Dotaz k Allegro.pl
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz k Allegro.pl
chci se zeptat, jestli teda znate polsky aukcni server www.allegro.pl .. pracuje na principu naseho aukra a zajima me jestli pres nej nekdo nakupuje? je mi jasne ze bude problem s postou ale napriklad jestli nekdo ma nekoho v polsku a nechava si to posilat k nemu... nebo jestli mi poradite kdybych tam neco potreboval vydrazit jak bych mel postupovat? dilu je tam teda fura...

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
to si delas srandu:D a jak to objednavas? normalne pres postu?? az budu neco potrebovat tak se hned ozvu jsou tam dobre vecicky 

Pac jsem zamestnana ve firme ktera ma koreny v Polsku, tak i Polstinu lehce pochytavam, takze uz jsem tam par nakupu realizovala, urcite je Allegro lepsi jak Aukro, je tam rozhodne vic veci, hlavne na ty nase vCelky 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
jako o ceskem aukru radsi mlcim protoze tam nic neni zato polaci ti maji vsechno ti umi:D ale jeste ste mi porad nevysvetlili jak to delate:)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Když si zjistíš, kdo vlastní aukro.cz, zjistíš že ho vlastní allegro. Navíc když se budeš chtít přihlásit- alespoň mi to vyšlo se přihlásit kdysi- tak normálně dáš přihlašovací údaje z aukra na doméně allegro a kupodivu
se přihlásíš. Podle mě jde timpádem posílat i do ČR. i když propojení silně vázne... někdo tam nedělá, co by dělat měl a to už hoooodně dávno.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
to ja vim ze to tak je ja se tam normalne prihlasim ale nevim jak je to se zasilanim do cz
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
tak prave proto jsem se i ptal jestli tam nekdo nekoho nema protoze zasilat do zahranici bude asi tak 10% z tech lidi co tam nabizi...
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
amadeus: perfektni, super tak kdyztak napisu SZ kdyby nekdy neco, ok?... diky
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
hned cele auto mi dovez na valniku to vis ze jo:D