Previa na vrakovišti
Previa na vrakovišti
V Prostějově je na ekologické likvidaci Toyota Previa světle modrá metalíza. On z těch aut prodá cokoli si člověk na místě domontuje.V interiéru už nejsou sedačky jinak se zdá že je kompletní. Kupříkladu za zadní světla chce kolem 200Kč za obě-prostě za vše pakatel.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Previa na vrakovišti
tondo jaký je tam motor? zjisti mi to rposím, kdyžtak bych ti poslal peníze a vyndal bys mi hoTonda píše:V Prostějově je na ekologické likvidaci Toyota Previa světle modrá metalíza. On z těch aut prodá cokoli si člověk na místě domontuje.V interiéru už nejsou sedačky jinak se zdá že je kompletní. Kupříkladu za zadní světla chce kolem 200Kč za obě-prostě za vše pakatel.

proč je vubec na likvidaci??
Re: Previa na vrakovišti
Idaho píše:tondo jaký je tam motor? zjisti mi to rposím, kdyžtak bych ti poslal peníze a vyndal bys mi hoTonda píše:V Prostějově je na ekologické likvidaci Toyota Previa světle modrá metalíza. On z těch aut prodá cokoli si člověk na místě domontuje.V interiéru už nejsou sedačky jinak se zdá že je kompletní. Kupříkladu za zadní světla chce kolem 200Kč za obě-prostě za vše pakatel.prijel bych si pak pro nej.. zkus i tak nejak shlédnout/ poslechnout..
proč je vubec na likvidaci??
to auto je zaházený druhýma autama takže má od nich promáčklou střechu-je tam už delší dobu-bouraný to není a vyhořelý taky ne.Skusím se poptat majitele jak to s ní je a čučnu co je to za motor

-nafotím a pošlu info

- kristýna ficová
- Člen Týmu
bohužel jsem se tam ještě díky vytíženosti nedostal
kontakt máte tady
http://www.firmy.cz/detail/173107-hana- ... tejov.html
kontakt máte tady

- kristýna ficová
- Člen Týmu
včera jsem tam byl a je tam stále-tady je foto-byla až v zadu a některej den ji teť přesunuli dopředu na hromadu ostatních aut
bohužel při jejím stěhování poškodili Destou bok auta a vymlátili zadní sklo. Motor je podle slov chlapů co jsem se s nima bavil KO-údajně potkaný díky rozvodům

bohužel při jejím stěhování poškodili Destou bok auta a vymlátili zadní sklo. Motor je podle slov chlapů co jsem se s nima bavil KO-údajně potkaný díky rozvodům