zdravím všechny klubáky,
máme tu nový rok a s ním i novu akci, tak jak ode mě opět čekáte a jak se mne již spousta z Vás ptalo Tentokrát je to opravdu pecka. Jen za první týdny v novém roce, jbylo během této akce sjednáno přes 50 těchto produktů. NEJLEVNĚJŠÍ HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ NA TRHU OD KOOPERATIVY (DVOJNÁSOBNÉHO VÍTĚZE POJIŠŤOVNY ROKU) PRO VOZIDLA DO 150.000KČ !!!
pro koho je produkt určen?
- pro milovníky aut, kteří chtějí mít svoje auto vždy ochráněno před havárijí, odcizením, vandalismem, živelnou pohromou s plnou asistencí
- pro klienty, kteří potřebují ochránit své auto a nemohli by si při havárii či krádeži pořídit z finančních důvodů jiné vozidlo
- pro speciální skupiny fanoušků některé značky a pro unikátní automobily s rostoucí cenou
- pro vozidla s nízkou tržní hodnotou ale s vysokou pořízovací cenou náhradních dílů (pro Hondaře jak ušité )
popis:
- produkt Kooperativy - NOVINKA
- název Efektiv
- Havarijní pojištění pro 80% lidí v ČR
- pro vozy s tržní cenou do 150.000kč
- vše je na cenu novou (při plnění se vyplácí průměrná cena dané věci na trhu- žádná amortizace)
- od Kapitolu dárek v podobě slev až do výše 20%
- každý si může zvolit jen to na co chce být opravdu pojištěn a nemusí platit nepotřebné pojištění
- tak jak jste u mě zvyklí, vše profesionálně vyřízeno poštou či osobním setkáním
- plná sistence 24h denně (není zvykem), odtah do 50km, půjčení náhradního vozidla na 7dní, ubytování všech cestujících při havárii, hodina oprav zdarma atd.
příklad:
Honda Crx ED9 r.89 cena do 50.000kč
samostatné havarijní pojištění 1.700kč/ročně !!!
samostatné odcizení vozidla 500kč/ročně !!!
vandalismus 450kč/ročně !!!
- 20% sleva
Toyota Corolla r.01 cena do 100.000kč
samostatné havarijní pojištění 2.800kč/ročně !!!
samostatné odcizení vozidla 950kč/ročně !!!
vandalismus 750kč/ročně !!!
- 20% sleva
Škoda Octavia cena do 150.000kč
samostatné havarijní pojištění 3.950kč/ročně !!!
samostatné odcizení vozidla 1.350kč/ročně !!!
vandalismus 950kč/ročně !!!
-20% sleva
v případě dotazů či kalkulace můžete kontaktovat tak jako vždy moji spolupracovnici na mailu jurcikova.d@kapitol.cz , vše sjednáváme poštou a pro jihočechy možno osobně. Spousta z Vás jste již zvyklí, takže víte jak na to Piště nejlépe jen na mail, zde se zdržuji max.2x do týdne. Děkuji
S pozdravem
Veselac