Koupím 3S-GE motor...

vše ohledně modelové řady Celica
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pokud by klika byla v pořádku tak je to rozdíl cca 1500 za brus. Jinak cena rebuild kitu pro 4ag nebo 7a je stejná.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

a můžu Tě prosím ještě otravovat... neudělal bys nějakou nabídku a neposlal SZprávou??? Bylo by to asi o hodně jednodušší na rozhodování... Moc díky..
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Na nejakou prestavbu presne jak pisou kluci bych se uplne vykaslal je to hromada hnusny prace za sileny penize. Mas auto docela v pucu takze bych sel tou cestou 7AGE pac i to je dobrej zaklad pro dalsi bonusy do hry. Ja osobne jsem u 1,8 zastance 7AGE, stejne pak budes resit brzdy atd. Navic Libor vi o 7AGE dost takze v jeho podani bych se toho nebal. Me to snad ceka pristi rok. Ted ji musim dat do pucu po jinych strankach. Muj motor je na Go a taky me to napadlo ze bych to zastavel, ale uz jsem do auta vrazil tolik, ze uz letos nenene.To radsi ted dam do pucu a poladim zbytek a na 7AGE pekne nasetrim a necham ho postavit od zakladu pekne bokem s tim, ze budu mit auto pojizdne. I 7A ma svoje mouchy jako ojnice a olejicek ....

Kazdopadne tvoje situace je nemila a vubec ti to nezavidim. Urcite, ale nahodte fotky a popis toho co se tam stalo. :wink:

Pak mas jeste moznost poridit 2,0 a prehazet si interier a tak. Zdvou udelat jednu. :roll:
Naposledy upravil(a) Kubrt dne pát 02.04.2010, 09:31, celkem upraveno 1 x.
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
jirka howard
Člen Týmu

Příspěvek od jirka howard »

Nezavidim ti to , ale tohle se mi kdysi stalo s mojim Levinem na Rudne a po dotazeni domu jsem resil co dal, oprava po spocitani na tehdejsi pomery
silene draha (rok 96, nebyl internet, temer vsechno se objednavalo original
Toyota), nakonec mi mi nahral fakt, ze znamej prevratil svyho Levina pres boudu
(zavreli ho, protoze pil) a ja ho od nej za 15t koupil, prehodil jsem motor, kola
a zbytek rozprodal. Dokonce mi tenkrat i zbyly penize a nechal jsem si ji striknout (fotky
vpravde historicky :) )
http://img338.imageshack.us/gal.php?g=corolla2.jpg
Ja bych to dneska na Tvym miste resil stejne. Kdyz vezmes, ze te Celice, kterou
tady mam na prodej za 35t, krome zmacknuteho blatniku a dveri nic neni,
tak bych prehodil motor s ecu (ma najeto 200tkm) a ostatni si nechal do rezervy nebo prodal. Zkus popremyslet, ale jak rikaji kluci, neukvapuj se.

P.S. Na druhou stranu nejsem zrovna nadseny z toho, ze by dalsi 6G mela zmizet ze silnice :?
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

I to je rešení které je možné a určitým způsobem schůdné Jirko ano máš pravdu.Přestavba v žádné případě není v případě financí Jaquese reálné a dobré rešení.Já osobně bych šel prostě cestou klasické GO a na vše další bych se vykašlal.Má to auto v pěkném stavu a mohlo by to tak i zůstat a někdy ho prodá a koupí něco lepší a s vyšším výkonem.
Nějaké ty auta doma jsou.
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

Takže už jsem skoro rozhodnutej!!! 7A-GE!!!
Všem mnohokrát děkuji!!!
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To je dobre rozhodnuti ja taky ucinil dnes jedno :lol:
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

a čeho se týká??? No kdybych Vás neměl, tak vyvedu zas nějakou koninu!!! :P
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To ti povim na srazu.A GO je nejrozumnejsi reseni.
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

O.K.
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

Takže motor zavezen k Liborovi12 na GO a dnes možná už rozebrán... :cry: :wink:
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

jacques11 píše:Takže motor zavezen k Liborovi12 na GO a dnes možná už rozebrán... :cry: :wink:
Urcite dejte vedet co se tam presne stalo a kdybyb byla i fotecka tak sem sni :wink:

jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

Libor přislíbil, že bude fotit, tak to někam pak hodím...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

fotky už nějaké jsou. Budu je dávat rovnou sem. Prozatím jsme se s Radkem dohodli,že se udělá go s tím že se odstraní hlavní slabiny toho motoru. Nahradí se standartní šrouby pevnostními ARP a použijí H ojnice. Tím vznikne "betelný" základ a motor bez dalších úprav půjde na zajetí do auta. Původní myšlenka byla udělat konverzi s 4age vrchem a ecu. V našich končinách špatně sehnatelna věc. Takže plán b je upravit 7a hlavu tak aby odpovídala hlavě 4a krom úhlu sevření ventilu. Tedy port kanálu,upravení spalovacího prostoru,reprofil vacek,atd. Do budoucna použití nitrokitu s řízením 35-70hp+
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

libor12 píše:fotky už nějaké jsou. Budu je dávat rovnou sem. Prozatím jsme se s Radkem dohodli,že se udělá go s tím že se odstraní hlavní slabiny toho motoru. Nahradí se standartní šrouby pevnostními ARP a použijí H ojnice. Tím vznikne "betelný" základ a motor bez dalších úprav půjde na zajetí do auta. Původní myšlenka byla udělat konverzi s 4age vrchem a ecu. V našich končinách špatně sehnatelna věc. Takže plán b je upravit 7a hlavu tak aby odpovídala hlavě 4a krom úhlu sevření ventilu. Tedy port kanálu,upravení spalovacího prostoru,reprofil vacek,atd. Do budoucna použití nitrokitu s řízením 35-70hp+

Evidentne je to to same co se stalo Smirkovi na tom okruhu, 5-6t otacek a zatacka. Mam motor na standardni GO, at muzu jezdit, ale pomalu sbiram veci na konverzi a chci ho postavit bokem a pak jen zasadit do auta. Pokud pominu hlavu, ktera bude 4A tak na tom bloku pouziju pisty a ojnice 4A, ale nekde na zahr. foru jsem cetl, ze je na 7A i slaby ulozeni kliky. Je to pravda a nebo jen flame. Internet je supr vec, ale vsiml jsem si ze kolem ty konverze (stejne jako u jinych) je hodne zavadejicich informaci. Da se na 4AGE ecu upravit redline? Takhle padlejch motoru uz jsem par videl a vesmes je to porad dokola stejna porucha. Bud vyleti ojnice a nebo se pridre v zatacce, trosku me to odrazuje od konverze. Protoze pokud se to stane 5-6t otacek tak co to pak udela pri 7t. Jak se da vyresit ten problem s olejovou vanou a tim co se tam stalo?MOhl bys prosim te kdyz mas ten motor rozebrany napsat co jsou konkretne jeho slabiny a dalsi postrehy kterych si vsimnes, stim ze mam plan ho tocit nekam k 8t? Dik :wink:

Odpovědět

Zpět na „Celica“