Manifest řidičů

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Rampa89
Věčnej rejpal

Manifest řidičů

Příspěvek od Rampa89 »

Dávám sem odkaz na manifest řidičů.

Pokud si myslíte, že cílem je, aby mohli lidi jezdit jako prasata, aby bylo míň radarů a menší pokuty, klidně si to myslete, je to váš názor na věc. Můj je takovej, že se mi nelíbí situace, která zde panuje a která nás ještě čeká. Kdo používá auto, odvádí státu už tak dost vysokou částku na daních s tím spojenou a namísto např. dobrých silnic se dočkáme tunelů jako nejdražší dálnice, cyklostezek odnikud nikam a odměnou nám napaří další eko daň při prodeji ojetého auta. To, že má být mýto pro osobáky a dálniční známka není přenositelná, o tom ani nemluvím. Proto jsem se to podepsal.

Nikdo vás nenutí, je to každýho věc.
Holomek!
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ani korunu ode mě... ale snažte se jak chcete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tricky jsou tricky já mam už dlouho za ušima... a jen čumim jak jsou lidi zmagořený a vlastně jsou schopný svou poctivou jízdou blokovat dopravu... debili!!!!!! posraný až za ušima... aby nááááhodou nedostali pokutku.... zapříčiňujou jen to, že blokujou dopravu a lidi jezděj od sebe ve vzdálenosti cca 4m... jak teplouši!!!!!!!!! buzny zasraný a manifes sem nečet, nerad čtu... jen se koukám na magory...připosraný místo aby jeli alespoň konstantní rychlostí aby ty vzadu nemuseli brzdit... jedou tak, že rychlost navesnici je cca 25km/h do držky... to je rychlost, kdy by zabrzdil i kombajn na poli!!!!! připosraný paka... to nesnášim
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

:thumbsup: podpis

Já se řídim podle krásného "přizpůsobit styl jízdy stavu komunikace a dalším okolnostem" :lol: Jen mě udivuje, že za 3 roky ježdění ještě pořád bez bodu.

Je pravda že poslední dobou se na řidičích stát snaží jen vydělávat, případně je pěkně zbuzerovat ňákym omezením. Když sem zjistil že z každýho litru N95 bych měl platit přes 60% DPH... :shock: od jara jezdim tankovat do Polska, sice nic neušetřim, ale aspoň to nehodim těm vydřiduchům.

to micron: tyhle řidiči sou nejhorší ve skupinkách, jeden se dá předjet, ale 2 už sou problém. Zrovna včera sem potkal 2 mezi Brandýsem a Prahou - krásný dlouhý zvlněný rovinky, jenže místama čtyřicítky a předjet prostě nešlo. Fakt infarktová jízda, když si dávali rezervu 10-20 km/h aby je snad někdo nezměřil tak sem řval jak tur :D
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Podepsal sem. Otázka je jakou to vůbec bude mít váhu, ale to co je v tom manifestu, s tím se stotožňuju. Sankce jsou jedna věc, ale kvalita silnic druhá. Holt když je to se stavbou silnic tak jak s tou halou na letadla ve Kbelích (o 100% předražená a ještě nesplňuje nějaké normy), tak není divu, že nám silnice nepřibývají a že ty již postavené jdou do kytek kvůli rostoucí a přetížené dopravě. Taky je úžasné jak naši páni poslanci odhlasovali elektronickou dálniční známku, která nakonec ani nemusí být kompatibilní s systémy jiných států okolo nás. A co je na tom nejvíc úžasné, je že se musejí namontovat samo nějaká ty odečítadla a protože na to bude výběrové řízení, které nemusí vyhrát Kapsch, tak se možná budou muset stavět i nové brány. Takže z toho co se vybere, půjde většina do kapsy a na silnice zbude mnohem méně.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

To je zase nějaký výkřik do tmy.
Mě osobně se také nelíbí třeba měření rychlosti tak, jak je dnes praktikované. Ale chybí mi skutečné postihy pro.... to už je ale zprofanované slovo.... pro "piráty silnic", které na silnici denodenně potkávám a kteří mě skutečně na životě ohrožují.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

na pouliční lampy s těma co brzdí provoz :(
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Obecně vzato to beru jako mnohem hlubší podstatu problému, než je omezení rychlosti na těch úsecích, kde to nedává smysl. Co se toho dodržování týče, jo, taky se někdy přistihnu při situacích, kdy nadávám na ty okolo, že jedou jak lemry, ale zase člověk to musí brát tak, že není na té silnici sám a když chce někdo jet podle předpisů, je to jeho volba a snažím se to respektovat. V případech kdy nemám ani zjevnej důvod spěchat mě to sundá cihlu z plynu a mávnu nad tím rukou. Ale tohle mě štve mnohem míň než když začnu přemýšlet nad účelem všelijakých těhle nařízení, propagandou obyvatelstvu a následným skrytým smyslem mnoha zlepšováků. Bohužel se to zdaleka netýká jenom dopravy.

Naopak nemyslím si, že je to výkřik do tmy, že to nemá váhu. Na tohle právě hřeší všichni ti, co z toho současnýho systému mají užitek, že lidi nad tím mávnou rukou a pak si v hospodě nad pivem zase zanadávají, jak je to tady nah...

Je taky podle mě celkem chyba, že lidi tuhle iniciativu chápou jako odpor jenom proti té 50 v praze, i když není se co divit, když to tak tisk servíruje.
Holomek!
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

No v tom manifestu to je pojmuté tak nějak obecně o dopravě, ale záleží jak to bude prezentováno zodpovědným osobám?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“