OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
minulý týden jsem si dovezl Avíka z Německa, zatím jsem ještě problém se sníženou svítivostí nezaznamenal, ale je pravda, že jsem zatím v noci moc nejezdil a nemám s ničím srovnání. Možná tím, že v Německu nemusí svítit přes den, se závada ještě neprojevila...
Měl bych ho mít ještě asi měsíc v záruce (prodej 30/4/2007, najeto 95 tis.), myslíte, že má cenu pokusit se obrátit na Toyotu a světla reklamovat? Popřípadě kolik stojí přeměření svítivosti xenonů? Máte někdo obecně zkušenost s reklamacema u nás s autama zakoupenýma v zahraničí?
-----------------------------------------------------
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 130kW r.v.2007
Měl bych ho mít ještě asi měsíc v záruce (prodej 30/4/2007, najeto 95 tis.), myslíte, že má cenu pokusit se obrátit na Toyotu a světla reklamovat? Popřípadě kolik stojí přeměření svítivosti xenonů? Máte někdo obecně zkušenost s reklamacema u nás s autama zakoupenýma v zahraničí?
-----------------------------------------------------
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 130kW r.v.2007
- Mirek-Langr
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, neviete nahodou ci ta parabola ktoru jacek meni sa da kupit aj ako nahradny diel?
Nasiel som tieto casti svetlometu ale moc mi to nehovori
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_2007_T ... _8101.html
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
nie, nie....redik007 píše:Ahojte, neviete nahodou ci ta parabola ktoru jacek meni sa da kupit aj ako nahradny diel?
svetlomet sa da kupit iba ako celok...
A z Prahy by se nekdo nenasel? Prave jsem se stal hrdym majitelem nadhernyho avika az na ty svetla myslim ze my sviti docela malo...Mirek-Langr píše:Zdarec, je tady někdo od Pardubic či Hradce, kdo má opravené xenony?
Chtěl bych to porovnat, myslím si že mi to nejhůř nesvítí, ale taky simyslím, že by to líp svítit mohlo.
-
xenon wroclaw
- Člen Týmu
Ahoj Jacek,xenon wroclaw píše:Dobry denMTZracing píše:Jacek, skontaktujeme sa.
Dzienkuje !
Vlado
Jesli kto chce zamienit svoje slabe xenony na te xenony po renovacy ja budu v Janske Lazne 21/22.03.2010.
pozdravim Jacek
objednavam se na 21.3. 3PM jestli je to mozny... Jaka je prosim cena za obe svetla?
-
xenon wroclaw
- Člen Týmu
-
xenon wroclaw
- Člen Týmu
Ma svetla jsou v poradku az na tu svitivostxenon wroclaw píše:jesli Tvoje svetla sa cale ok ,(viem ze spatnie svitit),to ja dam moje svetla po renovace 100% ok
1400 kc 1 svetlo (montaz demontaz z auta v cene)
PS: Jeste bych pred vymenou rad vyzkousel rozdil ve svitivosti... Bude to mozne?
-
xenon wroclaw
- Člen Týmu