Co se dá od takoých aut čekat? V kolika tisících km vůbec u coroll průměrně odchází nějaké dražší a těžce opravitelné věci a kdy je motor úplně zralý na generálku? Jde mi o motor 1.3.
No nevim, ale ja treba kdybych prodaval auto, tak nevim ani nahodou, jak stocit tachometr a myslim, ze to plati pro vetsinu lidi. Takze pokud kupujes auto primo od majitele, tak si myslim, ze to nebude tak hrozne. Jina bude asi situace u autobazaru, ktere kupuji auta na vykup jako treba AAA apod, ale tvrdit ze 90% aut ma pretoceny tachometr mi prijde odvazne.ombre píše:90 % aut u nás má stočený tachometr na hodnotu kolem 100 ktm, ať má kolik má, ...
v AAA tachometer nestačajú,ono to nepotrebuju to skôr male bazarepeta píše:No nevim, ale ja treba kdybych prodaval auto, tak nevim ani nahodou, jak stocit tachometr a myslim, ze to plati pro vetsinu lidi. Takze pokud kupujes auto primo od majitele, tak si myslim, ze to nebude tak hrozne. Jina bude asi situace u autobazaru, ktere kupuji auta na vykup jako treba AAA apod, ale tvrdit ze 90% aut ma pretoceny tachometr mi prijde odvazne.ombre píše:90 % aut u nás má stočený tachometr na hodnotu kolem 100 ktm, ať má kolik má, ...
drobeq píše:a čím je způsobeno nestále držení volnoběhu? mě otáčky klesají až na 800...což mi přišlo dost málo, ale v servise mi řekli, at to tak nechám...
tak jak ..
Slam píše:drobeq píše:a čím je způsobeno nestále držení volnoběhu? mě otáčky klesají až na 800...což mi přišlo dost málo, ale v servise mi řekli, at to tak nechám...
tak jak ..
800 nejsou při teplým motoru nízký otáčky.. já mám na studeným motoru volnoběh kolem 1000 a při zahřátým něco mezi 800 - 700
Drnčivej zvuk ale často dělá něco co opravdu drnčí - plechy kolem vejfuku apod.drobeq píše:Slam píše:drobeq píše:a čím je způsobeno nestále držení volnoběhu? mě otáčky klesají až na 800...což mi přišlo dost málo, ale v servise mi řekli, at to tak nechám...
tak jak ..
800 nejsou při teplým motoru nízký otáčky.. já mám na studeným motoru volnoběh kolem 1000 a při zahřátým něco mezi 800 - 700
ahaa...nu, me s ezdalo, ze pri techto otackach ma motor uz takovy "drncivy" zvuk...
po nastartovani studeneho mam tak 1700ot, postupne klesaji, pak dlouho kolem 1100ot a po par km klesnou az na tech 800ot.
..tak mam zatim najeto 15 000km..a v poradku...
Beaver píše:Drnčivej zvuk ale často dělá něco co opravdu drnčí - plechy kolem vejfuku apod.drobeq píše:Slam píše:
ahaa...nu, me s ezdalo, ze pri techto otackach ma motor uz takovy "drncivy" zvuk...
po nastartovani studeneho mam tak 1700ot, postupne klesaji, pak dlouho kolem 1100ot a po par km klesnou az na tech 800ot.
..tak mam zatim najeto 15 000km..a v poradku...