To asca: to že by ti klesla průměrná spotřeba po natankování u Shellu jsem slyšel už hodněkrát a tak jsem si to taky vyzkoušel. Osobně můžu říct, že pokud se tu bavíme o naturalu 95, tak ten má Shelka stejnej jako všechny ostatní pumpy. Jedinej rozdíl v Naturalu 95 u jednotlivých pump je v míře jeho vodnatosti, která roste s časem. Takže obecně lze říct, že kde je velká obrátka nejspíš mají čerstvý. Pokud je tvůj údaj o poklesu na základě palubního počítače, tak si o tom myslím svoje. Nezapomeň, že palubní počítač potřerbuje určitý průměr kola, aby nekecal. Já osobně si píšu stav km při tankování a natankované litry, a z toho průměrnou spotřebu počítám. Nádrž vyjíždím vždy po rezervu abych tankoval najednou co nejvíce paliva.
Výsledek mého výzkumu je ten, že do Feldy a do Yarise tankuju natural 95 bez problému u menší čerpačky u Trotiny za 28,9Kč/L, protože je u hlavního tahu H.K.-Náchod a obrátku tam maj velkou. A z měření mi vychází lepší průměrná spotřeba než na natural 95 tankovanej u Shellu v H.K. u OBI.
Jinak sem toho názoru, že konstrukce motoru a jeho aktuální technický stav v drtivé většině rozhoduje o spotřebě paliva, za předpokladu, že ho řídí normální neagresivní řidič co nemá těžkou nohu na plyn. A kvalita paliva sice může něco ovlivnit, ale pochybuju, že když tady v regionu jsou cca 2-3 kč rozdíly mezi pumpaři, že by se mi vyplatilo koupit dražší benzín.
Všem, kteří nechtějí platit za naftu a benzín přes 30,- Kč/l
spotřeba
Myfune: já nepsal, že je to údaj z PP. Dělám si vlastní statistiku z tankování a ujetých km (navíc mám přesnou rysku kam pokaždé dotankuji, aby bylo stále vše stejné). Je pravda, že je nyní o něco tepleji, takže nárůst teploty může také ovlivnit mé měření. :-/ Za druhé, ONO má jistě vyšší obrátku, protože tam je pořád narváno a každý týden cisterna. Ale holt to je asi špatná počáteční kvalita benzínu. Za třetí, ano jde o čistý NAT95. Nakonec: jsem poměrně usedlý řidič a již podle prvních 150 km z nádrže dokážu poměrně přesně směrovat svou spotřebu (můj odhad a skutečnost je pod 0,1 L / 100km na celou nádrž).
Takže jediné co jsem chtěl tém příspěvkem naznačit je to, bojkotovat Shell a Esso je blbost, konkurence mezi pumpaři moc nefunguje a blokování OMV je také nesmysl. Tak hurá na benzínku. )))
Takže jediné co jsem chtěl tém příspěvkem naznačit je to, bojkotovat Shell a Esso je blbost, konkurence mezi pumpaři moc nefunguje a blokování OMV je také nesmysl. Tak hurá na benzínku. )))
Back in Czech.
Netvrdím, že to musíš mít z PP. Protože jsi vůbec neuvedl jak si k číslům došel, tak zmiňuji jednu z možných metod, ale netvrdím že jsi to tak dělal oki? To o čem tu mluvím já je ekonomika tankování, aneb jak ujet co nejdál za stejné peníze. ONO je velice specifický prodejce paliva. Někdo tvrdí, že prodává staré PHM a proto jsou levní. Mě to na spotřebě nějak něco výraznějšího neukázalo. A protože máme Českou obchodní inspekci takovou jakou ji máme, tak o kvalitě PHM se může každý motorista jen domýšlet a nebo se chvíli koukat u pumpy jestli auta co natankují vůbec odjedou
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Pánové, řešilo se to tu už mnohokráte jak jsem již psal jezdím a to dost pravidelně trasu Liberec - Thun / švýcarsko / natankuji v Nýřanech na ONO plnou a dojedu tam cca 750km dotankuji do plné a opět natankuji u ONO Nýřany rozdíl v litrech je na té trase cca 1-2 litry dle způsobu jízdy, kolonám a i počasí takže jsem přesvědčen o tom, že benzin je stejné kvality tady i tam bez rozdílu u jaké čerpačky jej natankuji pro mě je rozhodující cena a ta je na Shell a Esso nehorázně vysoká, a jen pro úplnost jezdím Avensisem 1,6 sedan 210 000km najeto, to je můj poznatek ke kvalitě PHM
Ohledně "kvalitních" paliv velkých čerpaček je toho všude tuny, občas tam taky natankuju, když nemám cestu k makru třeba, ale jenom bych připomenul, že loni v létě zrovna v brně bylo několik desítek motorkářů, odkaz tady: http://brno.idnes.cz/brno-zpravy.asp?c= ... 6_brno_taj, kteří museli nechat vyčistit vstřikovací systémy/karburátory za svoje peníze a světe div se, týkalo se to hlavně Shellky a Unicorn (co vím prodávají paliva na bázi rostlinných olejů). A bavil sem se o tom přímo s majitelem servisu. Takže špatná várka se může vyskytnout všude, ale o zaručeně kvalitnějším benzínu dražším o x kč si myslím svoje... stejně za pár dní tankuju zvova a abych za to vyhazoval peníze oknem, za to mi ten placebo efekt nestojí.
Jinak beru u makra (unipetrol), s kartou je tam nějaká ta sleva taky a hlavně bez bodů jak u shellky třeba i když dneska sem se taky díval, že mají nějakej "lepší" natural ultra o půl kč dražší , no jo, holt v té krizi se musí brát kde se dá a když se lidi nechají.
Jinak beru u makra (unipetrol), s kartou je tam nějaká ta sleva taky a hlavně bez bodů jak u shellky třeba i když dneska sem se taky díval, že mají nějakej "lepší" natural ultra o půl kč dražší , no jo, holt v té krizi se musí brát kde se dá a když se lidi nechají.
Holomek!