Podblatnik T-25 pomoc
Podblatnik T-25 pomoc
Zdravím, som tu na fóre nový, Avensis 2.2 DCAT T25(po facelifte) mám zatiaľ len krátko, pravdepodobne nejaký dobrák nabral auto na parkovisku. Mám uvoľnený pravý podblatník(trochu je rozkývaný kôli tomu aj nárazník ale čisto len toľko koľko je uvoľnený podblatník, ono som to v podstate ani nezistil, až keď som vytočil volant na plno a otáčal sa chytilo mi koleso a všimol som si to). Zaujímalo by ma či má niekto skúsenosť na čom vlastne drží(či je to nit alebo skrutka). moc sa mi nechce ísť do Aut. servisu lebo si viem predstaviť o koľko ma stiahnu(pričom to nebude náročná oprava predpokladám) a keď je to skrutka spravím si to aj sám.Nerád by som totiž dával dole koleso a potom zistil že som sa trápil zbytočne a i tak sa musel trepať do toyoty keďže najbližší servis je každým smerom minimálne 70 KM.Ďakujem za každý postreh.
Avensis 2.2 130KW D-Cat, 2006/9
91000 KM
91000 KM
podblatnik - plast nad kolesom drzi v predu taky maly klip. V toyote stal cca 2-3 EUR.
mas uvolneny aj naraznik na tom mieste kde plast sa spaja s plechom? Tam to drzi skrutka. Mne sa to oko v ktorom ta skrutka je utrhlo, vyriesil som to vacsou podlozkou ktora zachyti blatnik.
mas uvolneny aj naraznik na tom mieste kde plast sa spaja s plechom? Tam to drzi skrutka. Mne sa to oko v ktorom ta skrutka je utrhlo, vyriesil som to vacsou podlozkou ktora zachyti blatnik.
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW