NOVY Yaris T-Sport s 1.8 VVTi ? + HOT FOTOS ZO ZENEVY!!!

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

NOVY Yaris T-Sport s 1.8 VVTi ? + HOT FOTOS ZO ZENEVY!!!

Příspěvek od Canabik »

Toyota Yaris T-Sport, štúdia Urban Cruiser a ďalšie novinky
05. 02. 2006, 07:20

Japonská a čoskoro asi aj svetová jednotka sa chystá na konci februára v ženevskom Palexpe predstaviť niekoľko nových exponátov. Yaris bude už krátko po uvedení na trh prezentovaný ako športový model T-Sport. Pre mestskú džungľu bude určený koncept Urban Cruiser, oficiálne sa v Európe predstaví inovovaný Prius a koncepty Fine-T a i-swing.

Nový Yaris T-Sport už nebude poháňaný preplňovaným motorom, ale pravdepodobne vyspelým atmosférickým štvorvalcom 1.8 VVTL-i, ktorého deriváty majú pod kapotou väčšie športové Toyoty i športové automobily značky Lotus. Yaris dostane agresívnejší vzhľad, nové nárazníky, upravenú masku a väčšie kolesá z ľahkej zliatiny.

Svetovú premiéru v Ženeve absolvuje štúdia Toyota Urban Cruiser. Designérske cvičenie európskeho centra designu Toyoty ED2 tentokrát skončilo až stavbou prototypu malého mestského SUV. Sériový model by mal byť pokrvným bratrom malého Daihatsu Terios.

Zdroj: AUTO.CZ

link:

Kód: Vybrat vše

http://auto.zoznam.sk/?article=5699
ako by ste povedali vy bratia: TO BY BYL MAZEC, NE?! :lol: :twisted: :lol: :twisted:
Naposledy upravil(a) Canabik dne stř 01.03.2006, 23:46, celkem upraveno 1 x.
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
Canabik
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Canabik »

EXLUZIVNE OD LEMONA Z AUTOTUNING.SK :twisted:

Obrázek Obrázek
Yaris TS 2003
www.yaris-club.com
Yaris WRC
Řidič

Příspěvek od Yaris WRC »

nemozem si pomoct stary yaris sa mi viac paci :mad:
terrence
Člen Týmu

novy yarda

Příspěvek od terrence »

Yaris WRC píše:nemozem si pomoct stary yaris sa mi viac paci :mad:
presne, na novom modeli mi nejak nesedi ten face :roll: zadok este ujde, aj ked je to skoro to iste, ale tie svetlomety...co ja viem. pripada mi to ako krok dozadu, ale tak kazdemu podla chuti. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Yaris“