Vyuziti Yarise

vše ohledně modelové řady Yaris
Cibi
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cibi »

muco píše:To,že je litrák a čo to dokáže je jedna vec .ale na druhej strane-aj keby sme mali autá 5 litrové,kvôli rychlosti by som si to nekupoval.Veď ak ma nameraju na 140km na yarise alebo na BMW,tak aj tak sa mastnej pokuty nevyhnem - a to mi nestojí za to....
Pokutě se vyhneš :oops: z vlastní zkušenosti vím, když mě chytli před Benešovem na zastávce policajti, tak mi řikali, že jsem jel 160 na úseku, kde se má jet jen 90. Na to jsem jim ukázal techničák, kde byla napsaná maximální rychlost 157 km/h. Chvilku na to koukali, pak chtěli otevřít kapotu, jestli nemám nějakej jinej motor. (Nevim, co vykoukali, ale kdyby mi někdo převrtal válce nebo cokoliv dělal, tak pochybuju, že by to poznali). Chvilku se radili, furt koukali do techničáku, pak na malý gumy u Yaríska a nakonec jsem jel bez pokuty :-D
Yaris 1.0
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Tak ja sice nie z vlastnej skusenosti ale zo skusenosti "blízkeho kolegu" (policajta) viem,že u nás -na slovensku takéto "rozprávky" neexistujú už...
Odkedy maju policajti tie nové laserové radary,tak máš smolu.......... 8)
Oni sa s tebou nebudú baviť,či máš písané v techničáku 175,alebo 275km rychlost-ich to nakoniec ani nezaujíma. povedia ti,máš to za XY €,je to natočené a ďalej sa nebavia.Ak s tým nesuhlasíš a nie si ochotný to zaplatiť,tak su oprávnení ti zobrať technický preukaz ,alebo dokonca aj rovno SPZ. 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“