Kde jsme koho potkali ;-)
- Ahold
- Věčnej rejpal
dneska kolem 7 v Bruntále u Kauflandu. Tmavší čelda s fousáčem za volantem. Chvili jela za mnou, na křižovatce jsem blikl vystražnýma. Pak jsem odbočoval k Seliku a ona pokračovala směr Rýmařov. Někdo vocad?
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Dneska kolem 13:00 jsem využil akce servisu Toyota Tsusho Hradec Králové a nechal si zdarma umýt motor a zvenku, zkontrolovat baterku, seřídit světlomety a za mírný poplatek (290,-Kč) regenerovat klimatizaci u Celici. U servisu jsem potkal černou 6.g s GTfourovým křídlem s hradeckou SPZ. Odjížděla s ní nějaká paní středního věku. Bohužel sem jí nestačil ani pozdravit, tak pokud je tu registrovaná, tak dodatečně zdravím.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- tunerka-celica
- Člen Týmu
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
v Rakousku je normalni ze duchodci maj MX5 , MR2 , a jine vikendove auta , holt si to umi na stari uzit , taky maj jiny duchody a jiny platyTomasGT20 píše:Dnes jsem byl v Rakousku a potkal jsem jednu 5g celdu a pak jeste tri kousky 7g, na ceste domu pak jeste mr2, v ktere sedel starsi par, asi nejaci skalni fanousci, no super

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- LennyLeonard
- Navigátor
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
vcera bila 5g. celda v hrabove?? nestacil jsem pozdravit...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Já sem dneska za deště a ve tmě potkal na šumavě pomatenou srnu a asi i s malým... skákali mi před autem... jenže tam byly svodidla a srna se nečekaně zastavila a odmítla skočit i s prckem přes ty svodidla před mým autem ca 70km/h... tak sem to strhnul do protisměru... byly opravdu obě úplně slepý... tak mě napadlo že lepší bude když budu stát bokem... než aby mi skočily do kabiny
srna pak teda přeskočila svodidla, ale pomatenej kolouch mi to napálil do dveří a blatníku... jouda
taková rána... na straně co seděl brácha
pak sem teda popojel a koukám jestli je živej... nebo jestli se tam neválí... že by byla zvěřina k večeři... ale nebyl tam... pak sem celej zuřivej dojel na benzinku a koukáme s bráchou na škody... jen se uvolnil boční blinkr a na boku, kde je lišta byly chuchvalce bílých chlupů. Bílých???? jinak nic... ani promáčklinka... ještě že sem stál a ty plechy jsou celkem dost pružný
Teď čtu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Srnec_obecn%C3%BD A hele Albín... "Ti v důsledku své vady často trpí i špatným zrakem a jsou světloplaší. Mezi myslivci se traduje, že zastřelit srnu-albína přináší smůlu, respektive, že kdo zastřelí srnu-albína, do roka zemře." Tak asi nezemřu... jen se praštil do palice a ztratil pár chlupů jeliman
pohoda 
nene asi to byl podobnej exemplář... obyčejnej ale přišel o srstku na hrudi- to by tak odpovídalo... žádná krev. Měl štěstí.
http://www.tjsokolnovaves.cz/kolousek.JPG

Teď čtu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Srnec_obecn%C3%BD A hele Albín... "Ti v důsledku své vady často trpí i špatným zrakem a jsou světloplaší. Mezi myslivci se traduje, že zastřelit srnu-albína přináší smůlu, respektive, že kdo zastřelí srnu-albína, do roka zemře." Tak asi nezemřu... jen se praštil do palice a ztratil pár chlupů jeliman

nene asi to byl podobnej exemplář... obyčejnej ale přišel o srstku na hrudi- to by tak odpovídalo... žádná krev. Měl štěstí.
http://www.tjsokolnovaves.cz/kolousek.JPG

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No,Mikrone, mněl jsi fakt sčesti, gratuluji
Ja s tim mam jednu nevlastni zkšenost...
Asi tak před dvema lety, sedim večer doma, manželka na sejping nebo šoping, nevim jak tomu řikaji, odjela pravě nově koupenem, special pro ni, jasně červenym fiatem punto (v dobrym stavu, od znamych) Najednou vola uplně bez sebe
... Ja jsem srazila kance...
...Co to je za kravina? Jaky kanec proboha, přece bydlime v Praze, ne...?
No prostě po cestě od Černeho mostu k Kyjim je jedno jedine pole a ona tim puntem v sedumdesati (to znamena asi v devadesati min.) srazila to nesčastne zviře...
Nic,uklidnil jsem ji, vzal velky kus igelitu do kufru (nesmime přece stracet přiležitost,ta v Praze přece tak často nenasketuje) a jedu
Když jsem dorazil na misto, tak to byl šok... blatniki a kapota, jako květina do stran, naraznik na hadry, světla sviti někde uvnitř vozu...vystoupim,
Myslite prvni otazka byla jak se maš?ne, prvni otazka byla:
...kde je kanec!!!?...
...No...nevim, bežel pak někam tam...ukazuje na pole
...Jak běžel...koukam na sdemolovane, auto, za ktere jsme před tremi dni vysolili 51000kč
...No tak, proste se neco zachrochtal, a běžel dal...
...Tak maso asi nebude...povzdechnu...tak pojd, skusimtě odtahnot...
...No, nemužeme odjet, ja totiž volala policajty...
...Na co...?Havarijku stejně nemame...
...No protože musim to nahlasit ne...?
Tak čekame ještě asi pulhodiny na policajty, přijel mikrobus, s ustlanym igelitem v kufru, prvni otazka, spravně:
...kde je kanec...?a podezřele koukaji na mou tonovanou hondu
Manželka už prostě začina histericky smat
Pak oni ještě dolgo s baterkami chodili po polich, hledali, ale asi marně, ja musel svim legendem coupe, na automatu, tahnout ten vrak domu, přišti den jsem prodal to co sbylo za 21000Kč na ND, jednemu znamemu
Dusledek: žadne maso a 30000kč fuč...
Pojnta: davejte bacha na divokou zvěř, i v Praze...s toho rostomileho zlateho prasatka,s zahnutymi zuby nahoru, muže vykloubat pěkna svině...

Ja s tim mam jednu nevlastni zkšenost...
Asi tak před dvema lety, sedim večer doma, manželka na sejping nebo šoping, nevim jak tomu řikaji, odjela pravě nově koupenem, special pro ni, jasně červenym fiatem punto (v dobrym stavu, od znamych) Najednou vola uplně bez sebe
... Ja jsem srazila kance...
...Co to je za kravina? Jaky kanec proboha, přece bydlime v Praze, ne...?
No prostě po cestě od Černeho mostu k Kyjim je jedno jedine pole a ona tim puntem v sedumdesati (to znamena asi v devadesati min.) srazila to nesčastne zviře...
Nic,uklidnil jsem ji, vzal velky kus igelitu do kufru (nesmime přece stracet přiležitost,ta v Praze přece tak často nenasketuje) a jedu
Když jsem dorazil na misto, tak to byl šok... blatniki a kapota, jako květina do stran, naraznik na hadry, světla sviti někde uvnitř vozu...vystoupim,
Myslite prvni otazka byla jak se maš?ne, prvni otazka byla:
...kde je kanec!!!?...
...No...nevim, bežel pak někam tam...ukazuje na pole
...Jak běžel...koukam na sdemolovane, auto, za ktere jsme před tremi dni vysolili 51000kč
...No tak, proste se neco zachrochtal, a běžel dal...
...Tak maso asi nebude...povzdechnu...tak pojd, skusimtě odtahnot...
...No, nemužeme odjet, ja totiž volala policajty...
...Na co...?Havarijku stejně nemame...
...No protože musim to nahlasit ne...?
Tak čekame ještě asi pulhodiny na policajty, přijel mikrobus, s ustlanym igelitem v kufru, prvni otazka, spravně:
...kde je kanec...?a podezřele koukaji na mou tonovanou hondu
Manželka už prostě začina histericky smat
Pak oni ještě dolgo s baterkami chodili po polich, hledali, ale asi marně, ja musel svim legendem coupe, na automatu, tahnout ten vrak domu, přišti den jsem prodal to co sbylo za 21000Kč na ND, jednemu znamemu
Dusledek: žadne maso a 30000kč fuč...
Pojnta: davejte bacha na divokou zvěř, i v Praze...s toho rostomileho zlateho prasatka,s zahnutymi zuby nahoru, muže vykloubat pěkna svině...