OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
nebudte ako mali chlapci, rozdiel vo svietivosi musi byt 100% viditelny, kto sedel v aute so xenonmi musi vediet ako to ma svietit, staci sa tak na 1s kuknut do sosovky
, ked su donicene paraboly odhadom mozem tipovat, ze to tak svieti na 25-30% po vymene si urcite rozdiel vsimnete
vsak sa len pozrite na tie paraboly co sem upol uzivatel Jozko, ako to uz len moze s takymi parabolami dobre svietit, chapem takych, co auto uz s takymi donicenymi svetlami kupili, ale ti co ich mate od zaciatku tak isto zaspominaju na stare krasne casy ked xenace svietili ako mali 
-
xenon wroclaw
- Člen Týmu
dodulo píše:nebudte ako mali chlapci, rozdiel vo svietivosi musi byt 100% viditelny, kto sedel v aute so xenonmi musi vediet ako to ma svietit, staci sa tak na 1s kuknut do sosovky, ked su donicene paraboly odhadom mozem tipovat, ze to tak svieti na 25-30% po vymene si urcite rozdiel vsimnete
vsak sa len pozrite na tie paraboly co sem upol uzivatel Jozko, ako to uz len moze s takymi parabolami dobre svietit, chapem takych, co auto uz s takymi donicenymi svetlami kupili, ale ti co ich mate od zaciatku tak isto zaspominaju na stare krasne casy ked xenace svietili ako mali
pozdravim
Vyhra ;)
Ludkovia moji,
nedalo mi to a zasiel som do toyoty so svetlami (xenonmi). Prijmaci technik ma milo prekvapil ze o tejto vade na avikoch vedia a po predlozeni VTP ma posadil na kavicku. Za 5 min prisiel s tym ze prvy mozny termin na !!!výmenu!!! svetiel je az druhy aprilovy(dubnovy) tyzden. Tak som nanho vyplastil oci a z otvorenou hubou som potvrdil termin. Po vspamatovani sa som zacal zas trosku rozmyslat a oklukou sme sa dopracovali k tomu cim som sa na vymenu "kvalifikoval". Garancia 5rokov a 150k km
Tymto prenechavam svoj termin u Jacka a zaroven sa mu tymto ospravedlnujem ze v dojednany den nedorazim. Ale dakujem za ochotu mi pomoct
S pozdravom
roberto79
nedalo mi to a zasiel som do toyoty so svetlami (xenonmi). Prijmaci technik ma milo prekvapil ze o tejto vade na avikoch vedia a po predlozeni VTP ma posadil na kavicku. Za 5 min prisiel s tym ze prvy mozny termin na !!!výmenu!!! svetiel je az druhy aprilovy(dubnovy) tyzden. Tak som nanho vyplastil oci a z otvorenou hubou som potvrdil termin. Po vspamatovani sa som zacal zas trosku rozmyslat a oklukou sme sa dopracovali k tomu cim som sa na vymenu "kvalifikoval". Garancia 5rokov a 150k km
Tymto prenechavam svoj termin u Jacka a zaroven sa mu tymto ospravedlnujem ze v dojednany den nedorazim. Ale dakujem za ochotu mi pomoct
S pozdravom
roberto79
Co viem tak standartna je 4/100 a servisak ma milo prekvapil ked ma informoval o 5/150 ale myslim ze to je tym ze moj Avik bol servisovany vyhradne v autorizovanom servise...Craken píše:Ta garancia 5 rokov a 150 tis. km sa da kupit?
Nic za to nedas ked tam prides a z usmevom na tvari im dolozis ze servis bol len v toyote, svetla svietia cim dalej tym menej a myslim ze pochodis rovnako ako ja
Ak info o tvojom Aviku v podpise sedi tak ti to vymenia bez mrknutia
Zdravim.Prave som sa vratil z Xenon-servisu Katowice a Avensis konecne svieti ako ma.Lepsie ako novy.Stalo to 400zl,robota na 2hod (doniesol som vymontovane svetla).Pristup perfektny,ochotni ludia,priatelski.Okrem svetiel vam spravia aj komplet servis.Od oleja po pneu.Maju 10r. tradiciu.Kto to ma sem blizsie,nemusi do Wroclaw.
- Derry_CV
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jacek je machr
Vrátil jsem se z Janských Lázní. Mám nové xenony po repasi od p. Jacka, solidního chlapa, Jacku díky i za roztlačení-odešla mi baterie. V noci jsem jeste nejel, ale uz z venku je videt rozdíl. Takže kdo nesvítí, zaplaťe Jackovi a budete svítit.
Derry_CV
PS: Co ty na to koloego z Prahy? I tobě díky za posun startu._)
Derry_CV
PS: Co ty na to koloego z Prahy? I tobě díky za posun startu._)
Toyota Avensis Combi T25 2,2 D-CAT 130kW (2AD-FTV) r.v.2005
Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi
V neděli jsem si udělal výlet do Jánských Lázní na výměnu xenon.světlometů a konečně jsem při jízdě v noci viděl na cestu!!!
Konečně se může jezdit i v noci!!Děkuji Jaczkovi za přístup a za možnost výrobní vadu Toyoty řešit tímto způsobem!!Je to ostuda Toyoty a její nezájem o nás koncové zákazníky.Doporučuji všem jde o vaší bezpečnost!!
Co baterka máš novou??? Nebo byl problém jinde??Hodně najetých kilometrů!!
Co baterka máš novou??? Nebo byl problém jinde??Hodně najetých kilometrů!!
Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi
tak dnes sme navstivili Katowice a svetla vyzera, ze budu svietit konecne tak ako maju, prisli sme do MBMK servisu a za hodinku sme uz boli na odchode s novymi svetlami ( vymenili ich komplet, teda najskor sa spytali ci suhlasime, stare svetla si zobrali ako protihodnotu ) cena 130 € s montazou a nastavenim svetiel, naozaj vidno, ze to nerobia prvykrat
, komunikovali sme s nim cez e-mail ( v pohode po slovensky ) sam majitel povedal, ze chodi k nim vela Slovakov opravovat xenony. Len pripominam, ze svetla su opravovane rovnakou technologiou ( osuchane paraboly su pokovene na specialnom stroji, ktory je jediny v Polsku a tam si to davaju "pokovovat" vsetci )
e-mail: xenony.katowice@interia.pl
web: http://www.mbmk.pl/
tel: +48 501-16-80-80, +48 602-801-553
mapa: GoogleMaps
e-mail: xenony.katowice@interia.pl
web: http://www.mbmk.pl/
tel: +48 501-16-80-80, +48 602-801-553
mapa: GoogleMaps