Náhradní díly E11 komplet auto celek i jednotlivě
Náhradní díly E11 komplet auto celek i jednotlivě
Ahojte lidičky mám doma corollu
a chci ji prodat na náhradní dílý (praskla mi hlava)
je to Corolla E11 rv 98 1,3 63 Kw plechy interier vsechno v nej pořádku
uplně nové brzdy najeto na nich cca 300km přední i zadní. Nejvíce bych ocenil že si to někdo veme jako kus tak kdo má zájem o veškeré náhradní díly na E11 tak se mi ozvěte klidně na telefon 777/561873 ceny veškerých dílů i celého auta jsou na dohodě tak se nebojte ozvat jinak půjde na vrakáč
samozřejmě k tomu patří i letní a zimní pneu foto pošlu případně mejlem
a chci ji prodat na náhradní dílý (praskla mi hlava)
je to Corolla E11 rv 98 1,3 63 Kw plechy interier vsechno v nej pořádku
uplně nové brzdy najeto na nich cca 300km přední i zadní. Nejvíce bych ocenil že si to někdo veme jako kus tak kdo má zájem o veškeré náhradní díly na E11 tak se mi ozvěte klidně na telefon 777/561873 ceny veškerých dílů i celého auta jsou na dohodě tak se nebojte ozvat jinak půjde na vrakáč
samozřejmě k tomu patří i letní a zimní pneu foto pošlu případně mejlem
nechci do toho kecat, ale na tohle jsou tu kategorie Auta - nabídka nebo Náhradní díly a příslušenství - nabídka
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
- johnyblaze17
- Člen Týmu
kdo o to máte zájem pište na mejl diky fotky neni problem poslat jinak ve předu kotouče v zadu bubny a brzdy sou komplet novy staly okolo 8.000,- je na nich najetejch cca 300km skruo@seznam.cz
výbava
v el. okna, zrcátka, dál: posilovač řízení, 4x repro sencor (2x v platě) 2x přední dveře, případně radio s dotykovím dysplejem přehrává dvd+ vestavěná gps navigace, letní+zimní pneu, povinná výbava interiér v dobrém stavu
typ:EE111LAGFNKW
VIN:JT152EEB103062588
typ:EE111LAGFNKW
VIN:JT152EEB103062588
Mohu poprosit taky o foto
Můžete kouknout na www.CarshDesign.estranky.cz. Kde se jednou za půl roku stránky doplní o nové obrazy.
zde na tomto odkazu jsou fotky
http://profil.lide.cz/skruo/fotogalerie ... =1#galerie
jinak to nešlo jinak je to profil na lide (skruo) ve fotogalerii verejne
jinak to nešlo jinak je to profil na lide (skruo) ve fotogalerii verejne