Global toxic biohazard manipulation vs. REAL quality! smoke

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

:roll: achjo
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Kubrt píše: jednoduchej clovek je kolikrat stastnejsi nez slozitej :D
no to sice jo ale co za ten život zažijou krom z ruky do huby a výchovy dětí, ale jim to nepřijde že...
je to o životních cílech :wink:
já naštěstí nemám rodinu takže mě to tolik netankuje, na děti si člověk musí nejdřív vydělat no, jinak mě fascinujou takový ty typy co si berou pujčky na ty malý novostavby a bance splácí 6 let úroky než vůbec začnou splácet dluh, takový lidi se dneska odíraj nejvíc... dneska čím míň máš tím víc tě odřou
Ale já už sem řekl co jsem chtěl...a to že za 12 litru se v dnešní době kdy se platí vše, nedá makat ... o tom je bezpředmětný dále diskutovat, A vůbec když vidím tvé slohové nadání raději ustupuji, protože bys mě tvýma příspěvkama zachvíli zavalil :D Takže z mé strany asi vše, však on to tady zítra někdo rozjede, třeba Micron :D
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Yokohama píše:
Kubrt píše: jednoduchej clovek je kolikrat stastnejsi nez slozitej :D
no to sice jo ale co za ten život zažijou krom z ruky do huby a výchovy dětí, ale jim to nepřijde že...
Z naseho pohledu treba neprijde. Z jejich i bezvyznamnej vylet vlakem do 6km vzdaleny vesnice kde je rozhledna je nezapomenutelnej zazitek. Nekdo jinej pro ten samej pocit potrebuje vylet do Japonska :D

Kazdej ma jinej zivotni cil a to neznamena ze jeden je cil je neco vic nez druhej. 80% zenskych ti rekne ze chteji deti dum a chlapa co nebude chlastat, to jim staci ke stesti :D zbylejch 20% lepsi nepotkat.

No jsem zvedavej co se bude dit :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

rampa+m5T> neni tabák jako tabák... faktem je, že některý jsou extremně toxický... třeba sem si během testu koupil West ice a šel jsem domu... doma sem dostal po 2 cigárech akutní sračku... a tyhle cíga tu mam společně s těma podivnýma lucky... a až mě někdo nasere, dám mu je jako dárek. :lol:

kubrt> žiješ v iluzi... netvrď mi že kdo chce si práci najde... já řikám ale jakou???? myslíš si snad že člověk co utratil např. 200.000,- za studium a to musel makat jak šroub- ne plzeň.... ale soukromá vejška... že ti bude někde dělat na recepci vošuka???? no člověk co je na recepci bude vždycky na recepci.... dál mezi lidi se bez protekce nedostane... situace se změnila kámo... jenži sis toho ještě nevšim... všechny práce co jsou na netu tak jsou tam dokola... jako kolotoč... a vždycky na ty nejhorší pozice s nejsměšnějším platem a podmínkama takovýma, že si každej do životopisu přidááááá a to pořádně podle inteligence... jenže stejně tě vyhoděj... protože ty inzeráty jsou tam jen jako reklama... př. přijmeme bla bla nástup 1.3 jenže už teď je tam inzerát od tý samý firmy bla bla nástup 1.5 heeeeeeeeeej RUPPPPPPPPPP :twisted: mimochodem já si vážim všech lidí, je mi jedno co maj za šloly... nebo nemaj... ale pravda je ta, že studovat "BOLÍ" a my jsme studovali proto, aby jsme se měli líp... jenže my se máme hůř než kdybysme nestudovali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO JE TEN ZÁSADNÍ PROBLEM.... a ty co studoujou žijou furt taky v iluzi. že se jim to vyplatí... nevyplatí a ani omylem... jen protekce funguje v tomhle systemu. :lol: a je to tragický je to totálně v prdeli.

yokohama> víš jakej je nástupní plat prodejce automobilů škoda? když máš vejšku s praxí? 13.500,- čistýho klokočka... :oops: :oops: takhle se škubou lidi... tohle je to co tu teď máme za sráče.... taky máš iluzivní ceny...starý... tohle je cifra, která je motivační asi tak jako zaražený hovno u mýho nadřízenýho v prdeli.
ps: neházej soukromý školy do stejných sraček jako plzeň.... to že my jsme platili to neznamená, že to byla procházka růžovým sadem panáčku.... možná by ses divil že realita právě může bejt dost opačná!

no ale rozjelo se to tu docela hustě... nestíhám po pár pivkách to vůbec přelouskávat... :wink: vim jen to, že situace je kalamitní a bude ještě víc... až si konečně uvědomíme jako včera i ty "kam chceme za prachama" co stávkujou... v anglii stávkovali včera... ale my tady přeci nebudeme stávkovat a prostestovat, my si necháme ještě tak 1-2 roky srát na hlavu než zkolabuje bankovní system... :lol: :lol: :lol: to jsme my. a až pak procitneme... necháme se okrádat na daních, na drahým benzinu, elektrice, vodě, topení, potravinách,falešných cigárech... všem... než budeme na 0- ZERO.
tady je sada motivačních/demotivačních dokumentů
http://video.google.com/videoplay?docid ... 6048886347
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9164146264
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3198113214
z tohodle si vezmi jen pár detailů... třeba to, že na setkání byl Schwarzenberg TOP09 a přemejšlej- pššššt, uvedený to tam sice neni... ale mam svý zdroje...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

micron píše: kubrt> žiješ v iluzi... netvrď mi že kdo chce si práci najde... já řikám ale jakou???? myslíš si snad že člověk co utratil např. 200.000,- za studium a to musel makat jak šroub- ne plzeň.... ale soukromá vejška... že ti bude někde dělat na recepci vošuka???? no člověk co je na recepci bude vždycky na recepci.... dál mezi lidi se bez protekce nedostane... situace se změnila kámo... jenži sis toho ještě nevšim... všechny práce co jsou na netu tak jsou tam dokola... jako kolotoč... a vždycky na ty nejhorší pozice s nejsměšnějším platem a podmínkama takovýma, že si každej do životopisu přidááááá a to pořádně podle inteligence... jenže stejně tě vyhoděj... protože ty inzeráty jsou tam jen jako reklama... př. přijmeme bla bla nástup 1.3 jenže už teď je tam inzerát od tý samý firmy bla bla nástup 1.5 heeeeeeeeeej RUPPPPPPPPPP :twisted: mimochodem já si vážim všech lidí, je mi jedno co maj za šloly... nebo nemaj... ale pravda je ta, že studovat "BOLÍ" a my jsme studovali proto, aby jsme se měli líp... jenže my se máme hůř než kdybysme nestudovali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO JE TEN ZÁSADNÍ PROBLEM.... a ty co studoujou žijou furt taky v iluzi. že se jim to vyplatí... nevyplatí a ani omylem... jen protekce funguje v tomhle systemu. :lol: a je to tragický je to totálně v prdeli.
Takhle to zni lip nez tvuj prvni prispevek k tematu. Samozdrejme ze si kazdej praci nenajde, to jsme taky naznacil. Proto svym zpusobem jsem pro zachovani socilaniho systemu. Ale netvrd mi ze pro kluka z Prahy je jedina moznost delat vosuka na recepci. Investice do vzdelani se ti rozhodne nikdy nevrati hned. Ja si taky musim mesicne kupovat knihy za cca 3t a nikoho nezajima kde a jak. Jezdim na skoleni do zahranici a musim si to platit sam. Nadruhou stranu je pravda ze tomu odpovidaj penize.Takze 200t je trosku usmevnych za vejsku s tim, ze pak bys je chtel hnedka zpatky. Priklad vysokoskolaka co sezral svet jsem ti uvedl. Chce to jen nerikat ze se tenhle svet a tahle spolecnost bez vetsi poloviny tvojich spolu studujicich neobejde.Neni to totiz pravda.
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Hele já s tebou souhlasím :) Co já vidím občas k nám nastupovat za exoty, to se dá těžko popsat. Dostanou cca 20 nástup, mrčí že to je málo a po prvním měsící udělají hned nějakej průser, protože sice mají takovou nebo makovu školu, ale v praxi se skoro neumí nalogovat na server, natož vyřešit problém :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

a kouří?
:lol:
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Hele někteří jo a je fascinující sledovat, jak každou hodinu mizí na 5 minut kouřit. Když si to za tu směnu sečteš a přidáš něco málo navíc na cestu po schodech nahoru a dolů, tak vlastně pracujou o hodinu míň.
Lexus IS200
Lexus RX400h
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

micron> Nesouhlasím s tebou s tím, že jedny cigarety jsou zdravý a druhý ne, je to všechno stejný svinstvo co si rveš do těla, rozdíl je leda tak v té chuti a v tom, že se ti zdá, že jedny ti nic nedělají a druhý ti škodí. To je tvůj metabolismus a zrovna tak u někoho jinýho to může být naopak s těma danýma značkama. Ale jak říkám, každýho věc. Ten můj známej je moc šikovnej mechanik a dobrej soused, je ho velká škoda a jak sem psal, mám kuřáky aji v rodině a nikdo si to nenechá vymluvit.

Jo a k té soukromé, jasný není soukromá jako soukromá, ale moji bývalí spolužáci co jsou na soukromé to mají proti státní fakt spíš jako procházku růžovým sadem, vysvětlit jim, že máš problém dostat zápočet - za kterej oni v případě problémů zaplatí 500,- na vrátnici a s účtenkou dojdou za cvičícím - byl celkem problém :D a dost škol a oborů je podle mě v dnešní době jenom na zabití času a produkci lidí, kteří jsou pak k ničemu a kteří si, jak tu padlo pak v mnoha případech myslí, že sežrali moudrost světa a dávají to ostatním najevo. Takže když máš dobrou školu a nejseš lempl, tak to v životě nějak zvládneš. Jinak taky nemůžu sehnat brigádu, problém je ale taky v tom, že sem zatím moc nesháněl :D

Kubrt, Beaver > Souhlas, taky o takových vím... jsou dneska snad všude :D
Holomek!
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Rampa89 píše:...Jo a k té soukromé, jasný není soukromá jako soukromá, ale moji bývalí spolužáci co jsou na soukromé to mají proti státní fakt spíš jako procházku růžovým sadem, vysvětlit jim, že máš problém dostat zápočet - za kterej oni v případě problémů zaplatí 500,- na vrátnici a s účtenkou dojdou za cvičícím - byl celkem problém :D a dost škol a oborů je podle mě v dnešní době jenom na zabití času a produkci lidí, kteří jsou pak k ničemu a kteří si, jak tu padlo pak v mnoha případech myslí, že sežrali moudrost světa a dávají to ostatním najevo
Aneb jak praví vtip:

"Ty vole, Franto, já když si uvědomím, jakej sem inženýr, tak mám strach jít k doktorovi..."

Ad cigarety - na jaře tomu bude 20 let, co jsem s tím sekl a dodnes jsem tomu rád...takže si na oslavu koupím cigára :D Ale to kecám :D
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

CharlieCh píše:
Rampa89 píše:...Jo a k té soukromé, jasný není soukromá jako soukromá, ale moji bývalí spolužáci co jsou na soukromé to mají proti státní fakt spíš jako procházku růžovým sadem, vysvětlit jim, že máš problém dostat zápočet - za kterej oni v případě problémů zaplatí 500,- na vrátnici a s účtenkou dojdou za cvičícím - byl celkem problém :D a dost škol a oborů je podle mě v dnešní době jenom na zabití času a produkci lidí, kteří jsou pak k ničemu a kteří si, jak tu padlo pak v mnoha případech myslí, že sežrali moudrost světa a dávají to ostatním najevo
Aneb jak praví vtip:

"Ty vole, Franto, já když si uvědomím, jakej sem inženýr, tak mám strach jít k doktorovi..."

Ad cigarety - na jaře tomu bude 20 let, co jsem s tím sekl a dodnes jsem tomu rád...takže si na oslavu koupím cigára :D Ale to kecám :D
Řekni ten vtip Dokymu, alespon se přestane nadavat při koukani na ružovku (prej všichni doktoři jsou na ni allergicky) a trochu se zasměje

A s timi cigaretami...možna se začali dovažet s vychodu, před měsicem jsem kamošovi přivezl dva kartony (jednen lucky a druhe take něco podobnyho) tak sem mu řekl o 380kč...
on: za každou?
Ja:ne,za obě dohromady...

Co chci řict: v Čechach jsou nejdrašši cigarety...a nejlevnějši pivo..
:wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

kamos kouri Luckyny a rikal ze zmenu nezaznamenal, akorat ze maj jinej obal nebo co to mlel
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Pavo.B. píše:kamos kouri Luckyny a rikal ze zmenu nezaznamenal, akorat ze maj jinej obal nebo co to mlel

tak to je asi prohulenej do stádia kdy už rozdíl nepozná :twisted:

u mě byl problém že zrušili cigarety Clea a nahradili to názvem Philip moris a ty už mi nechutnají (je to jak seno) asi s tím seknu
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

kubrt> ne řikám že to co je na netu jsou letadla a fachy na 1 měsíc... protože nikdo nenabízí práci na netu pokavaď jeho firma funguje okej... funguje a nic nenabízí... jenže na netu jsou pořád dokola ty samý inzeráty... dokola i když už na tý pozici někdo je, tak stejně tam jsou a za měsíc-do měsíce tě vyhoděj s 10T že se na to nehodíš... že potřebujou většího blbce co se na to bude hodit a bude mu stačit nižší plat než ten, co ty bys měl po 3 měsících... lidi budou totiž dělat i za pakatel... jsou už totiž tak naprogramovaný, že nedokážou nepracovat- zabíjí je to... takže než aby mně dali směšných 13.500,- tak daj jinýmu edovi kterej se bude snažit-protože je blbej a vylízanej udělá to samý za 9.999,- a to se vyplatí... :lol: ty jezdíš na školení do zahraníčí a platíš si to sám?????? tak to si blbec u mě. zase si se nechal využít- zneužívaj tě... dělaj si z tebe prdel! kámo ale furt si to neuvědomuješ. oni ale jo. vyplatíš se jim- necháš si srát na hlavu.(promiň ale musel jsem to takhle napsat-nechci tě tim ale urazit- ne vážim si toho, že to tu sem píšeš-tohle jsou ty praktiky zasranejch školení... já vám sem dám šklolení o bezpečnosti práce u klokočky.... co sem si nahrál na mobil... se poserete smíchy ten čuráček---kvůli kterýmu sem si nedopil pivko u oběda... a ty paka mi volali že je školení... čurymrd....
ps jinak samozřejmě jsou blbci/blbky na soukromých vejškách ale ty samý jsou i na státních... to jo, samozřejmě... každej je totiž "vymletej jinak" resp. někdo mu nahustil do palice jiný sračky... ale jsou i tací, který si ani na soukr/nebo státní nenechaj v hlavě to co jim tam někdo nahustil za sračky- a to sem já.... já totiž vadný data vymazávám poctivě--- jinak už by mi mozek explodoval nad návalem těch sraček z medií, škol, internetu atd... chlast je dobrej na čištění... a další drogy... na druhou stranu můžeš říct že mi vymejvá mozek chlast a td... ale to pravda neni... u mě to nefunguje- vim co jsou sračky a ty z mozku eliminuju a z celýho organismu... sračky jsou totiž v lidech a v psychický manipulaci.

Rampa89> já nesouhlasim s tebou... nejsou všechny stejný... pravda je že jde o metabolismus... a je to droga JE! člověk kterej každej den vyčadí krabku lucky tak je na nich závislej... a platí za to 78,- ale když ti dealer dá svinstvo ve stejný krabce--- rozbiješ mu hubu, nebo lépe se poohlídneš jinam... a musim říct teda po 3 tejdnech- Black Devil RULEZZZZZ!!!!! mam z vás radost! je to opravdu zajímavý zboží---- a až mi tohle přestane třeba chutnat--- jestli uděláte chybu, tak jdu do doutníků- no Black Devil je vlastně takovej přechod z cigaret na doutníčky... ale zatim musim říct teda, že tohle je opravdu lahoda kouřit a čmuchat... narozdíl od ostatních sraček... kdysi jsem tvrdil vlastně i na srazu celic, že až mi přestanou chutnat lucky strike, tak začnu kouřit doutníčky... ne tak ještě ne, ještě tu je totiž mezihra- BLACK DEVIL! :wub:
ještě k off topic tematu :-) no hahahha ne já jsem rád, že je to off topic... v pohodě... svoboda v komunikaci zvláště v pavlč plen... no pokud si platěj za zkoušky 500,- je to nechutný... protože mě škola stála hodně síly, energie a i zdraví... právě proto jsem po BC. odmítnul pokračovat protože už mam moc šedivých vlasů... prakticky celej život jsem prostudoval, je mi 27 a mam toho až po caď... teď vim, že jsem udělal dobře, že nepokračuju dál... protože system nemá a nebude mít zájem o nás navíc na tituly seru... škola je vlastně jako obchod- business... "investujte do vzdělání" ale i to je podvod v týhle době... nene i pánové ING co to vydržej dýl a slezou jim třeba vlasy, budou na tom ještě hůř než já... a to mě zase baví trochu.... :lol: protože žijou taky v iluzi pokavaď nemaj protekci dávno dopředu...

beaver> nedívej se tak moc na tv... viděl jsem ten samej buzerující "zprávy" že někomu vadí že si někdo odskočí na 5min... hele odskoč si na vzduch taky a dej si žvejkačku třeba, nebo mnms bonbony... uleví se ti... víš co abysis pak nepřipadal jako robot na prachy... to co nenávidim je diskriminace kuřáků!!!!! každej si může dát podle mě za 1-2 hodiny pauzu a je jedno jestli si bude honit péro, prcinku nebo jestli si dá čouda... nejsme roboti abysme za mizerný platy dělali impotentní šašky. navíc kouření vede ke zlepšení komunikace mezi zaměstnanci i zaměstnavateli pokud se nejsou schopný domluvit jinak... ideální příležitost. odpočinek a relax-vypnout PC.

pavoB> podle kodu... jestli nezaznamenal, tak zaznamená až si k tomu nedá pivo... na sucho pozná každej a po ránu obzvlášť fakt to chce si dávat bacha na ty kody... ale jinak ono to chvíli trvá, než to organismus pochopí i bez kodů--- :lol: a pozor i to změní náladu člověka! je víc nasranej a vypruzelej a i agresivnější- je přehulenej svinstvem toxickýma sračkama...

Tonda> zkus ty black devil... třeba ti udělaj radost... vážně zatim musim říct teda, že moje poklona... klíííídek satisfakce
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

micron píše:...protože nikdo nenabízí práci na netu pokavaď jeho firma funguje okej... funguje a nic nenabízí... jenže na netu jsou pořád dokola ty samý inzeráty... dokola i když už na tý pozici někdo je, tak stejně tam jsou a za měsíc-do měsíce tě vyhoděj s 10T že se na to nehodíš...
Hele k nam visi stejny inzeraty uz nejmin tri roky, popis plus minus porad ten samej a zadnej hacek v tom neni, proste tu pracuje 3000 lidi a pri tom poctu prubezne porad nekdo odchazi a jinej prichazi. 10k tady myslim berou jen duchodci co delaji "security" :lol: Vyhazuje se minimalne, v naproste vetsine pripadu jdou lidi sami pryc bud za lepsim nebo zajimavejsim.
micron píše:...hele odskoč si na vzduch taky a dej si žvejkačku třeba, nebo mnms bonbony...
Chodim na kafe, ale zdaleka ne kazdou hodinu, nemam na to vetsinou. Ti kuraci na to kolikrat cas taky nemaji, ale jelikoz to jsou prave zavislaci, tak odejdou kolikrat klidne od docela zasadnich problemu, protoze nejsou schopni to vydrzet. Chapu ze to je psycho, ale zase dovedes si predstavit, ze bys pracoval s nekym, kdo si chodi obcas "slehnout" ? :lol:
A kdyz tem lidem potom mas delat sefa, tak na to budes taky koukat jinak.
Lexus IS200
Lexus RX400h
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“