je motor 1.6i 81kW dostatocny pre kombika?

vše ohledně modelové řady Avensis
B.Sanchez
Navigátor

Příspěvek od B.Sanchez »

Zdar,když se vám chce cpát peníze pojišťovnám za poviný ručení,tak je to určitě lepší svezení.Já platím u Generali 780 za 3 měsíce a jsem spokojenej.Za 2 litra už jsem jim nacpal dost.
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

B.Sanchez píše:Zdar,když se vám chce cpát peníze pojišťovnám za poviný ručení,tak je to určitě lepší svezení.Já platím u Generali 780 za 3 měsíce a jsem spokojenej.Za 2 litra už jsem jim nacpal dost.
V pomeru k tomu, co das za palivo a udrzbu je povinny ruceni naprosto irelevatni castka. Vubec nema smysl se tim zabyvat.
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

no ja platím za 2l.neclé 4 tis.u allianz a to si myslím že je v pohodě.za 1,6l sem platil u generali asi 3500 tak ten rozdíl je v pohodě
Pavel_CK
Člen Týmu

Příspěvek od Pavel_CK »

Ahoj, vřele doporučuji 2.0. Kupoval jsem starší T22 a u deleara Toyoty a měl možnost jet s oběma motory. Jednoznačně vyhrála 2.0. Slabší jela dobře, po městě byla živá, ale měl jsem pocit, že řídím tátovu Carinu (hlučnější, dojem "menšího" - auta). Dvoulitr se choval bezkonkurenčně na dálnici. Jede prostě skvěle - tiše, s dostatkem výkonu. Asi má delší kvalty. Pravděpodobně to bude podobné i u novějšího typu. Doporučuji vyzkoušet.
Pavel Avensis SOL kombi 2.0 2002
Odpovědět

Zpět na „Avensis“