Dalsi rozbita celda....

vše ohledně modelové řady Celica
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Dalsi rozbita celda....

Příspěvek od Maci »

Nemam si moc kde postezovat tak snad aspon tady :) Letosni zima moc celdam nepreje i kdyz tady sem v tom nevinne....zastaveno na prechodu a pak uz jen rana a letel sem :D

naraznik na sracku, nosnik v ritove, dvere od kufru nejdou zavrit, svetlo v prcicich, PZ blatnik vymacklej ven a prasklej, popraskana a vyboulena podlaha v kufru a palubka mi vyletela pri narazu z pantu a cela celda je sedla na pravou stranu to nevim proc ...

samozrejme ten co do me narval (sice slusnej chlapik ale co mi je to platny) s VW Touran nic moc nebylo jen naraznik prasklej...par fotek sem hodim i kdyz realita mi prijde horsi nez fotky....

Jo a oprava ze servisu zatim odhadnuta na 45 000 pojistovna jeho (Triglav) zatim slibuje ze vse zaplati tak jsem zvedav...

http://img200.imageshack.us/g/dsc00040vm.jpg/
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

No tak na ten Triglav sem taky zvědavej.

Z toho jak tě zdemoloval bych si tipnul, že si stál na brzdě.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

ty vole to je nahovno , to sou nějako přehnaný ty oběti letos celicy trpěj, snad se vše zpraví tak jak mám jinak kdybys měl nouzi tak paravý zadní světlo mám, nárazník komplet i s výztuhou taky, no vlastně cokoli ze zadku :( shit shit zima !
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Myfune píše:No tak na ten Triglav sem taky zvědavej.

Z toho jak tě zdemoloval bych si tipnul, že si stál na brzdě.
Jn zastavil sem pred prechodem takze sem stal na brzde a spojce + zarazena 1. Jak do me vletel tak sem byl o ty pedaly zaprenej takze mi ani auto nechciplo jen sem poposkocil o nejakych 5 metru za prechod ...
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

jedine stastie v tom nestasti je hadam to, ze na tom prechode nebol nikto,, aspon teda som v tom texte nevidel niejaky exitus,,, :D
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ahoj tohle je škoda.A řeknu ti narovinu že tohle bych už neopravoval takhle mi táta na přechodu ohnul auto a na stolici to vytahování s rovnávání už je totálně na..., to už radši auto přes střechu jemne jak byl Baras.Tenthle ohlej ,,banán" co se udělá po blbé ráně zezadu je hrůza spravovat.Zvenku se to mnohým může zdát v pohodě ale není - je chycenej celej kufr,celá podlaha uchycení nápravy je o pár cm ohlé a tohle vše je nutno kompletně vytahat ven. Více se ti oplatí sehnat kastli která byla trefena jemně na předek nebo celou kastli bez rány a popřehazovat.Někdo tady myslím dokonce celou kastli má a to by byla asi nejschůdnější cesta opravit to levně a dobře.Je to jen mé mínění ale zkušenost mám prostě takovou.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

Maci,to tě lituju.Kdy se to stalo,dlouho sem tě nepotkal :?: Tátovi se v zimě na přechodu stalo to stejny,ale tam šlo jen o Fiestu,takže dostal víc,než byla hodnota auta.
Obrázek
Enginedriver
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enginedriver »

Ahoj, teda nechci dělat reklamu :P , ale shodou okolností jsem teď připravoval www stránky pro jednoho chlapíka, který má autodílnu na karosářské práce. A co jsem se s ním bavil a koukal na fotky, tak dokáže neuvěřitelný věci.... Docela jsme se o tom bavili a prý dokáže karoserii vyrovnat tak, že je co do pevnosti atd na 90-95% původních hodnot... tak kdybys měl zájem, koukni na www.karosarskeprace.cz , je to poctivej chlap :) Třeba ti to pomůže....
Toyota Celica 1.8 VVT-i 2002
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Od tý doby co jezdím Celdou se na mě moc aut nelepí. Ale v Praze nebo v Brně to je holt jiný kafe.

biscuit sem na tom ale jinak stejně jako ty a když jedu Yarisem, tak těch "píp" potkávám víc. Asi jim chybí respekt. Ovšem je potřeba počítat, že člověk může potkat taky nějakého "pííííííp" s bouchačkou a to by nemuselo dopadnout dobře mu něco jít vysvětlovat.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

ToyoCarE píše:jedine stastie v tom nestasti je hadam to, ze na tom prechode nebol nikto,, aspon teda som v tom texte nevidel niejaky exitus,,, :D
No ten borec tam chtel vlezt a na posledni chvili si to rozmyslel protoze se podival za moje auto jak tam ten borec jede...a hned jak do me napalil tak ke me dobehl se me zeptat jestli sem v pohode ja mu rikal ze jo a ze co on...jeho odpoved byla jo sem v pohode ale malem sem se posral...takze asi tak co se tyce lidi :)
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

TO DOKY A ENGINE .... diky za rady i za info na karoserare...ja mam prave v brne v kr poli znamyho automechanika respektive je to tatuv kamarad a znamej co mel taky nekolik let celdu atd u nej verim ze mam kvalitni servis a mel tam uz i klempire co se na to dival a pak delali ten odhad skody a verim ze kdyby to melo stat ta oprava za prd nebo tak tak mi to narovinu rekne....tak uvidim no vite co kdyby to byla felda nereknu dam ji dopryc a neresim ale je to muj milacek mazlicek na kteryho sem cucel od svych 12 let tak se mi tezko jen mysli na to ze bych ho dal pryc proto se snazim resit opravou...ale jak rikam za rady i za toho klempire diky je moznost vyuziti i u jinych aut :)
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Laser Beam píše:Maci,to tě lituju.Kdy se to stalo,dlouho sem tě nepotkal :?: Tátovi se v zimě na přechodu stalo to stejny,ale tam šlo jen o Fiestu,takže dostal víc,než byla hodnota auta.
Stalo se to 4.3. na Křížové...smerem od mendlaku na videnskou...a jak to spravime a bude trosku teplo dame zase sraz :)
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

biscuit píše:chlapi kdyz brzdite, koukejte i za sebe. kreteni jsou vsude okolo nas a pana s sharanem nevyjimaje, i kdyz byl slusnej (jeste aby nadaval!) a pokazdy kdyz se na vas nekdo lepi, dejte mu to hodne najevo! ja zapinam mlhovku, troubim, zpomaluju.. kdyz to nezabira jsem schopnej i zastavit a jit to dotycnymu dozadu slusne vysvetlit - jsem na to alergickej :-)
Ono za sebe koukat je jedna vec to asi dela kazdej kdo v aute neco najezdil...samozrejme kdyz ti nekdo vbehne na prechod a ty dupnes na brzdu tak si kontrolujes i prdelku ale kdyz ses na semaforu sviti tam velkej oranzovej panacek a ty v poklidu dobrzdis vubec necekas ze ten za tebou cumi po zenskych nebo buh vi po cem....a u toho prechodu ani dost casto nemas moznost poposkocit ci uhnout....
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to je des co se deje, vcera sejmul kamion do boku auta, kamaradku s pritelem do prikopu, nastesti se jim nic nestalo a kamionak vesele ujel
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

A preto mám na Slovensku zakázanú krátkú ručnú ...... :lol: vraj do pneu sa nesmie strieľať :P .havárii nejde někdy zabránit jakékoliv auto máte a jakékolliv reflexy.Prostě někdy technika a někdy člověk selžou a popravdě když stojím na přechodu je témeř nemožné něčemu zabránit a hlavně že nebyly lidi na něm.

Jo a co se týče mazla o tom bych mohl já mluvit hodiny.Jen vzhledem k ceně těch aut již člověk myslí tak aby mu to vyšlo co nejlevnějc co v tvém případě vypadá na známého šikovného klepmíře, je jich málo a klempířů modelářů jako šafránu.Hodně zdaru s opravou.
Nějaké ty auta doma jsou.
Odpovědět

Zpět na „Celica“