Ako o vykon s anebojim jazdil som doteraz na oply astre g 2,0 Turbo no holt isiel do vacnich lovist.
Celica sa mi pozdava ale existuje PROSIM VAS dobra generacia aj s dorym (nekazivim) motorom?
Vie mi niekto podat takuto informaciu ?
Kupa Celica 7gen
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si pročetl ty moje stránky, tak o dojebaném 1ZZ motoru určitě už u MR2 mkIII víRasťoSK píše:No a ešte chalanovi nezabudnite povedať že MR2 W3 má rovnako doxebaný motor ako Celica 7th gen. Ďalej že ak sa mu podarí za normálne peniaze kúpiť MR2 SW20 mkII, tak bude happy a že mkI nemala antikorovú ochranu a 90% z nich bolo búraných. A samo že je dosť o hubu presedlať z predokolky s výkonom do 100 koní do midshipu s výkonom nad 150 koní.

Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kúp si 6th gen. 1996-99 - mala okrúhle (nie vyklápacie) svetlá. A kúp to na západ od bývalého východného bloku. Malo to 3S-GE motory, ktoré nemali žiadne besné výrobné vady.
Pre ďalšie info, rady a čo ja viem čo: http://www.toyotateam.sk/forum/index.php
Pre ďalšie info, rady a čo ja viem čo: http://www.toyotateam.sk/forum/index.php
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V našich končinách te nebude zrovna prošlapaná cestička udělaného 1ZZ motoru, ale pro mě defacto poslední možnost jak začít MRše znovu věřit a neshodit ji nekde ze srázu do propasti. Základ je teď udělat spolehlivý motor a další cesta už je vymyšlená jen rámcově a bude to trošku zlom v tom kam měl projekt směřovat původně. Pokud se ale tato cesta osvědčí, tak to dá naději mnoho dalších lidí kterým motor zaklepal nebo nedělejme si planné naděje brzy zaklepe.Doky píše:Máš krásné stránky Tequila moc solidně připravovaný projekt a když se koukám na ty ceny tak pláču vztekemsupr nákupy moc slušná cena a hlavně pěkně vše popořádku je v tom systém výhoda je že tyhle motory se upravují dobře bez nutnosti vymýšlení periferiíí a je na ně i dost performance dílů.Moc se mi to líbí, hrozně moc.
Bude to perfektní motor a za moc slušné peníze!!!!!!!!!!Je to moc dobrá cesta pro 1ZZ!!!!!Určitě slušnější ve finančním ohledu v celém projektu ,,jako můj 3S-GTE" kde se vše muselo vymýšlet od počátku , jinak vést hadice atd. atd.a vymýšlet nanovo to co je už vymyšleno ale často nepoužitelné na auto GT specifikace 6.gen.Celicy, levnější o 1/2 je alternativa předělat rovnou 3S-GTE na GT4 jako udělat z 3S-GE /3S-GTE s atmo hlavou atd. sice s lepšími parametry v některých ohledech a s vynikajícím blokem který využívají i na stavby do GT4 z 3S-GE 129 kW ale u mně za cenu velikých investicí a to myslím v státisicích na periferie které se netýkají ,,surového motoru" - motor samotný nakonec byla ta nejlevnější část přestavby a za moc dobrou cenu!!!Novej lak a předělání kapoty a předního nárazníku na autě vyšlo na zbytečné peníze které se normálně nemusej investovat a o řízení a dalších věcech z SS nápravou něříkajíc, plus milión dalších čidel a předělávak je pak o přední infarkt....Po ukončení auta v dubnu tě poprosím mi pomoci ze stránkami informativními jako máš ty možná to pár lidem pomůže se zorientovat kde se oplatí investovat a kde už ne pokuď to auto neponímají jen jako studijní projekt na následnou úpravu a event. přesun do GT4 jako já a ty peníze oželej jako já:-).Naštestí po mé přestavbě je jasně vyčíslená každá koruna nutná k přestavbě a po tolika potížích co jsem musel rešit už nikoho nic nepřekvapí a má to jisté ve finální částcekdyž bude něco podobného zkoušet tak jako já a nebo nyní ty.Krásná, fakt krásná práce dobré informace.Bude to podle mně jedna z nejprepracovanějších MR v ČR!!!
Každý tvůj projekt v čele už s hotovou příšerou a dvěma veterány na startu budí daleko věší respekt než ten můj, jehož smyslem je pouze konečně odjet jednu sezónu komplet (víc jak zhruba 3000 km ročně) bez toho abych za olej do motoru dával na každý pumpě víc peněz než za benzín, byť 100 oktan

Nějaké stránky nejsou problém udělat…dej vědět až budeš připraven se na ně vrhnout. Určitě by to bylo dobré počteníčko, přece jen zde na fóru je i přes tolikastránkovej topic o příšeře určitě zachyceno jen pár těch hlavních stádií přestavby a přečíst si to gró a pozadí celého know-how by uvítalo mnoho nadšenců.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 

- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No a sme chalanovi urobili riaden bordel v názvosloví MR2...Tequilla píše:Pokud si pročetl ty moje stránky, tak o dojebaném 1ZZ motoru určitě už u MR2 mkIII ví. Já bych jen ještě dodal, že MR2 SW20 jde tak trochu proti filozofii první a třetí generace a také, že není u druhé generace revize jako revize

MR2 AW11 - dve revízie 1984-86 a 1986-89 (bluetop 124 bhp a redtop 116 bhp - v druhej revízií mohutnejšie brzdy a vylepšený podvozok)
MR2 SW20 - tri revízie 1990-92, 1992-94 a 1995-99 (teda ak sa nemýlim - opravde ma, lebo v SW20 som nie odborník, aj keď som sa na jednom "zelenom projekte" zúčastnil - ako napísal Teqilla - na kašu zmien a modifikácií kadečoho - proste chaos)
MR2 W3 - dve revízie 2000-03 a 2003-05 (len optické dizajnové zmeny a hlavne od roku 2003 už spoľahlivejší motor)
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo na strechu jsem zapomnel, to je parada a fakt vychytavka v leteTequilla píše:Jěště jsi zapoměl, že MR2 není plechovka (termín běžně používaný pro auta se střechou). Motor je uprostřed, jeho těžiště je před zadní nápravou. Celica je oproti MR2 jistě praktičtější vůz...svezení je ale paráda. Můžu tě svézt, jestli se mi někdy podaří MRcha dokončitTomasGT20 píše:MR2 mas mas jinou modelovou radu toyot, mrkni tady na foru do sekce mr2 na obrazky a nech se inspirovat. Jinak hlavni je ze mr2 je jen pro 2 lidi, protoze motor je v zadu, v predu je rezerva. Nikdy jsem s ni nejel takze nemuzu podat vetsi info.

Toyota Celica ST202, SS, LSD
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nezmestil...stenky píše:ale ak mam byt uprimny, AW11 by som bez vahania vzal ak by boli prostriedky. otazne je ci by som sa donej s mojimi 194cm zmestil
U AW11 je aj značný problém s dielmi. Motorovo a podvozkovo ani nie, lebo to sú veci ktoré moc neodchádzajú, ale kasne hnijú ako u všetkých vozov z toho obdobia. V PL ale sú firmy ktoré vyrábajú celé časti kasne z plastov a karbónu - dajú si za to ale poriadne zaplatiť...

MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo...dalshiho kluka jste odradily od spravne cesty....Vy zlobry....
Neposlouchej je,ber 7g, tolik kamaradu (na foru) holek (prej na tu generaci leti, hlavně ti nactilety) a "překvapeni" nikde jinde nezažiješ...
A motor..., ja napřiklad ho ani neotviram (něco s zamkem) a čekam na randevu v Dobřiši...to bude pak ten pravy, aprilovy žert, co?
Neposlouchej je,ber 7g, tolik kamaradu (na foru) holek (prej na tu generaci leti, hlavně ti nactilety) a "překvapeni" nikde jinde nezažiješ...
A motor..., ja napřiklad ho ani neotviram (něco s zamkem) a čekam na randevu v Dobřiši...to bude pak ten pravy, aprilovy žert, co?