Jimmi píše:Ty svíčky se vyndavají fakt blbě - doporučuji origo klíč s gumičkou vevnitř.
Prave ten original nemam. Mam tusim nejakej nastavec v sade naradi, ale bud nastavec nebo prodlouzeni se mi nevejdou do hlavy

Koupim nejspis nejakej ten obycejnej klic na svicky, viz. lemra. Mel by se tam vejit bez problemu, kdysi uz jsem to zkousel.
Jimmi píše:Jinak o zvýšení výkonu výměnou kabelů si dovoluji zapochybovat, síla placeba je nekonečná...
...
Tak sorry, Beavere, jestli Ti beru iluze

Ja ten vykon nezvysoval, jen vracel na puvodni hodnotu

Kazdopadne ta zmena tam citelna byla, samozrejme ne ze by tam najedou pribylo 30 koni, ale proste na vyssi kvalty to ma lepsi zatah, evidentne tam prinejmensim jeden z kabelu probijel a elektrina "vytekla" castecne mimo. Ta ztrata sily jiskry se pak projevi prave v tom, ze smes se nezapali idelane a ten vykon tochu klesne. Prave kabely jsou nejvic znat u vyssiho zatizeni motoru ve spodnim spektru otacek, pokud jsou v haji uplne, tak to uz potom cuka jak popisujes ty. Mozna ten efekt u 1.6 je trosku citelnejsi nez u 1.3, nevim. Auto jede i na tri nebo dva valce, Favorit mi v krutych mrazech obcas startoval na jeden valec a zbytek se "chytal" postupne, Supra pri couvani do garaze hrabala i kdyz jela jen na pulku motoru. Proste hned tak to nechcipne kdyz je problem, ale urcite tam nejaka zmena nastane