Pokutě se vyhnešmuco píše:To,že je litrák a čo to dokáže je jedna vec .ale na druhej strane-aj keby sme mali autá 5 litrové,kvôli rychlosti by som si to nekupoval.Veď ak ma nameraju na 140km na yarise alebo na BMW,tak aj tak sa mastnej pokuty nevyhnem - a to mi nestojí za to....
Vyuziti Yarise
Yaris 1.0
Tak ja sice nie z vlastnej skusenosti ale zo skusenosti "blízkeho kolegu" (policajta) viem,že u nás -na slovensku takéto "rozprávky" neexistujú už...
Odkedy maju policajti tie nové laserové radary,tak máš smolu..........
Oni sa s tebou nebudú baviť,či máš písané v techničáku 175,alebo 275km rychlost-ich to nakoniec ani nezaujíma. povedia ti,máš to za XY €,je to natočené a ďalej sa nebavia.Ak s tým nesuhlasíš a nie si ochotný to zaplatiť,tak su oprávnení ti zobrať technický preukaz ,alebo dokonca aj rovno SPZ.
Odkedy maju policajti tie nové laserové radary,tak máš smolu..........
Oni sa s tebou nebudú baviť,či máš písané v techničáku 175,alebo 275km rychlost-ich to nakoniec ani nezaujíma. povedia ti,máš to za XY €,je to natočené a ďalej sa nebavia.Ak s tým nesuhlasíš a nie si ochotný to zaplatiť,tak su oprávnení ti zobrať technický preukaz ,alebo dokonca aj rovno SPZ.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid