Zdravim vsetkych priaznivcov Toyoty Yaris.Toto auto vlastnim aj ja r.v.2008.
Kto poradi - chcel by som vediet ake hmlove svetla si mam obstarat a kde ,aby pasovali ako original.
vopred dakujem .......dedo
hmlove svetla - Toyota Yaris , r.v.2008
Re: hmlove svetla - Toyota Yaris , r.v.2008
Keďže je to r.v.2008,predpokladám,že je ešte v záruke.
Ak ano,bohužial,len cez servis a stojí to asi 350-400€...
Ak si to dáš urobiť alebo urobíš sám,záruka ti padá
Ak ano,bohužial,len cez servis a stojí to asi 350-400€...
Ak si to dáš urobiť alebo urobíš sám,záruka ti padá

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Pretože mi to bolo jednak povedané a okrem toho,ak sa niečo dodžube pri nejakom nesprávnom namontovaní -to je jedno čoho,berú to ako neodborné zasahovanie (napr.-do elelktriky).tomko píše:a preo by mala odpadat zaruka?
Oni nie nadarmo hovoria a aj píšu všade,že pri prípadnom zaujme niečoho domontovať,musí sa obratiť človek na autor.servis -musí to byť s pečiatkou TOYOTA servis...
Ale treba sa spýtať servisu, kde bývaš-alebo chodíš.Niektoré servisy samozrejme akceptujú montáž doplnkov,ale firmou na to určenou !!!!!
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Pasovat by snad měly tyto:
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoit ... ovka-h11-l
Za 3400.-Kč obě dvě. S tou zárukou fakt nevím, ale nedivil bych se ničemu. Jedině to udělat nějak opatrně a demontovatelně.
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoit ... ovka-h11-l
Za 3400.-Kč obě dvě. S tou zárukou fakt nevím, ale nedivil bych se ničemu. Jedině to udělat nějak opatrně a demontovatelně.

Mám mlhovky z ebay.com a za cenu okolo 1600Kč se kvalitně dají. Jedna se mi už rozbila, tak jsem si koupil druhou sadu. Originál včetně montáže stojí tusím 9000Kč. Co se týče záruky, tak zatím nemám problém. Montáž jsem provedl svépomoci.
Toyota Yaris 998 r.v. 2001
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
Toyota Yaris 1,3 NG Terra Cool r.v. 2007
Toyota Yaris 1,8 T-Sport r.v. 2007
No,nič ti na to nepovedia,pokial sa ti niečo nepokazí...
Ide len o to,že ak by sa ti niečo čo má spoločné s elektrikou pokazilo,tak môžu (ale aj nemusia!!!) ti opraviť daný problém bezplatne.Ide im myslím, hlavne o to,že bol "neodborný" zásah v tomto prípade do elektriky a dať do suvislosti vzniknutú poruchu s namontovaním napr.hmloviek...
Nechcem v žiadnom prípade strašiť a netrvám na svojich slovách (ešte som sa do takejto situácie chvala bohu nedostal)...
Ale samozrejme záleží len na tom,ako sa k tomu postaví daný servis a bohužial ,nie je vela servisov "ústretových"-veď to poznáme..že?
Ja som mal po kupe yarisa roztrhané na frankforce "harmonikové" gumene prechodky medzi stlpikom a dverami,v čom su kable na central,na repro,atd...
V TOYOTe,kde som auto kupoval mi montovali central.Chcel som tie gumenne prechodky dať vymeniť v druhom servise (podotýkam tiež v TOYOTE)a povedali mi,aby som išiel do toho servisu Toyoty,kde mi to tam davali
.
(ale to som niekde tu už písal.)
Ja len na margo toho,že aj keď mám namontovaný central v Toyote,tak mi odmietli vymeniť tieto prechodky v inom toyota servise-a to je už iná káva...
Ide len o to,že ak by sa ti niečo čo má spoločné s elektrikou pokazilo,tak môžu (ale aj nemusia!!!) ti opraviť daný problém bezplatne.Ide im myslím, hlavne o to,že bol "neodborný" zásah v tomto prípade do elektriky a dať do suvislosti vzniknutú poruchu s namontovaním napr.hmloviek...
Nechcem v žiadnom prípade strašiť a netrvám na svojich slovách (ešte som sa do takejto situácie chvala bohu nedostal)...
Ale samozrejme záleží len na tom,ako sa k tomu postaví daný servis a bohužial ,nie je vela servisov "ústretových"-veď to poznáme..že?

Ja som mal po kupe yarisa roztrhané na frankforce "harmonikové" gumene prechodky medzi stlpikom a dverami,v čom su kable na central,na repro,atd...
V TOYOTe,kde som auto kupoval mi montovali central.Chcel som tie gumenne prechodky dať vymeniť v druhom servise (podotýkam tiež v TOYOTE)a povedali mi,aby som išiel do toho servisu Toyoty,kde mi to tam davali

(ale to som niekde tu už písal.)
Ja len na margo toho,že aj keď mám namontovaný central v Toyote,tak mi odmietli vymeniť tieto prechodky v inom toyota servise-a to je už iná káva...
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid