sama brzdí
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
sama brzdí
měnil sem olej v zadnim difu (na ST185) a pak se jel projet, všechno v pohodě, ale pak jsem zastavil a... skoro sem se nedokázal rozjet, auto se vzpíralo, knučelo a nejelo, taxem zastavil a řikám si dif je v prdeli, nebo sem dal blbej olej a po zahřátí se změnila viskozita. Po chvilce už všechno v pohodě, tak sem dojel do garáže a že se na to dneska mrknu, zkusil sem trochu oleje upustit, přezul auto na letní a čumim na přední brzdy, úplně se mi na nich zpekla barva(obyč sprej, nic speciálního), to se mi na třmenech nikdy nestalo, taxem to jel znovu projet, pořádně dupal na brzdy i tomu nakládal, ale pocitově to jelo hůř. Přijedu, mno a smrad jako kráva, brzdy žhnuly že se ani na kolech skoro nedala udržet ruka a auto se už zase nechtělo rozjet, doslova se staví na přední a je je jako kdyby ste táhli 10ti tunovej vozejk i spotřeba vylítla někam k 16l při běžný jízdě. Takže si řikám co s tim? brzdovej válec KO(má v garáži druhej) ? nebo zkusit nejdřív vyměnit kapalinu? Zejtra se na to chci podívat, tak jesli někdo neví nějakou radu, co by to mohlo bejt?

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
sem nevěděl že to dělaj brzdy a hlavně to začne dělat až když se zahřejou(po cca 8km), na druhou stranu mě překvapilo, že i když byly rozpálený co to šlo, tak to pořád bez problémů brzdilo, žádný vadnutí sem nepoznal, chod pedálu je taky úplně normální nebo aspon neni o moc jinej, ale zkusim mrknout na ty třmeny a písky, jinak s brzdama sem vůbec nic nedělalJimmi píše:Ty seš vůl, Garfielde, s kousnutejma brzdama takhle řádit![]()
Jsou bloklé obě přední, nebo jen jedna? Zkus zkontrolovat volný chod pedálu (než zabere hlavní válec), šteluje se to většinou u pedálu. A pak už musíš zkontrolovat třmeny. Neměnil jsi v poslední době destičky?

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no tak může to být mraky příčin, od ko brzdovky, nebo ko gumiček ve válci, anebo zarezlý vodící čepy , ale na největší pravděpodobnost typuji zahnilý pístky, a to tedy potěž alojz, no vytáhnout pujdou na to mam grif ale pokud budeu nějak extra shnilý tak to je celkem nepříjemnej špás kupovat nové 

http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
...me napriklad na byvale jednaosme se zadrhaval levy predni pistek, ale poznal jsem to jen pri prujezdu pravotocivou zatackou, kdyz jsem si vsiml nejakeho divneho drhaveho zvuku
taky mi kolo hralo, ale ne zas tak extra... v servisu (ne TOY) mi rekli ze to bude chtit bud cely novy trmen i se strevama, nebo zkusit vymenu pistku...a oprava me nakonec vysla vseho vsudy na 1500,- i s praci, a to kdyz jsem sehnal novy pistek z druhovyroby za 450,- a opravnou tesnici sadu Autofren za 280,-, ktera uz je dneska celkem vsude k mani... takze si myslim ze oprava by Garfa nemusela vyjit zas tak nejak mooc draho 

Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja jsem si vzpomel ze se bratrovi taky jeden trmen zadrhaval ( nechtel se vracet od kotouce , a bylo to spatny silonovym pouzdrem na jednom tom cepu, ac vsechno bylo ciste a namazae porad to zadrhavalo a zdalo se to jakoby vyhrate , a jelikoz je to pouzdro zalisovane tak jsme vymenily trmen z nasich zasob a pohoda, ale ze by to delali najednou oba na predku z nicehoz nic 

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
podobný problem jsem rešil na corolle,koroze trubiček z toho,že tam brzdovka byla od předchozího majitele nekolik let. tipoval bych že to bude někde kolem toho rozdělovače pro předni a zadní napravu ucpané. tlakem z hlavního valce to překonaš ale zpět už to chvili trvá než tlak zmizí
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
rozhejbat válečky+rozhejbat vodící čepy třmenů,vyměnit brzdovku,pokud problém nezmizí jsou špatný hadičky propojující brzdič s karoserií,budou vevnitř roztřepený a ty zabrzdíš protože je tlakem roztáhneš ale brzdovka se už nevrátí protože se "zatáhnou" ideální by bylo je rovnou vyměnit....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz