Jak mluvíš o tom kamínku v tom krytě...taky Ti to rachotilo jen v určitých otáčkách nebo pořád?Mě jen jak píšu cca těch 1700-1800 ot....psal jsem si s bejvalým majitelem Avouše (Mentuli) a říkal,že loni po zimě mu to dělalo taky...a že měl jen kamínek v tom držáku...zdálo se mi to jako blbost,ale asi je to možné..jinak ten kryt bych nikdy neurval a nejezdil bych bez něj..koupil bych novejjarson píše:az by si nahodou utrhol ten kryt na katalyzatore, radsej uz nikdy neparkuj na comkolvek horlavom, nie je to tam len tak zo srandy
![]()
...inak najlepsie vyskusas tak, ze cele zdvihnes, nastartujes, jeden ti bude sediet dnu a pridavat plyn a ty mozes dole skumat
ja som mal na carine len nejaky kamienok prave v tom plechovom kryte
No právě,na tom heveru je to kamikaze..jsem zvezdl a jen koukal...ani tu ruku jsem pod to auto nestrčilm5t píše:Skus objet nějaké garážové městečka,u většiny je nějaká rampa(aspoň u nás) a teď na jaře tam dost často někdo něco kutí. Když slušně požádáš tak ti jistě pomůže s lokalizací drnčení. Já jsem tak jednou tam dojel se zlomeným potrubím a dokonce jsem měl štěstí na borce co mi to za pár šupů i svařil. Na zvedáku je to dost nešikovné a nebezpečné.