Svíčkové kabely

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Svíčkové kabely

Příspěvek od Yokohama »

Nemáte někdo ponětí jestli jsou svíčkové kabely stejné jak na atmosféru(115kw) a turbo? Chci si jedny koupit a maj to popletený jak to jen jde...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Měly by být stejné,ale ruku do ohně za to nedám. Vím že byl problém s kabely jc protože měly obráceně ty fajfky.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ono s kabely JC jsou obecně problémy :D :D

každopádne dle katalogu shodné nejsou ( mají ruzná čísla ) takže bych řekl že tam nejaký rozdíl bude - podle fotek jsou rozdílné "banánky" na strane rozdelovače.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no uvidíme, napsal sem ať si to vyslídí sami když jsou oni ti co prodávaj :)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Yokohama píše:no uvidíme, napsal sem ať si to vyslídí sami když jsou oni ti co prodávaj :)
já bych to vyslídil, kdybys je kupoval u mne :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jedny kabely JC tu mam... 666,- na 2.0 GTi celi 89-94 kupoval sem je když sem chtěl přijít na závadu cukání při startech pod 0, kabely ani svíce za to nemohly... jsou nový nafotit neni problem původní cena něco přes 1000 používaný cca tejden... i macro fotky no problem doklad atd...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

micron píše:jedny kabely JC tu mam... 666,- na 2.0 GTi celi 89-94 kupoval sem je když sem chtěl přijít na závadu cukání při startech pod 0, kabely ani svíce za to nemohly... jsou nový nafotit neni problem původní cena něco přes 1000 používaný cca tejden... i macro fotky no problem doklad atd...
microne díky za nabídku, ale nech si je spíš na uvazování šrutek salámu ve špajzce já bych je asi nedocenil... :)
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Musím se tu podělit o moje dnešní zjištění s VN kabely. Vpodvečer jsem jel na projížďku kolem města vybavený svítilnou a šroubováčkem - chtěl jsem zkoušet různé nastavení LPG redukotru v mojí 5g Gti. Zkoušel jsem různá nastavení prakticky v noci a v tom mě svítilna omylem zhasla - koukám jako tele na přívodní kabel od rozdělovače, kolem kterého ve tmě vznikalo namodralé světlo jako když se ionizuje vzduch.

Vždy se světlo objevilo při kontektu s kovem - když si to představíte v okolí je např. nádobka s aktivním uhlím a různé držáčky - stačilo k ní kabel šroubováčkem mírně přitalčit a potmě to krásně svítilo.

Můj kabel mezi rozdělovačem a indučkou byl neorigo, měl jsem tam nějaký VN káblík dělaný v prodejně s díly - o jeho původu jsem neměl tušení, ale opticky vypadal v lepší kondici než originál proto jsem kdysi při výmněně víčka rozdělovače za nové použil tento kabel co mě ležel v garáži. Kabel jsem hned dal pryč a nahradil ho origo starým kabelem 20let co mě ležel mezi díly - origo kabel žádné světlo neprodukoval, chod motoru se na LPG mnohem zlepšil a vypadá to že mě auto přestalo v nízkých otáčkách na LPG cukat.

Pocukávání při jízdě na benzín nebylo moc poznat - LPG je na jiskru mnohem "citlivější". Takže pokud řešíte podobný cukací problém běžte večer do garáže a trochu si s kabely zahýbejte třeba Vám to pomůže. Někde jsem četl (buď Nissan klub nebo to bylo tady) že je jako test dobré kabely v noci i pokropyt - to jsem ale raději nezkoušel.

Takže povrch kabelu zkuste přimáčknout k něčemu kovovému a uvidíte :wink:
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“