Ovšem i přez to alarm z ničeho nic asi po týdnu fungování přestal fingovat (auto nešlo odemknout,deaktivovat alarm...) Při kontrole vše bylo OK ovšem nefungovalo to.Takže jsem jim poslal e-mail s tím že to chci reklamovat.Odeslal jsem jim jen tu jednotku jak požadovali ovšem po druhém návratu nevyzvednuté zásilky jsem ji hodil do koše
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Tak to je mazec!!Takže díky moc za info a pryč od nich...díky!Tonda píše:Z toho obchodu co jsi poslal odkaz jsem koupil alarm s ovladačem co má na sobě displej na kterým se má zobrazovat nějaké informace. Při koupi jsem byl ujištěn že k alarmu dostanu NÁVOD KE KONKRÉTNÍMU VOZIDLU ZDARMA ovšem skutečnost byla taková že jsem se musel spokojit s čínským návodem který je na všechny auta takže celkem sranda. Zapojení jsem dělal sám a jilikož jsem fanda a elektrikář tak jsem si nechal záležet.Ovšem i přez to alarm z ničeho nic asi po týdnu fungování přestal fingovat (auto nešlo odemknout,deaktivovat alarm...) Při kontrole vše bylo OK ovšem nefungovalo to.Takže jsem jim poslal e-mail s tím že to chci reklamovat.Odeslal jsem jim jen tu jednotku jak požadovali ovšem po druhém návratu nevyzvednuté zásilky jsem ji hodil do koše