Nádobka na kapalinu do ostřikovačů
Nádobka na kapalinu do ostřikovačů
Dneska jsem ladil nastavení předních ostřikovačů, takže jsem s nima nějakou chvíli stříkal. Po určité době to vyplavilo na sklo nějakou černou slizovou sračku, skoro jako silikon v tekutém stavu. Stalo se to někdy někomu z vás taky? Sem přemejšlel jestli to nasálo nějakej binec ze dna nádobky a nebo jestli se třeba zevitř nerozpadaj hadičky a tím jak sem to víc pohonil, tak se to třeba utrhlo.
Jo a taky mi přijde, že mi hrozně rychle mizí kapalina tak se chci zeptat kolik se do té nádobky u 6.g vejde litrů? Že by mi ze spodu něco kapalo sem si nevšiml, ale ještě zkusím dát pod auto kartón.
Jo a taky mi přijde, že mi hrozně rychle mizí kapalina tak se chci zeptat kolik se do té nádobky u 6.g vejde litrů? Že by mi ze spodu něco kapalo sem si nevšiml, ale ještě zkusím dát pod auto kartón.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no je možné že nějakej fachman, tam lil před tebou jen vodu a udělal se šlem na dně, a mastný toenbylo?? jinak ta nádobka je vcelku velká troufám si říci 3-4 litry určo, a u jednej šestky tu mam sundanej pp blatník a nádobka je vidět a dokoce je vidět že je uplně čistá a je vní krásně modrá nemrzka 

http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Jen doplnim, ze motorek na kapalinu je na spod nadrzky takze vzdycky cucas zespod. Je mozny ze tam bude bordylek z normalni vody.Ale stat se mi to nestalo, ze by s tama lezlo neco jinyho. Mozna jestli nebylo v hadicce na zadni sklo a nikdo tim dlouho nestrikal a ty jsi to jen tedkom rozpohyboval. A navic prece jen nemrzka je trosku neco jinyho nez letni takze je mozny ze to sama trosku vycistila a neco se uvolnilo. Sundat ji neni zas tak tezky a vycistit.martin.matess píše:no je možné že nějakej fachman, tam lil před tebou jen vodu a udělal se šlem na dně, a mastný toenbylo?? jinak ta nádobka je vcelku velká troufám si říci 3-4 litry určo, a u jednej šestky tu mam sundanej pp blatník a nádobka je vidět a dokoce je vidět že je uplně čistá a je vní krásně modrá nemrzka
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Asi je to už všechno venku. No možná ještě zkusím pohonit zadní ostřikovač, ale z těch předních už potom nic nelezlo.
A nádobka je asi v pohodě. Kus je jí vidět a vypadalo to že v ní nic není, ale když sem dolil kapalinu do ostřikovačů, tak chyběla jen v tom hrdle nahoru co je vidět.

A nádobka je asi v pohodě. Kus je jí vidět a vypadalo to že v ní nic není, ale když sem dolil kapalinu do ostřikovačů, tak chyběla jen v tom hrdle nahoru co je vidět.
Naposledy upravil(a) Myfune dne čtv 18.03.2010, 00:31, celkem upraveno 1 x.
Co tim presne myslis? Nadobka ostrikovace ma prepad a nepodari se ti ji naplnit uplne. Zacne to pak protikat, nejspis na tom hrdle. To hrdlo s vickem je nasazovaci do ty nadrzky. Pokud jsi tim myslel neco jineho tak sry.Myfune píše:Kus je jí vidět a vypadalo to že v ní nic není, ale když sem dolil brzdovku, tak chyběla jen v tom hrdle nahoru co je vidět.
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak pockat pockat panove, tady jsou nejake renoncy
. Myfune hadam ze ses jen spletl kdyz si psal zes tam do ostrikovacu nalil brzdovku...?
No a Kubrte kde je jaky prepad? me se taky podari dolit kapalinu do ostrikovacu az uplne nahoru po to vicko - jestli tim Myfune myslel tohle... a vejde se tam toho 3-litrovka urcite

No a Kubrte kde je jaky prepad? me se taky podari dolit kapalinu do ostrikovacu az uplne nahoru po to vicko - jestli tim Myfune myslel tohle... a vejde se tam toho 3-litrovka urcite

Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Kysi to sem se fakt spletl. Už sem to opravil
Netuším na co sem v tu chvíli při psaní vůbec myslel.
On je z té nádobky dole pod šavlí vidět bok. Ale nebylo poznat jestli je to prázdné nebo plné. Vypadalo to zabarvené bíle a ne do modra podle kapaliny. Tak jsem skusil dolít a pod nádobku jsem na zem dal papír, jestli bude něco kapat. Ale nekapalo nic, takže nádobka je určitě neporušená a navíc plná, jen sem se blbě koukal. Sem asi zvyklej z Yarise, že tu nádobku vidím celou a ne jen její hrdlo.
A ten černej sliz si fakt nedovedu vysvětlit. Nejpravděpodobněji si myslím, že to mohl bejt rozleptanej vnitřní povrch hadiček, takže mě v dohledné době namátková kontrola hadiček nemine.

On je z té nádobky dole pod šavlí vidět bok. Ale nebylo poznat jestli je to prázdné nebo plné. Vypadalo to zabarvené bíle a ne do modra podle kapaliny. Tak jsem skusil dolít a pod nádobku jsem na zem dal papír, jestli bude něco kapat. Ale nekapalo nic, takže nádobka je určitě neporušená a navíc plná, jen sem se blbě koukal. Sem asi zvyklej z Yarise, že tu nádobku vidím celou a ne jen její hrdlo.
A ten černej sliz si fakt nedovedu vysvětlit. Nejpravděpodobněji si myslím, že to mohl bejt rozleptanej vnitřní povrch hadiček, takže mě v dohledné době namátková kontrola hadiček nemine.
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
a nemas tu nadobku treba uz zpravovanou..?? me treba tekla a mam ji utesnenou takovou cernou gumou vespod co se na to za tepla nanasi..- to by tak odpovidalo ...
zhruba par centimetru nad nadobkou jak vede ten krk do motorovyho prostoru mam origo prepad. Nenaleju to az nahoru. MUsim koukat na plovak az mam max tak uz nedolivam jinak preliju a tece me to ven. Kdyz jsem nalival poprve tak jsem si myslel ze je praskla, tak jsem to rozebral a zsjitil ze neni ze to jen vytyka nahore u toho krku. Ne v tom spoji jak se nasazuje ale kousek nad tim je dira. JInak receno prepad neniv nadobce ale v primo v tom krku. 3litry souhlasi.Kysi píše:Tak pockat pockat panove, tady jsou nejake renoncy. Myfune hadam ze ses jen spletl kdyz si psal zes tam do ostrikovacu nalil brzdovku...?
![]()
Nakrmim nadrzku a plovak ukaze max, pak to liju zbytecne. Jinak mam tech vychytavek daleko vic.Kysi píše:Tyjo tak ja tam asi prepad nemam, nebo jedine ze by byl nejaky ucpany... bo fakt tam muzu dolit kapalinu az nad plovak uplne po okraj hrdla
To by me teda ani nenapadlo, ze by tam nekdo udelal tak zakerny prepad