Koupím 3S-GE motor...
Koupím 3S-GE motor...
Tak se mi jednoho krásného aprílového (1.4.2010) odpoledne při cestě z roboty přidřela moje milovaná 7A-FE... Podezření na šály... Tím pádem i značné investice na GO... Jelikož, už dlouho přemýšlím nad 3S-GE (z důvodu finančních jsem nekoupil), tak se vážně rozhoduji nad tímto motorem. Když si spočítám náklady na GO 7A-FE, tak raději půjdu do dvoulitra. Pokud byste mi mohl, kdokoliv s čímkoliv, v tomto směru pomoci, budu mooooc vděčný!!! Jsem zoufalý, protože nemám ani s čím jezdit do práce, takže jistě chápete, že to musím rychle řešit... Předem děkuji!!!
Ano, máš zcela pravdu, ale s tím samozřejmě počítám... Co se týká chování, tak vůbec žádný upozornění... kontrolka, zvuky, chování motoru, prostě nic...TomasGT20 píše:Nejake divne chovani pred zadrenim? Jinak kdyz tam das uplne jiny motor tak to neprojde asi technickyma ne, pokud vim tak jedine stejny kus za kus. S motorem bohuzel nevim ted
Před necelým měsícem jsem kontroloval olej a byl jsem nepatrně nad minimem...(nikdy jsem neměl problém se spotřebou oleje) Plán byl ten, že ho vyměním tento víkend, ale jaksi jsem to u nestihl... Bohužel!!!
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nechci Tě nijak odrazovat,ale přestavba na 2.0 není jen tak v amatérských podmínkách. Potřebuješ nejen motor,ale i převodovku poloosy,kabeláž a ecu. Zkrátka předek z 2.0. A nebude to ani nic levného. Doporučil bych spíše go stávajícího motoru a pokud Ti chybí výkon tak ho lehce fouknout pomocí kompresor nebo turba.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Zapomeň tak rychle jak tě to napadlo dělat přestavbu na 2,0 je to finanční díra a past.A myslím že Libor už ví o čem mluzví a taky na přifukování atd., prostě když chceš jezdit tak dej udělat GO motoru vyjde to na ,,smešný" peníz oproti tomu co tě čeká s 2 litrem při jeho zástavbě.Je to totálně všechno jinak , nedělěj to a když budeš chtít výkon tak naspořit a udělat GT4 to je nejlevnější cesta k výkonu a bezproblémovosti.A kohokoliv o tom můžu presvědčit čísla a potíže dám k dispozici.
Kvalitní GO ti dá možnost mít levné spolehlivé auto relativne hodně rychle a se zárukou, vše další je o čase a penězích.Je mi líto že jsi takhle pochodil, mrzí mě to.
Kvalitní GO ti dá možnost mít levné spolehlivé auto relativne hodně rychle a se zárukou, vše další je o čase a penězích.Je mi líto že jsi takhle pochodil, mrzí mě to.
Nějaké ty auta doma jsou.
Tak já vám chlapy nevím... s tím, že by tam musela bejt i špajzka, poloosy počítám... horší by asi bylo sehnat elektriku s ECUčkem... a jak říká Libor12, tak mi opravdu chybí výkon a už teď vím, že pokud udělám GO za tyhle prachy, tak budu potom akorát smutnej... jak by to bylo s nápravama, brzdama a vůbec??? Dokázali byste někdo odhadnout cenu přestavby??? Díky
Podlě mně je minimum tech 40 tis. a myslím že je to cesta nejlevnější k základní GO.
ST předělávat na GT je fakt o ničem.A garantuju ti že za 40 tisíc ti to nikdo soudnej neudělá generálku 3S-GE + jeho osazení do ST, včetně periferiíí o kterých se píše nahoře.A kdo to bude tvrdit je lhář.Pošlu ti jen kolik stáli nové komplet hadice v motoru když jsme dělali přestavbu.A pochopíš že jít cestou klasické GO je cesta mít spolehlivé auto a výkon nahánět na jiném.
ST předělávat na GT je fakt o ničem.A garantuju ti že za 40 tisíc ti to nikdo soudnej neudělá generálku 3S-GE + jeho osazení do ST, včetně periferiíí o kterých se píše nahoře.A kdo to bude tvrdit je lhář.Pošlu ti jen kolik stáli nové komplet hadice v motoru když jsme dělali přestavbu.A pochopíš že jít cestou klasické GO je cesta mít spolehlivé auto a výkon nahánět na jiném.
Nějaké ty auta doma jsou.
taky si myslím, ale ptám se, protože máte zkušenosti... A fakt teď nevím kudy kam...Doky píše:Podlě mně je minimum tech 40 tis. a myslím že je to cesta nejlevnější k základní GO.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Bavíme se o go. Pokud chceš ušetřit tak přivez samotný motor jinak celé auto. GO motoru představuje vybrus válců,kliky,sedla ventilu,ventily vodítka včetně dílů k tomu potřebných. O zvyšování výkonu můžeš začít uvažovat až budeš zase jezdit.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-