levné pneu na internetu
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to je vsechno relativni , to je jako ze nove gumy kdyz jsou dane na auto jsou daleko nebezpecnejsi nez starsi, chvily trva nez se ojedou , pamatuju testy v tom poradu na CT1 , ted si nevzpomenu nazev, zvlast kdyz nevis jake mely ty gumy vlastnosti jako nove
pneu je urcite mastna, osetrena pred skladovanim , a rekl bych , jak uz jsem jednou psal, ze vzduch ve skladu , nebude mit na gumu ucinky jako slunce , atd... ,
i kdyz uznavam ze dyl jak rok na sklade uz nebude koser
ja jsem koupil kola s jetyma gumama a v pohode, tohle leto vrdrzi , a kdyz budou penize tak dalsi leto pujdou nove , zase zalezi kolik najedu
pneu je urcite mastna, osetrena pred skladovanim , a rekl bych , jak uz jsem jednou psal, ze vzduch ve skladu , nebude mit na gumu ucinky jako slunce , atd... ,
i kdyz uznavam ze dyl jak rok na sklade uz nebude koser
ja jsem koupil kola s jetyma gumama a v pohode, tohle leto vrdrzi , a kdyz budou penize tak dalsi leto pujdou nove , zase zalezi kolik najedu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Jo, kšeft se musí točitTonda píše: ...a pneu má podle odborníků životnost 4 roky...
Já už chtěl svoje zimáky na letošní zimu vyměnit, ale nějak jsem to nestihl a tak ještě poslední sezónu odkroutily. Desátou.
Testoval jsem je letos hojně v Krušných horách, Jizerkách, Krkonoších i na zcela neposypané D8 a E55 ve Středohoří, a chování na sněhu, na ledu, v břečce i za mokra zcela standardní. Samozřejmě, byly to Dunlopky, nijak levné.
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem kouknul na ceny novych pneu...a pochopil že na nove mit nebudu (musim dat auto do kupy), proto...mam v sklepě pět let stare mishleny 205/55 R16, 5-6 mm vzorek, a zadarmo.... Volba pro tento rok je jasna
Naposledy upravil(a) cera dne stř 31.03.2010, 23:02, celkem upraveno 1 x.