Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

dneska z pelhrimova smerem na cervenou recici cervena 7g a ridic slusnak protoze opetoval mavani:-D
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Přeposlali s vychoda...nikdo svoje auto nepoznava... :?
http://celica.su/wwwboards/viewtopic.php?f=14&t=24436
Take už je to doba...
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

biscuit píše:tu omalovankovou znam, v praze jsem parkoval vedle ni a tady na foru byla taky nekde vyfocena - asi prodej (uz je to dyl), ma myslim usteckou znacku.
a ta cervena je pekne oskliva a ne такая красавица на улице "На Приштине" района Прага 1, в самом центре.. a ta ulice neni na pristine, ale na perstyne :-)
Tak asi omluvime kolegu za jeho "děsnou češtinu", myslel to určitě dobře,ta omalovanka vypada trochu jako velokonočne vejce, ted by se docela hodila... :D
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

dneska na jiznich svazich, stribrna 6g, parkoval jsem naproti, nekdo z klubu ?
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

Dnes 16:25 červená 5. g. u Zvonařky se nechala táhnout na laně :?: Je to poprvý co sem viděl toto auto se nechat táhnout :(
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Dnes kolem 20 hodiny stála na parkovišti Brněnské Olympie červená 4g
někdo z vás kluci?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

posledni dobou potkavam dost celic a asi nejsou zaregistrovany na klubu, alespon co tak sleduju forum atd..... je to trochu skoda, kdyz se podari tak bliknu a nic :(
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

TomasGT20 píše:posledni dobou potkavam dost celic a asi nejsou zaregistrovany na klubu, alespon co tak sleduju forum atd..... je to trochu skoda, kdyz se podari tak bliknu a nic :(

nejlepší je když blikáš,ještě mávneš při průjezdu a ten druhej jen hledí jestli nezapoměl zapnout světla :lol:

Už se mi taky párkrát stalo že jsem u obchodního domu uviděl krásnou Toyotu,tak jsem zajel k ní a čekal na majitele.Po tom co jsem mu řekl že jsem magor do Toyot,člen Toyota klubu a že má krásný auto se na mě podíval a řekl že ho to vůbec nezajímá-že prostě Toyotu má jen proto že to bylo výhodný a až ho omrzí tak ji prodá.Ve většině případů je mi těch aut líto když vidím následně odjezd který jejich majitelé se studeným motorem předvedou :?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Tonda píše:
TomasGT20 píše:posledni dobou potkavam dost celic a asi nejsou zaregistrovany na klubu, alespon co tak sleduju forum atd..... je to trochu skoda, kdyz se podari tak bliknu a nic :(

nejlepší je když blikáš,ještě mávneš při průjezdu a ten druhej jen hledí jestli nezapoměl zapnout světla :lol:

Už se mi taky párkrát stalo že jsem u obchodního domu uviděl krásnou Toyotu,tak jsem zajel k ní a čekal na majitele.Po tom co jsem mu řekl že jsem magor do Toyot,člen Toyota klubu a že má krásný auto se na mě podíval a řekl že ho to vůbec nezajímá-že prostě Toyotu má jen proto že to bylo výhodný a až ho omrzí tak ji prodá.Ve většině případů je mi těch aut líto když vidím následně odjezd který jejich majitelé se studeným motorem předvedou :?
Bohužel takových je většina,.. :roll: :cry:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tohle je dost caste.Vubec me to neprevapilo,lidi berou auto vetsinou jako spotrebny tovar a zbohatlici po tatinkovi atd. uz nerikaje - to jsou sama Bawa, Medvedici , atd. a nakonec zjistis ze maji kluci v hlavě....
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavel Slepecky
Navigátor

4.4 2010

Příspěvek od Pavel Slepecky »

4.dubna v 15:30 kdo projizdel Bruntalem tmave modra T20 mensi zadni kridlo, vyjimecne sem sel pesky a nez sem stacil pozdravit uz si byl v tahu
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Tak sem dneska opet potkal Javora :) poprve sem te videl u prace dneska sem te videl rano cca pul osme u sveho bydliste :) naproti kostelu milosrdnych bratri :) dneska uz jdu zjistit situaci v servisu tak uz snad poznas brzo i ty me ne jen ve sluzebnim strepu :)
Ahold
Věčnej rejpal

Re: 4.4 2010

Příspěvek od Ahold »

Pavel Slepecky píše:4.dubna v 15:30 kdo projizdel Bruntalem tmave modra T20 mensi zadni kridlo, vyjimecne sem sel pesky a nez sem stacil pozdravit uz si byl v tahu
Tu jsem potkal pár týdnu zpět jak dojela ke Kauflandu, tam udělala kolečko a zase jela pryč :)
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Pavel Slepecky
Navigátor

Re: 4.4 2010

Příspěvek od Pavel Slepecky »

Ahold píše:
Pavel Slepecky píše:4.dubna v 15:30 kdo projizdel Bruntalem tmave modra T20 mensi zadni kridlo, vyjimecne sem sel pesky a nez sem stacil pozdravit uz si byl v tahu
Tu jsem potkal pár týdnu zpět jak dojela ke Kauflandu, tam udělala kolečko a zase jela pryč :)
tak to si nejspis potkal Karlose -xNorys- a ten je z Brun. tenhle typek mel Opavskou spz
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

žlutá GT4 šetá generace směrem na Jindřichův Hradec v jedné vesničce stála před baráčkem,kdopak to byl????Mám tam kousek chajde a jeli sme přes deštnou nakupovat.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“