Tak jsem si koupil nové liťáky na léto..středová díra je 57,1...jaké bylo mé krásné zjištění,že kroužky z 57,1 na 54,1 nejsou...co dál...poraďte prosím..díky
Mám také ze silonu. je to celkem o ničem. Už mi i jeden prasknul,ale dal jsem ho tam. Mám VW kola,kde je 57,1. Také mě naštvalo,že skoro všichni 57,1 a Toyoty 54,1. Co už.
TommyMe píše:Mám také ze silonu. je to celkem o ničem. Už mi i jeden prasknul,ale dal jsem ho tam. Mám VW kola,kde je 57,1. Také mě naštvalo,že skoro všichni 57,1 a Toyoty 54,1. Co už.
Tenhle rozměr je fakt špatně, to jsou asi origo na folksvágen. Standardní redukce jsou třeba 60.1 (typicky Enzo) na 54.1 z Toyoty. Na to tvoje jsou moc tenké.
Je to na prd...jsou to MiM...hlavně jsem středové kroužky nikdy neřešil,tak jsem nemohl vědět zrovna o tomto problému sakra...hlavně,že jsem je včera dočistil..asi 5 hodin práce + korunky za čistící přípravky..to je k nasrání...ty kola na to auto prostě dostanu
Jo zkus kovové.Plast je fakt na nic. Někdy se mi stane,že se trošku zatřepal volant tak jsem na VW kola musel dát i Škodovácke matky. Ty Toyota mají moc dlouhý kužel do špičky.