Kolová matice rozměr?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Ahold
Věčnej rejpal

Kolová matice rozměr?

Příspěvek od Ahold »

Ahojte, potřebuji poradit. Zima skoro končí a já pomale přemýšlím o přezutí. Jenže se mi vypařili 2 kolové matice a ted sháním jíné. Nevíte někdo rozměr?

M12x1,25 nebo M12x1,5

Nebo jěště něco jiného co jsem neobjevil? :)
Jedná se o Corollu E12
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

s tímhle jsem měl taky problém-obvolával jsem koho jsem jen mohl - jeden pokus mířil i do Toyoty ale nikdo mi nedokázal odpovědět. Takže jsem koupil sadu (s domluvou že když by to nepasovalo že to vyměním) a bylo. Každá Corolla to má jinak a údajně se to měnilo ze dne na den několikrát do roka.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Tonda píše:s tímhle jsem měl taky problém-obvolával jsem koho jsem jen mohl - jeden pokus mířil i do Toyoty ale nikdo mi nedokázal odpovědět. Takže jsem koupil sadu (s domluvou že když by to nepasovalo že to vyměním) a bylo. Každá Corolla to má jinak a údajně se to měnilo ze dne na den několikrát do roka.
Hmmm tak to potěší. Na kolik Tě vyšel ten šroub? Dávat 4 stovky za 2 šrouby se mi moc nechce. Zkoušel jsem si ho změřit, průměr má 10,4mm což na netu jsem našel jen 12,5 nebo 15 mm. Asi fakt nic jiného nezbude než zajet do Toyoty
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Prvně bych zkusil nějaký dobrý pneuservis, např. v Novém Jičíně v pneuservise matky běžně mají, technik popadl čtyři různé kusy, pokusně jsme jednu z kola sundali, nové vyzkoušeli a ta, která padla jak ulitá, byla moje:-)

Edit - jde řádově o desetikoruny za kus, přesně si nepamatuju ale myslím, že to bylo do třicky.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

CharlieCh píše:Prvně bych zkusil nějaký dobrý pneuservis, např. v Novém Jičíně v pneuservise matky běžně mají, technik popadl čtyři různé kusy, pokusně jsme jednu z kola sundali, nové vyzkoušeli a ta, která padla jak ulitá, byla moje:-)

Edit - jde řádově o desetikoruny za kus, přesně si nepamatuju ale myslím, že to bylo do třicky.
Dneska jsem byl se podívat do 2 pneuservisu. V jednom mi řekl že ty moje matky nemá, muže maximálně objednat ale potřebuje rozměr. Bez rozměru nic neobjedná. V druhém mi tvrdil že to jsou originál matky z Peugeota. Když sem řekl že to je Toyota tak mi říkal že nic jiného než originál tam nebude pasovat a musím do Toyotý.

V Novém Jičíně to je pěkné, ale cesta mi vynde dráž než koupit matky v Brně. Asi fakt zajdu do té Toyoty.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

katalogy uvádí že M12x1,5 ale jsou tři druhy lišící se tvarem ( nikoliv závitem )
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Ahold píše:V Novém Jičíně to je pěkné, ale cesta mi vynde dráž než koupit matky v Brně.
To je fakt, ale na druhou stranu vím, že pár brňáků na severní moravu jezdí...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Ahold píše:
CharlieCh píše:Prvně bych zkusil nějaký dobrý pneuservis, např. v Novém Jičíně v pneuservise matky běžně mají, technik popadl čtyři různé kusy, pokusně jsme jednu z kola sundali, nové vyzkoušeli a ta, která padla jak ulitá, byla moje:-)

Dneska jsem byl se podívat do 2 pneuservisu. V jednom mi řekl že ty moje matky nemá, muže maximálně objednat ale potřebuje rozměr. Bez rozměru nic neobjedná. V druhém mi tvrdil že to jsou originál matky z Peugeota. Když sem řekl že to je Toyota tak mi říkal že nic jiného než originál tam nebude pasovat a musím do Toyotý.

V Novém Jičíně to je pěkné, ale cesta mi vynde dráž než koupit matky v Brně. Asi fakt zajdu do té Toyoty.
a nepojedeš přez Prostějov někdy? Nějaký matky tu mám-dvě s jedním závitem a dvě s jiným.

Jo a psal jsem to tu už jednou-u mě to dopadlo takto: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Tonda píše:
Ahold píše:

a nepojedeš přez Prostějov někdy? Nějaký matky tu mám-dvě s jedním závitem a dvě s jiným.

Jo a psal jsem to tu už jednou-u mě to dopadlo takto: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=
Tý brďo, ve čtvrtek valím do Bruntálu, tak bych to mohl vzít se zastávkou v Prostějově. Jen nevím jak tam dojedu. Dneska sem píchl a nevím jestli stihnu pneu opravit, nebo to risknu na letních bez 2 matek. Bude mít nějakej efekt když tam švihnu ty obyč matky co mám na plecháčích?
Odpovědět

Zpět na „Corolla“