Inak, pozrel som nejake fotky zo stareho auta a nasiel som tam tu navigaciu na ktorej mi urcite TNS300/310 fungovalo a vyzera ze je to ta ista (podla dizajnu)
Pozri ale aj ten displej, ci to tam vyzera tak isto..
http://picasaweb.google.sk/bekes.martin ... 5523677426
aky je to typ GPS navigacie?
skusam mapy 2008-2009 do TNS310,
@keko: ano vyzera ta navi uplne tak isto az na to, ze mi nezobrazuje priemernu spotrebu a podobne veci z palubneho pocitaca ( mozno je to trosku iny typ, aky je vlastne rozdiel medzi 300 a 310? ), takisto mam dialkove ovladanie pri rucnej brzde a tato navi sa neda ovladat za jazdy, je to bloknute, tusim som niekde cital, ze v dakom update bolo mozne tuto navigaciu obsluhovat aj za jazdy, napaloval som to aj v nerovi a neslo, treba dat dake speci nastavenie aj v nerovi?
dakujem za vase rady
EDIT: uz som uplne bezradny
teraz som zase nasiel info, ze by to mohlo byt aj TNS200, jedine co viem, ze ta navi nebola original od vyroby, ze bola domontovavana ako doplnok na ziadost predchadzajuceho majitela a ze to stalo asi 3tis
a este na nete nachadzam strasne vela diskov, s oznacenim E11 a podobne, ale ani jeden co by sa podobal na ten moj ( jeho fotka je na predchadzajucej strane ) vsetky co najdem tak su bub biele alebo zltocierne ale nie take ako mam ja
asi sa pomaly rozlucim s myslienkou, ze by som tam mohol dostat SK mapy a pritom este dake aktualne 
EDIT: tak vzdy ked sa to pokusam vypalit na DVD-ROM tak mi to vyhodi chybu
asi mam daku nekompatibilnu napalovacku 
@keko: ano vyzera ta navi uplne tak isto az na to, ze mi nezobrazuje priemernu spotrebu a podobne veci z palubneho pocitaca ( mozno je to trosku iny typ, aky je vlastne rozdiel medzi 300 a 310? ), takisto mam dialkove ovladanie pri rucnej brzde a tato navi sa neda ovladat za jazdy, je to bloknute, tusim som niekde cital, ze v dakom update bolo mozne tuto navigaciu obsluhovat aj za jazdy, napaloval som to aj v nerovi a neslo, treba dat dake speci nastavenie aj v nerovi?
dakujem za vase rady
EDIT: uz som uplne bezradny

a este na nete nachadzam strasne vela diskov, s oznacenim E11 a podobne, ale ani jeden co by sa podobal na ten moj ( jeho fotka je na predchadzajucej strane ) vsetky co najdem tak su bub biele alebo zltocierne ale nie take ako mam ja

EDIT: tak vzdy ked sa to pokusam vypalit na DVD-ROM tak mi to vyhodi chybu

aby bolo jasne, to nie je TNS300 / 310, to je TNS100 alebo generation1
Len tam pasuju mapy z TNS300 / 310. Pokial sa nemylim tak TNS300vka je textova / resp. ukazuje to len taku sipku na displeji palubneho pocitaca..
kazdopadne mapy fungovali (sice len pohlad zhora) ale fungovali
Len tam pasuju mapy z TNS300 / 310. Pokial sa nemylim tak TNS300vka je textova / resp. ukazuje to len taku sipku na displeji palubneho pocitaca..
kazdopadne mapy fungovali (sice len pohlad zhora) ale fungovali
Corolla Verso D-CAT 130kw
tak touto cestou sa chcem verejne PODAKOVAT uzivatelovi jelinek4, ktory mi napalil mapy a ono to funguje
, problem bol v mojej napalovacke a aj v dalsich cez ktore som to skusal napalovat ( nepodporuju DVD-ROM ) toto vsetko je uzasne
ma to vsak jednu malicku chybicku krasy, nezobrazuje mi nazvy ulic na mape, viete mi niekto poradit ci to vobec ide rozbehat? alebo to nefunguje, kvoli tomu, ze ja mam mapy pre TNS300/310 a ja mam ine?
dakujem
EDIT: uz zobrazuje aj nazvy ulic, ale len pri navigovani, ale sak to staci

ma to vsak jednu malicku chybicku krasy, nezobrazuje mi nazvy ulic na mape, viete mi niekto poradit ci to vobec ide rozbehat? alebo to nefunguje, kvoli tomu, ze ja mam mapy pre TNS300/310 a ja mam ine?
dakujem

EDIT: uz zobrazuje aj nazvy ulic, ale len pri navigovani, ale sak to staci