Jak vidím, měli jsme o víkendu podobnou zábavu, každopádně se ti to povedlo dobře.
Já jsem se pro změnu snažil opětovně odstranit "výkvěty" na dveřích kufru pod zadním oknem. Při té příležitosti jsem se odhodlal přibrat matný roh kapoty a škrábance na její přední hraně - tohle vzniklo už před pár lety zastavením o drátěný plot -- tenkrát jsem to přestříkal jen tak bez kytu, plniče a naivně se domníval, že to ta barva schová

Pak jsem si to několikrát rozmyslel, že výsledek nebude stát za to úsilí -- no zítra na denním světle uvidím, jestli jsem nakonec neměl pravdu
Dokonalá černá barva je jen jedna, v reálu se to pak liší, ale přece jen se do toho trefuje lépe než do stříbrné.
Několikrát jsem to opravoval, např. po prvním nástřiku plniče ještě vynikla spousta nerovností a co mělo být rovné bylo zvlněné takže zpátky tmelit a brousit... Nejhorší byl bezbarvý lak, už dřív jsem ho na něco použil a stříkal dost líně. Obecně ty spreje mají krátký dech, ze začátku se s tím dá, ale ke konci je to slabota, která jen pokazí celé úsilí.
Chtělo by to ještě rozleštit, ale nic o tom nevím