SPOTŘEBA COROLLA 130 KW
SPOTŘEBA COROLLA 130 KW
čau chlapi,jakou mate spotřebu u této motorizace?
Rozhodně tu 130kw už jen z principu že na to nemusí tolik šlapat.trca píše:no ja myslel d cat 130 kw.kamarád má nabidku na corollu verso a neví jestli má koupit 2,2 100kw nebo 130kw tak sem se chtěl zeptat jakou spotřebu mají a jestli není lepší koupit ten 2,0 85 kw.ja osobně mam avensis 2,0 85kw a spotřeba je kolem 6l a zdá se mi ten motor v pohodě tak zkuste poradit dík
Toyota Carina E 2.0 GLI
hm
precitaj si tento prispevok a recenzie, ktore su tam .. niektore motory sa montovali aj do Corolly Versotrca píše:no ja myslel d cat 130 kw.kamarád má nabidku na corollu verso a neví jestli má koupit 2,2 100kw nebo 130kw tak sem se chtěl zeptat jakou spotřebu mají a jestli není lepší koupit ten 2,0 85 kw.ja osobně mam avensis 2,0 85kw a spotřeba je kolem 6l a zdá se mi ten motor v pohodě tak zkuste poradit dík
Kód: Vybrat vše
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=13871&highlight=
Floki píše:Rozhodně tu 130kw už jen z principu že na to nemusí tolik šlapat.trca píše:no ja myslel d cat 130 kw.kamarád má nabidku na corollu verso a neví jestli má koupit 2,2 100kw nebo 130kw tak sem se chtěl zeptat jakou spotřebu mají a jestli není lepší koupit ten 2,0 85 kw.ja osobně mam avensis 2,0 85kw a spotřeba je kolem 6l a zdá se mi ten motor v pohodě tak zkuste poradit dík
Kdysi jsem se rozhodoval, jaký naftový motor. Uvažoval jsem i o Aurisu.
Nejen že omezili sortiment v nabídce, a tento motor 2.2 D CAT pro Auris není.
Ale navíc tento motor nemá právě příliš dobrou účinnost, a je příliš těžký na takové vozidlo. Proto ta vysoká spotřeba. Nakonec jsem se rozhodl pro Imprezu Boxer diesel 2.0. Má to 110 kW, krouťák 350N.m a pohon 4x4. Zatím je to stále v záběhu, ale spotřeba činí 6.2. Rozhodně se na silnici neloudám, spíše naopak. Pohodlné cestování je v režimu 140-180 při této spotřebě. Pro řadu lidí je možná pohon 4x4 zdálo by se zbytečný, ale to auto "nejde" utrhnout. Když jsem předjížděl s Corollou , tak občas nadskočil předek na neovnostech a kola se protočila naprázdno. Tady nic takového nastat nemůže.