Mlhovky
Mlhovky
Cau mam malej problemek s mlhovkama. Porad mi praskaj zarovicky vymenim za novy svitim cca hod a prask prask. Nevite cim by to mohlo bejt ?? uz mi to sejri
Toyota Carina 1.6 16v 85 kw
Volvo V40 1.8 16v 85kw
Subaru Impresa 2.0 T 160kw
Volvo V40 1.8 16v 85kw
Subaru Impresa 2.0 T 160kw
Floki, mel by tam namerit kolem 14 Voltu a napeti by nemelo moc kolisat. Amperu nameri podle toho, jak silna je zarovka - u mlhovky 35 W, 12 V nameri 35/12, tedy 3 A. Pokud zarovku vytahne a bude merit bez ni, pak samozrejme nameri takovy proud, jaky snese pojistka (bud auta nebo multimetru).Floki píše:No rozhodně kolem 12V ale kolik amper to nevím. Jakou máš pojistku na ty mlhovky?Point píše:okey dik vyzkousim a nevis kolik bych tam tak mel ale namerit ?? kabelaz jo Okey to sem uz kontroloval
Pokud praska zarovka, muze to byt treba proto, ze je to smejd a mlhovka za jizdy vibruje.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mlhovky
Zdravím, taky mám malej problémek s mlhovkama, akorát trosku jinýho typu. Svítily by v pohodě, jen je problém v tom, že je tam nemůžu dostat. Moje "Kačenka" byla totiž bouraná a při havárii sem přišel o jeden ten plíšek pod mlhovku a vrakáč na toyotu mám celkem z ruky, páč sem z Pardubic. Nemá doma někdo jeden navíc za rozumnou cenu?
Toyota Carina E 1.6EFi 4A-FE 85kw 93' sedan
-
- Člen Týmu
Re: Mlhovky
Zdravím ve spolek.
Kdyby to nebylo akutní, tak se tak blbě fakt neptám a kupovat manuál si nechci. Jak se dají bez problému vyměnit žárovky v mlhovkách aniž bych musel sundat celý nárazník? Když sundám kryt zpod motoru, tak ruku tam dám, ale přístup šíleně špatný, ani nevím zda bych vytáhl žárovku.Z přední strany jsou dva šroubky, které když se vyšroubují,tak není co řešit jenže jeden je schovaný pod mlhovkou (nechápu jak jej tam namontovali) ,vidím jej, ale žádný klíč tam rozhodně nedostanu. Mlhovky z Caldiny jsem nikdy vevnitř neviděl, tak bych tam nerad něco zlomil kdybych se tam vloupal zespoda. Prošel jsem si pár auty kde byla vždy nějaká finta na výměnu nějakých žárovek, ale Toyotu mám prvně. Děkuji za rady Caldina 2.0 1993
https://goo.gl/photos/3JuGgzBUZSSZDyxK8
Kdyby to nebylo akutní, tak se tak blbě fakt neptám a kupovat manuál si nechci. Jak se dají bez problému vyměnit žárovky v mlhovkách aniž bych musel sundat celý nárazník? Když sundám kryt zpod motoru, tak ruku tam dám, ale přístup šíleně špatný, ani nevím zda bych vytáhl žárovku.Z přední strany jsou dva šroubky, které když se vyšroubují,tak není co řešit jenže jeden je schovaný pod mlhovkou (nechápu jak jej tam namontovali) ,vidím jej, ale žádný klíč tam rozhodně nedostanu. Mlhovky z Caldiny jsem nikdy vevnitř neviděl, tak bych tam nerad něco zlomil kdybych se tam vloupal zespoda. Prošel jsem si pár auty kde byla vždy nějaká finta na výměnu nějakých žárovek, ale Toyotu mám prvně. Děkuji za rady Caldina 2.0 1993
https://goo.gl/photos/3JuGgzBUZSSZDyxK8
Toyota Caldina 1993 2.0 ,automat
staci vybrat len 1 sroub. Potom to vytiahnes. Drzi to uz len na takych stiftoch. Chce to trochu silnejsie zatiahnut,ale s citom, aby si nieco neulomil. Ostane ti to visiet na kabloch, rozpojis konektor a mas ju. Ziarovku potom normalne vymenis a horovo. Ako von,tak aj naspat. Hlavne su daj pozor aby ti nespadla alebo aby si s nou niekbe neudrel. Mne jedna vypadla z ruky ked som ju fotil pre niekoho tu z fora lebo ju chcel kupit -sklo kaput. Druhou som len klepol nechtiac o naraznik a ulomila sa mi taka vnutorna clona co je pred ziarovkou-smola.Sice som ju nalepil naspat,ale po vyparoch z lepidla sa vytvoril vnutri na skle biely povlak a je to v prdeli. Takze na taketo veci bacha, inak bez problemov operacia na 5-10 minut.
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
-
- Člen Týmu
Když ten jeden povolím co jde v pohodě zepředu , pak se to lehce dá jakoby odklopit a pohybovat jakoby doleva a doprava a zároveň dopředu dozadu, drží to na druhé straně, tak jakoby pohyb dveří bych to popsal nejlépe.Cloumal jsem do všech stran, ale byl jsem opatrnější abych právě něco neurval. No zkusím nový pokus silněji.Díky.
7.7.2015 několik obav o zlomení nějaké packy aneb co nezmůže velká síla, zmůže ještě větší síla a mlhovka byla pokořena
7.7.2015 několik obav o zlomení nějaké packy aneb co nezmůže velká síla, zmůže ještě větší síla a mlhovka byla pokořena
Toyota Caldina 1993 2.0 ,automat
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace! Jinak bacha, já když dával stříkat roh nárazníku, tak se lakošovi při demontáži mlhovky fakt povedlo kus mlhovky ulomit. Ten "šteft" co trčí z paraboly a je zacvaklej v držáku mlhovky prostě vytrhl. Hlavně mě nasralo, že mlhovku pak jen dal zpátky. Poznal jsem to, až se mlhovka začla rosit a plnit vodou. Přitom to stačilo vzít pájkou. Od té doby tyhle štefty mažu o 106, aby pak šly snadněj vytyhovat.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)