Nevíte někdo???

vše ohledně modelové řady Avensis
pheliss
Člen Týmu

Příspěvek od pheliss »

7000 Kč za dřevěnej volant je hodně?nechci ti kazit nadšení,ale ptal jsem se na obyčejnej novej volant a šel jsem do kolen!Za koženej chtějí 32000 bez DPH a za "nekoženej" 27000 bez DPH.Tak teda nevím kolik za to slavné dřevo:-)Jinak těch aut moc nejezdí,na to že jsem každý den na cestách jsem viděl snad jen 3.Přeju hodně úspěchů,jestli ho seženeš,tak dej schválně vědět o kolik tě obrali..
Toyota Avensis combi 2002 2.0 D4-D
schilik
Člen Týmu

Příspěvek od schilik »

No na to zapomen stoji 23000 kč ja to chtel taky!!a řadička asi 5000 kč :lol: dobrý ne jsou blazni :shock:
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

:lol: :lol: :lol: :lol: kluci tak jste mi vzali všechny naděje na dřevjenej volant :D :D dobrý no....tak vzhledem k ceně T22 je za takovou cenu snad neprodejný :shock: :shock: :shock: v tom případě spíš varianta od Pavo.B. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DieselCat
Navigátor

Příspěvek od DieselCat »

meryz.07 píše::lol: :lol: :lol: :lol: kluci tak jste mi vzali všechny naděje na dřevjenej volant :D :D dobrý no....tak vzhledem k ceně T22 je za takovou cenu snad neprodejný :shock: :shock: :shock: v tom případě spíš varianta od Pavo.B. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hele,nebo si najdi nějakýho šikovnýho bednáře,nebo dřevorubce a at ti ten volant vyřeže z nějakého statného buku :lol: :lol: :lol: :lol: hlavně neber Bednáře z II.ang.ligy,ten by to asi nezvládl :D
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

DieselCat píše:
meryz.07 píše::lol: :lol: :lol: :lol: kluci tak jste mi vzali všechny naděje na dřevjenej volant :D :D dobrý no....tak vzhledem k ceně T22 je za takovou cenu snad neprodejný :shock: :shock: :shock: v tom případě spíš varianta od Pavo.B. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hele,nebo si najdi nějakýho šikovnýho bednáře,nebo dřevorubce a at ti ten volant vyřeže z nějakého statného buku :lol: :lol: :lol: :lol: hlavně neber Bednáře z II.ang.ligy,ten by to asi nezvládl :D
jo to není špatný nápad :lol: :lol: a třeba si můžu navrhnout nějakej origo tvar :lol: třeba rohy co měl Knight rider :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“