Koupím 3S-GE motor...
Ne máš mylnou představu pokuď jde o GO ze sériových dílů tak o navyšování výkonu není reč a tím pádem základní GO je základní GO a nic navíc.
Když chceš motor připravit na jiný výkon začneš se pohybovat v částkách od 250 000 tisíc výš. A to proto že jdeš - iné písty, jiné ojnice, jiné šály, jiná klika event.,úprava hlavy, jiné ventily, pružinky, sedla, nast. vačka, ECU, nová spojka, olej. čerpadlo, ARP sety 3x,jiné periferie hadice, spojky, nové šroupky kde jen koukneš, kabeláž, čidla olej teplota,tlak, atd. + budíčky,regul. tlaku oleje,event. jiná vačka,stavitelné vačkové kola, nový rozvodový řetěz, cometic těsnění pod hlavou, set těsnění na motor, nebo skládání na silikon.A to je jen příprava na Turbo pak se to začně opět jiné svody,bovko, IC,trubky, hadize k turbu opět rozdělat vanu připravit odtok, jinak vést hadice přetesnbit hadice jinak odladit ECU , olejový chladič, relokátor oleje, krytí trubek, omotávka svodů, svorky atd. atd.atd.
Zapomeň na to a dej si kávu, dej udělat dobrou GO a těs se z auta za měsíc nebo dva, a ne za půl rok...... Stačí to:-)nebo mám pokračovat.
Když chceš motor připravit na jiný výkon začneš se pohybovat v částkách od 250 000 tisíc výš. A to proto že jdeš - iné písty, jiné ojnice, jiné šály, jiná klika event.,úprava hlavy, jiné ventily, pružinky, sedla, nast. vačka, ECU, nová spojka, olej. čerpadlo, ARP sety 3x,jiné periferie hadice, spojky, nové šroupky kde jen koukneš, kabeláž, čidla olej teplota,tlak, atd. + budíčky,regul. tlaku oleje,event. jiná vačka,stavitelné vačkové kola, nový rozvodový řetěz, cometic těsnění pod hlavou, set těsnění na motor, nebo skládání na silikon.A to je jen příprava na Turbo pak se to začně opět jiné svody,bovko, IC,trubky, hadize k turbu opět rozdělat vanu připravit odtok, jinak vést hadice přetesnbit hadice jinak odladit ECU , olejový chladič, relokátor oleje, krytí trubek, omotávka svodů, svorky atd. atd.atd.
Zapomeň na to a dej si kávu, dej udělat dobrou GO a těs se z auta za měsíc nebo dva, a ne za půl rok...... Stačí to:-)nebo mám pokračovat.
Nějaké ty auta doma jsou.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Možnosti je spousta,v různých cenových hladinách. Ale za těch 40 max budeš mít kvalitní go z originálních toyota dílů. Můžeš třeba nitro to je levná cesta. Přeplňovát sériový motor do 0.5bar což je taková únosná hranice pro ten motor uz mluvíme o částce 100000. S tím samozřejmě ruku v ruce úprava podvozku,brzd atd.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Jenomže ty bláho, já si nikdy takovou šílenou přestavbu nepředstavoval snad nikdy... je mi jasný, že to do čeho jsi se pustil Ty je ve statisících...Doky píše:Ne máš mylnou představu pokuď jde o GO ze sériových dílů tak o navyšování výkonu není reč a tím pádem základní GO je základní GO a nic navíc.
Jasný, tak každopádně nemám ani na jedno... A nitro je sice z počátku levná záležitost, ale umím si představit kolik bych dával za dusík, protože by to pořád svádělo... Opravdu jsem v úzkých...libor12 píše:Možnosti je spousta,v různých cenových hladinách. Ale za těch 40 max budeš mít kvalitní go z originálních toyota dílů. Můžeš třeba nitro to je levná cesta. Přeplňovát sériový motor do 0.5bar což je taková únosná hranice pro ten motor uz mluvíme o částce 100000. S tím samozřejmě ruku v ruce úprava podvozku,brzd atd.
Tak těď Tvé myšlenkové pochody Libore jsem nějak nepobral vysvětli mi o čem vlastně v té ceně 100000 tisíc mluvíš.
To Jaques: tady nejde o mně to je v podstatě standard každého navýšení výkonu kterému se nedá vyhnout to je problém.Zdali to udělám já nebo Jožko z Horní Dolní je úplně jedno, prostě tohle je standard a nedá se obejít.A to je na tom to hrozné.Jo surovej motor se dá postavit za rozumnej peníz ale to by měl říci asi uživatel kterému staví Libor nyní 3S-GE s novýma vnitřnostma které pak v 2 . kole foukne a vyjádřit se on na kolik taková sranda v dílech vyjde.
To Jaques: tady nejde o mně to je v podstatě standard každého navýšení výkonu kterému se nedá vyhnout to je problém.Zdali to udělám já nebo Jožko z Horní Dolní je úplně jedno, prostě tohle je standard a nedá se obejít.A to je na tom to hrozné.Jo surovej motor se dá postavit za rozumnej peníz ale to by měl říci asi uživatel kterému staví Libor nyní 3S-GE s novýma vnitřnostma které pak v 2 . kole foukne a vyjádřit se on na kolik taková sranda v dílech vyjde.
Naposledy upravil(a) Doky dne čtv 01.04.2010, 20:48, celkem upraveno 1 x.
Nějaké ty auta doma jsou.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ano,na stojanu mám 3sge kde jen díly na go s přípravou na turbo jsou za 140000. A to není konečná suma. To je jen v podstatě taková klasická go s tím že pak uz se na vnitřek motoru sahat nebude a pokračovat venku. Castka bude zhruba podobná možná trochu víc.
moooc Vám děkuji za vaši ochotu... s tím srazem se asi domluvíme, protože tak moooc jsem tam chtěl být, až se to všechno pos....!!! Je mi hrozně, protože fakt nevím co s tím... nebo už vím, ale za tuhle událost dát čtyřicet, aby bylo všechno pomalu stejný je pro mne opravdu finančně složitá situace... proč jsem se nedal na politickou scénu... všechno by se dalo hned vyřešit...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No on Tě ten motor překvapí jak pojede po go a bude tam skutečných 85kw. jinak ještě jedna taková relativně levná cesta je nahodit hlavu z 4age. Viz tuning sekce. Nic víc za těch 40 nebude.
takže abych si to v hlavě srovnal... srovnání kliky (co kdybych dodal dobrou použitou), šály, výbrus (předpokládám, že k tomu pouze nový kroužky),sedla ventilů,vodítka a popř. i tu hlavu - a to bych si jí musel sehnat (ještě si ten článek musím přeložit)... s prací a za měsíc 40.000Kč. Je to tak???
Naposledy upravil(a) jacques11 dne čtv 01.04.2010, 22:32, celkem upraveno 1 x.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vybrus motoru obnáší i nové pisty,sály,kroužky... Všehny těsnění atd. Je jedno jestli se bude dělat go hlavy 7a nebo 4ag,to vyjde nastejno. Jen když se rozhodnes a seženes hlavu 4ag tak se k ní dají i pisty. Vrtání je stejné. Ty motory se liší pouze zdvihem a kompresi. 1den práce motor ven,2den rozebrat- brusirna. Cca 14-21dnů 3dny složit zpět a 1den do auta. I použita klika musí projít kontrolou brusirny a podle stavu objednat šaly.
Naposledy upravil(a) libor12 dne čtv 01.04.2010, 22:37, celkem upraveno 1 x.