TS 23 LPG

vše ohledně modelové řady Celica
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Čas od času se to opravdu stane,ale kontrolka po znovunastartování zhasne a auto jede jako předtím. Do toy nejezdi. Zajed k prvnímu mechanikovi v okolí. Předpokládám že dnes si za diagnostiku řekli 750,a to nemuseli vzít nářadí do ruky. :) pak ty hodnoty napiš.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

libor12 píše:Čas od času se to opravdu stane,ale kontrolka po znovunastartování zhasne a auto jede jako předtím. Do toy nejezdi. Zajed k prvnímu mechanikovi v okolí. Předpokládám že dnes si za diagnostiku řekli 750,a to nemuseli vzít nářadí do ruky. :) pak ty hodnoty napiš.
No dyž on u náš na toyotu snad žádnej diagnostiku nemá :( ,zkusím se optat a řekli si o 550 :D a vzal si kombinačky když vyndaval krytku od diagnostiky :D ve čtvrtek až budu dávat auto do servisu,tak jim řeknu ať mi to proměří a hodnoty napíšu,snad to tady klucí u nás budou umět.Jinak Toyota bere cca 1-10dcl oleje na tisíc,podle jízdy,což mi nepřijde hrozný a do soboty sem s ní neměl žádnej problém,vše běhá pohodově a tiše,nikde nic neklape,nebouchá,celkový stav super,tak snad to bude nějaká blbost,nerad bych se jí zbavoval,jsem s ní nadmíru spokojenej.A dneska na mírné kolísání otáček při neutralu mi říkali že to je normální,tak jim věřím,snad se vyznaj :)
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

HBOSS píše:Toyota bere cca 1-10dcl oleje na tisíc
0.1 až 1l na 1000km???? je to tak??? pokud ano tak už nikdy nemusíš měnit olej,v intervalu vyměny ho tam naliješ a je pořad čerstvý. normalní spotřeba by byla max do 1l na 10000km
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

libor12 píše:
HBOSS píše:Toyota bere cca 1-10dcl oleje na tisíc
0.1 až 1l na 1000km???? je to tak??? pokud ano tak už nikdy nemusíš měnit olej,v intervalu vyměny ho tam naliješ a je pořad čerstvý. normalní spotřeba by byla max do 1l na 10000km
Kurnik,ty převody jednotek,to mi dává :D ,všechno špatně,samozřejmě nežere tolik,tím bych ani nevyskakoval :D na deset tisíc sem postupně nalil tak litr a půl,možná dva. Tak nejni tak hrozný. :)
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Pavel Liška
Věčnej rejpal

ts 23 plg

Příspěvek od Pavel Liška »

První dojmy,pokud je nádrž plg plná,tak čelda jede jako na benzín,ale postupně se výkon strácí společně s plynem.Do 5000 ot.jede na plyn a potom aut.přepne na benzín tj.ve 160 km na 6.Najeli jsme 400 km ve zkušebním režimu a jaké bylo příjemné zjištění spotřeby plynu,která je 9l.
Pavel Liška
Věčnej rejpal

ts 23 lpg

Příspěvek od Pavel Liška »

Je pravda,že jsou rozdíly v oktanovém čísle u lpg podle toho od ,které firmy plyn načerpám,prý nejvyšší má od firmy FLAGA,nejak jsem to hledal na internetu,ale nenašel.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ja když jsme jezdil na LPG ( 2,5 cca 160PS ) tak jsem poznal rozdíly mezi ruznými čerpačkami v "živosti" - mel jsem jeste starý systém ..

ale co to bylo za značky ti nepovím, když sem tankoval v PB u nissanu jelo to lepe jak v PB u kauflandu :(
vladco
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

primazavanie nieje mytus....

Příspěvek od vladco »

čaute
primazavanie nieje mytus.. mam corollu combi 2003 1,4 LPG
a nedolial som olej - flashlube (neviete niekto čím sa to dá nahradiť? 30E liter......) myslel som si , že je to marketingový ťah, ale museli mi meniť ventili.... s najväčšou pravdepodobnosťou preto, že tam nebol ten olej...
dáva sa to do fordov a japoncov majú hlavy - sedlá ventilov s iných materiálov ako ostatní...
foxikk
Člen Týmu

Re: ts 23 lpg

Příspěvek od foxikk »

Pavel Liška píše:Jak píše Idaho jedná se o vstřikovéní oleje do sání,které řídí elertonická jednotka.Firma sídlí v Želechovicích AUTOPLYN-CENTRUM.
Toz sem si to tam u nich nechal namontovat do corollky a maximalni spokojenost :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“