levné pneu na internetu
levné pneu na internetu
tak schválně - víte proč jsou na internetu jiné ceny než v pneuservisu?
V čem je ten fígl?
Víte to?
já se to dozvěděl při příchodu pneu pro tchána a nestačil jsem se divit.
V čem je ten fígl?
Víte to?
já se to dozvěděl při příchodu pneu pro tchána a nestačil jsem se divit.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
rabat ?
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- LennyLeonard
- Navigátor
pneu
Marže pneuservisu je neúměrná. Výrobce prodává pneu cca za 50 procent ceny z cen pneuservisu. Takže pokud nemusím mít odpovědnost jako pneuservis, tak to střelím za 60 procent a je to. Proto jsou internetové obchody levné.
Back in Czech.
tak lidi internetový obchod levnepneu.cz prodává dva roky staré gumy. Fakt. Hleděl jsem jak blbec. A pneu má podle odborníků životnost 4 roky.
Když zajdete do nejhoršího pneuservisu ve vašem městě,tak nenarazíte na pneu staršího půl roku.
jedinej Pavo.B. se trefil.Máš taky nějakou zkušenost? Můj tchán jezdí vždy na gumách 4roky přesně jak udávají a potom je vyhodí.Nevím kde tu dobu vzali ale pré to tak je.No a momentálně koupil gumy sice o 1000,- levněji na celé auto ale po dvou letech je vyhodí. A to se vyplatí
Když zajdete do nejhoršího pneuservisu ve vašem městě,tak nenarazíte na pneu staršího půl roku.
jedinej Pavo.B. se trefil.Máš taky nějakou zkušenost? Můj tchán jezdí vždy na gumách 4roky přesně jak udávají a potom je vyhodí.Nevím kde tu dobu vzali ale pré to tak je.No a momentálně koupil gumy sice o 1000,- levněji na celé auto ale po dvou letech je vyhodí. A to se vyplatí
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
dva roky , to jsou jeste malo stary, ale ja bych je nevyhazoval po dvou letech, precijen ve skladu nejsou podminky jako pri pouzivani - slunce , teploty, mraz, zatez a podobne co degraduje gumu mnohem vic , rozhodne nezmeni vlastnosti natolik aby to bylo na vyhozeni , samozrejme zavisi jak kdo jezdi , bezne se da jezdit se starymi gumami , v rodine jezdi spousty aut s gumama jak dlouho a nikdy zadne vyrazne problemy
ja jezdil jeden rok na hodne stare gume Marshal se "zlamanymy kordy" nez jsem auto dal dokupy , kolikrat to lezelo na prazdne gume, a stare mohli byt tak 7-8 let a bylo to znat ale s vedomim ze jsou na h... se to dalo odjezdit
jenom gumy na nasi kare jeste z dedovych dob jsou nepouzitelne , zdeformovane a ztvrdle jak beton
ja jezdil jeden rok na hodne stare gume Marshal se "zlamanymy kordy" nez jsem auto dal dokupy , kolikrat to lezelo na prazdne gume, a stare mohli byt tak 7-8 let a bylo to znat ale s vedomim ze jsou na h... se to dalo odjezdit
jenom gumy na nasi kare jeste z dedovych dob jsou nepouzitelne , zdeformovane a ztvrdle jak beton
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
a nemysli si ze se v pneuservisech nenajdou pekne stary gumy, staci nejakej rozmer co se nekupuje a gumy lezi a lezi, precijen lidi co si na takoveto veci davaji pozor je malo , zalezi na prodejci jak ukeca cloveka aby si zrovna ten rozmer a znacku koupil aby mu nelezela skladem
ale azcasa ma pravdu , ale i v pneuservisu dokazu pres znameho dostat cenu dost dolu ale spise u gum znacky matador ap.
ale azcasa ma pravdu , ale i v pneuservisu dokazu pres znameho dostat cenu dost dolu ale spise u gum znacky matador ap.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
Ad. věk, letní jezdím 9 let starý pirellky, v létě drží jak přibitý, ale teda dost hučí - co ale vím, tak je to spíš jejich vlastnost . Co sem na nich zpozoroval, tak že mají takový ty prasklinky, ale zatím žádná vražda. Ještě na nich tu jednu, dvě sezóny odjezdím.
Ad. internetový obchody, moje zkušenost je zatím pozitivní, bral sem na motorku na AZ pneu a nebyl problém, druhej den dovezeno do baráku, bez problémů, tam bych jakoukoliv vadu poznal mnohem rychleji.
Ad. internetový obchody, moje zkušenost je zatím pozitivní, bral sem na motorku na AZ pneu a nebyl problém, druhej den dovezeno do baráku, bez problémů, tam bych jakoukoliv vadu poznal mnohem rychleji.
Holomek!
Nejde náhodou gumy koupené přes internet vrátit? Já loni koupil přes internet gumy Semperit(1850/kus) tři měsíce staré a jsou v poho. Ty doporučené ceny od výrobce byly dobré pro pneuservisy,které se zabývaly jen touto omezenou činností,ale když začali interněťáci tak jich spousta skončila. Ti co rozšířili svou činnost o další služby jsou na tom líp a mají i svou stálou klientelu pokud to dělají dobře.
Čekal jsem zajímavější rozuzlení.
Čekal jsem zajímavější rozuzlení.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
stáří pneu
Stáří pneu je "odborně hodnocené" a odborně hodnocené pro potřeby provozu v ČR. )))) Takže za dostatečnou úplatu jsou to 4 roky, ale obecně je známo, že není dobré obouvat na kola a na autě používat pneu starší 8mi let, pokud nebyly již tyto pneu na autě provozovány celou tuto dobu.
Takže lidsky, klidně 2 roky "nové" pneu na auto dejte, není pravdou, že by 4leté pneu bylo horších vlastností, než-li 2leté či nové.
Na auto nedávejte pneu starší 8mi let, pokud ale na něm 8let jezdíte (a má vzorek, je vizuelně v pořádku), jezděte na něm dále.
Takže lidsky, klidně 2 roky "nové" pneu na auto dejte, není pravdou, že by 4leté pneu bylo horších vlastností, než-li 2leté či nové.
Na auto nedávejte pneu starší 8mi let, pokud ale na něm 8let jezdíte (a má vzorek, je vizuelně v pořádku), jezděte na něm dále.
Back in Czech.
ked mi raz predali 6 rokv stare gumy tak po torche hladania som sa dopracoval k informacii ze guma ma zivotnost 6-10 rokov, ani tu sa nevedela odborna verejnost dohodnut presne
dakde som cital ze stara skladova guma je este horsia ako stara jazdena guma ale uz si nespomeniem ze preco... 2 roky niesu nijako zly vek. 4 roky este potiahnu v top stave a potom budu degradovat. ja som minule leto kupil 1 rok stare cize tuto sezonu budu mat +-2 roky (uspora na sade cca 150EUR nebola zanedbatelna)
dakde som cital ze stara skladova guma je este horsia ako stara jazdena guma ale uz si nespomeniem ze preco... 2 roky niesu nijako zly vek. 4 roky este potiahnu v top stave a potom budu degradovat. ja som minule leto kupil 1 rok stare cize tuto sezonu budu mat +-2 roky (uspora na sade cca 150EUR nebola zanedbatelna)
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Je ještě jedna možnost levnych gum...čas od času se na trh dostanou pneu ktere neprošli kontrolou kvality vyrobni linky, liši se jenom nějakymi timi proužkami jine barvy nebo co, řika se že ti pneu nevyhazuji ale posylaji někam na vychod, stejně tam maji misto dalnic "směry jizdy", ale že čas od času se oběvi i v internetobchodech (jako přiklad pirelli s 6500kč zlevněny na 1990 a t.d.)
Nevim jestli je to pravda, prostě jsem to slyšel...
Nevim jestli je to pravda, prostě jsem to slyšel...